![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
χαιρομαι που ανεβασες το επιπεδο σου και δε χειριζεσαι το στομα σου σαν βο8ρο.
το αν δε σου απαντουσα οπως και εσυ σε εμενα μονο καλο κανει και στους 2. τωρα το ποιος ειναι φτωχοτερος η πιο χαζος ας το κρινει η ζωη και σιγουρα οχι το forum. το αν δε με καταλαβαινεις εσυ η και αλλοι ποσος με ενδιαφερει αλλωστε το να μεταπηδατε απο το ενα 8εμα στο αλλο ειναι ιδικοτητα σας προτεινω να μη λαβεις το κειμενο σαν προληση και σου προτεινο να μη δωσεις συνεχεια οπως το ιδιο 8α πραξω και εγω. καλη συνεχεια στο καλωσορισμα εγραψα απλα γιατι ενας απο αυτους που ζητουσε να γινει ο νεος χωρος ημουν και εγω ,για λογους που αναφερω παραπανω Last edited by AKIS_21; 13-11-2013 at 16:11. |
|
|||
|
|||
![]() Ποιος ξέρει, αν κρατήσεις την υπόσχεση σου... ίσως στο βαθύ μέλλον!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ψεκαστε με Ajax...Τα κανει ολα αορατα!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
kalh sunexeia
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Και πριν αλέκτωρ λαλήσει... |
|
|||
|
|||
![]()
χα χα χα τα φρονηματα μου δηλωμενα....ο κ.ολος μου βρεγμενος απο την βροχη....χεχεχε
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Πιάσε στασίδι και βουρ στον πατσά!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό θα πει οργάνωση!!!! ![]() Το παρακολουθούν με βάρδιες!!!!!! ![]() Να δεις που δίνουν και αναφορά στον κατσαριδιάρη!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αποκωδικοποίηση τους λόγω έλλειψης των κατάλληλων εργαλείων στην παρακολούθηση άνευ συμπερασμάτων!!! ![]() ![]() Τελικά δεν ξέρω αν η ψυχιατρική παρακολούθηση θα χρειαστεί γι'αυτούς που είναι μέσα ή για τους άλλους που πιστεύουν ότι οι ασθενείς είναι οι άλλοι!!!Άλλα των άλλων!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νέα ενότητα λοιπόν.
πολύ μου αρέσει! Νιώθω να είμαι στο πηγαδάκι έξω απο το καφενείο με τους κολητούς και να τα λέμε. χθες αργά το βράδυ που δεν ήταν κανένας μέσα στην ενότητα ένιωθα σαν να ήμουν στο νησί....ο λεπρός με τους λεπρούς ![]() Νόμιζα πως θα ξεφύτρωνε κανένας απο την γωνιά.Πού είσαι μωρε Μανολιό ?ήντα κάνεις μωρέ! κόπιασε να σε τρατάρω.έχω και ρακί του Γιαννιού του σαβούρδα! |
![]() |
|
|