Απάντηση: Προγραμματισμός ECU F800 GS
¨Εχω βάλει κι εγώ πρόγραμμα στο 800GS. Αν κ το έκανα λίγο νωρίς (5.000km) έχω δεί διαφορά κυρίως στα ψηλά κ ειδικά αυτό που αναφέρεται οτι δε χρειάζεται να κατεβάζω συχνά σχέσεις όπως πριν. Η μηχανή αρπάει για πλάκα κ απο χαμηλά. Δοκιμασμένο, με 6η σχέση κουμπωμένη δικάβαλος, πάω με 60km/h κ μόλις ανοίξω γκάζι φεύγει ΑΝΕΤΑ!! Προσωπικά μπορεί να φέρει αντιρρήσεις αυτό που θα πώ, αλλά με 4 TDM που την έχω ανοίξει τα περνάει με διαφορά κιόλας. Επίσης τα έβαλα με ένα R1200GS adventure στην λ.Αθηνών, πρώην λ.Καβάλας, (όσοι μένουν Αθήνα γνωρίζουν) κ του έριξα στα αυτιά. Δεν είναι υπερβολή όσα αναφέρονται πιο πάνω για τις δυνατότητες που κρύβει το συγκεκριμένο μηχανάκι. Στο περίπου το μόνο που έχω να πω οτι πηγαίναμε τα ίδια (μέχρι 3η-4η) είναι τα Ζ750. Συγκεκριμένα 1η-2ρα του έριχνα κ δύο μηχανάκια αλλα μετά με μάζευε κ έφευγε. Φοράω φίλτρο ΚΝ , τελικό Twalcom (δοκιμασμένα κ δυναμομμετρημένα, ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο Acrapovic) και πρόγραμμα. Ψηνόμουν κ για ολόσωμη γτ έχω πορωθεί με το μηχανάκι αλλα ο μηχανικός με φρέναρε γτ μετά θα σπάσει κ του μειώνεται κ ο χρόνος ζωής με ακόμα περισσότερο ζόριζμα γτ μετά θέλει άλλο πάλι πρόγραμμα
|