Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100
To R1100RT έχει ήδη δικό του registor από την BMW, είναι το co-pot και ρυθμίζεται με ίσιο κατσαβίδι. Εκτός αυτού έχει ρελέ που υποστηρίζει διάφορες θέσεις για πλούσια-φτωχά μίγματα.. Γιατί δε το κανες από εκεί ?
|
Κατ' αρχάς κάνεις λάθος, δεν έχει co-pot.

Co-pot είχαν τα πρώτα μοντέλα, στα επόμενα αντικαταστάθηκε από τον αισθητήρα λ. Το δικό μου είναι το τελευταίο RT που βγήκε (το 2001) και δεν έχει.
Αλλά ναι, το δοκίμασα και αυτό μετά από πρόταση τού μηχανικού μου συν ακόμη ενός (γνωστού) μηχανικού.
Αγόρασα ένα co-pot, έχει έτοιμη την φίσα για co-pot, το συνδέεις και παρακάμπτεις τον αισθητήρα λ αλλάζοντας τις συνδέσεις τού βραχυκυκλωτή (δεν είναι ακριβώς ρελέ όπως το ονομάζουμε) αλλά στο δικό μου δεν μού δούλεψε. Δεν ξέρω γιατί.
Ο αμερικανός όμως στον οποίο πούλησα μετά το co-pot μέσω e-bay μού έγραψε γεμάτος ενθουσιασμό και ευχαριστίες ότι μεταμορφώθηκε το μηχανάκι του! Σε 'μένα δεν δούλεψε. Τι να πω? Μήπως παίζει κάτι με τα αμερικάνικα μοντέλα?
Δοκίμασα επίσης διάφορες συνδέσεις στον βραχυκυκλωτή με πολύ ψάξιμο στο διαδίκτυο αλλά και πάλι τίποτα.
Τέλος πάντων, αφού φαίνεται να έχω βρει την λύση τώρα με το μαραφέτι δεν με πολυαπασχολεί πια. Θα δείξει!