![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ποτε δεν ειχα αγορασει μεταχειρισμενη μηχανη να πω την αληθεια και την φοβαμαι αλλα δεν μπορω να αγορασω τετοια μηχανη καινουργια-δεν βγαινω- απλα θελω να κανω την καλυτερη επιλογη οσο γινεται και να πιασουν τοπο τα λεφτα μου. το ξερω οτι παντα θα εχω τον φοβο αν εκανα καλα και τελικα θα παρω οτι πιστευω οτι ειναι καλο και γιαυτο μαζευω εμπειριες και γνωμες απο εσας που στανταρ ξερετε καλυτερα σε αυτο το θεμα.
ολες οι αποψεις ειναι ευπροσδεκτες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πόσο χρονών είσαι και για ποιό λόγο κατέληξες σε BMW και συγκεκριμένα σε adve του 2010;;; |
|
|
|||
|
|||
|
ειμαι 36 χρονων καιοσο θυμαμαι τον εαυτο μου παντα ειμουν πανω σε μηχανακι ή μηχανη.
δουλευα μεχρι τα 30 διανομεας εξω στον δρομο και γενικαδεν αλλαζω με τιποτα την αισθηση της ελευθεριας και τον αερα του δικυκλου. εδω και 2 χρονια ειμαι εγκλωβισμενος λογω της δουλειας να εχω beverly αλλα τελος χρονου,αρχες επομενου εχοντας μαζεψει καποια λεφτα θελω να κανω ενα ονειρο μου, να μπορεσω να κανω ταξιδι στο εξωτερικο. αλλα και εμφανισιακα μαρεσει πολυ το adv. θεωρω οτι οσο πιο καινουργιο μοντελο τοσο καλυτερα (2010 απο του 2009 κοκ) και ειναι πιο κοντα στα λεφτα μου απο του 2011. Γιατι ομως ρωτας με τοσα ερωτηματικα;;;;;;; |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τα ερωτηματικά δε σημαίνουν κάτι και σε ρωτάω από απλό ενδιαφέρον και μόνο, μη με παρεξηγείς. Ούτε μηχανάκι έχω για πούλημα ούτε κάτι προσπαθώ να πετύχω. Πριν κανά χρόνο μπήκα και εγώ στην οικογένεια της BMW χωρίς να έχω καμία προηγούμενη πληροφόρηση και υποψιάζομαι ότι ίσως αυτό να συμβαίνει και με εσένα... Εγώ τότε θα θελα κάποιος να με προιδεάσει αλλά τυφλώθηκα από το πρεστίζ της εταιρίας...ίσως να είχα κάνει διαφορετική επιλογή... Κοίτα και αυτό το νήμα για να καταλάβεις καλύτερα τί εννοώ... Τα GS είναι ιδιότροπες μοτ/τες και αυτό στο λέω εγώ που πριν είχα ΚΤΜ... |
|
|
|||
|
|||
|
καμια παρεξηγηση προς θεου..το εχω διαβασει το αρθρο αυτο (απο τα πρωτα) και με εβαλε σε σκεψεις αλλα θελω να πηγαινω αρχοντικα και ανετα κατι που πιστευω οτι το εχει η ADV. πιο μικρος ισως να ηθελα πιο νευρικο μηχανακι αλλα μετα απο τοσα χρονια στον δρομο λογω δουλειας θελω κατι δυνατο και ανετο.. ισως ειναι στο μυαλο μου ετσι και για αλλον να ειναι αλλιως αλλα ..
δεν το μετανοιωσες που μπηκες στην οικογενεια της bmw? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Πέρυσι το Μάιο που εγώ ψώνιζα μοτό, είναι σίγουρο πως η μόνη επιλογή ήταν το GS....αν αγόραζα τώρα δεν ξέρω... Σίγουρα θα κοιτούσα και προς 1190 adv, crosstourer ή explorer... Στα λεφτά που διαθέτεις, φτάνεις και νομίζω ότι αξίζει να πάρεις μεταχειρισμένο μηχανάκι τεχνολογίας 2013 και όχι 2003...διότι ας μην κοροιδευόμαστε οι κάτοχοι, τέτοιας τεχνολογίας είναι το αερόψυκτο GS, ακόμα και αν ήταν κορυφή έως και το 2012... Συμβουλή μου, οδήγεσέ το πρώτα σε test ride, ότι και να πάρεις... Εγώ δεν το έκανα...
|
|
|
|||
|
|||
|
αρα εαν καταλαβα καλα η γνωμη σου ειναι οχι bmw πριν το 2013.
εχω οδηγησει gs και μου αρεσε αλλα τι να καταλαβεις σε 20 λεπτα!! α ρε THODORA ολο δυσκολα μου βαζεις.. |
![]() |
|
|