![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θέσης, μεσαία και μεγάλη ? Για κάνε ένα τσεκ αύριο φεύγοντας για τη δουλειά ..... μπας και έει καεί μια από τις 2 που απομένουν ........ |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ακριβώς αυτό.. Στην μικρή σκάλα ήταν καμένη αφού την άλλαξα και όλα καλά. Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη Βοχer σε παρακολουθώ πολύ καιρό και μόνο ευχάριστα μπορώ να πω με τα τεχνικά θέματα που έχεις αναρτήσει εδώ μέσα και ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν αρκεί. ![]() Επίσης, Η ιδέα για LED του μαγαζάτορα να βάλω δεν ήταν εφικτή που αφού άναψε στην συνέχεια έγραψε στην ένδειξη κ' πάλι "Lamp". 'Ετσι έβαλα την ακριβώς ίδια όπως ήταν πριν. κ' στους δύο
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
!!!Αυτα οσο αναφορα το μπροστινο, για το πισω.... θα δειξει. |
|
|
|||
|
|||
|
Έχω βρει αυτά LED Indicator Load Resistors BMW R 1100 1150 1200 GS RT | eBay στο Ebay αλλά τα δίνουν για φλας, δε ξέρω αν κάνουν για το koloφάναρο
Last edited by DoctorAbo; 29-11-2013 at 16:18. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Last edited by aeriko; 29-11-2013 at 20:50. |
|
|
|||
|
|||
|
Αν μπορούσαν να αλλαχτούν όλες σε Led θα ήταν προτιμότερο και αν ήξερα κ τον τρόπο..
Με λίγα λόγια ξεγελάμε το Can Bus. Το κύκλωμα που λες Βασίλη είναι πολύ λεπτό θέμα. Εδώ στο νησί δεν το κατέχουν με τα δίτροχα αλλά με τα 4ποδα όμως όλα μια χαρά τα κάνουν. Ξέρω ένα ηλεκτρολογείο εδώ κοντά Ρωτάω και ενημερώνω συντόμως. Με LED, Αναφορικά σταματάει το άλλαξε- βάλε στην λάμπα κάθε χρόνο και δεν ξελιγώνει την μπαταρία αν υποθέσω, τότε το θέμα είναι πολύ καλό. Γεια πείτε ρε παιδιά |
![]() |
|
|