GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Τεχνικά θέματα διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #34  
Παλιό 29-11-2013, 22:50
DoctorAbo Ο/Η DoctorAbo βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Athens
Μoto: R1200GS
Μηνύματα: 668
Προεπιλογή Απάντηση: GS 1200 '09 - Καμμένη λάμπα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρίξε μια ματιά στο XENON LIGHTS, HID XENON. Φωτα xenon & Led για ολα τα οχηματα.. Mε τα xenon μου άλλαξαν και την ψειρα με άλλη αντίστοιχη led.
Παναγιώτη δεν με ενδιαφέρει καθόλου το θέμα xenon για λόγους που έχουν συζητηθεί κατ'επανάληψη στο φόρουμ αυτό. Διαφωνώ με την ιδέα να στραβώνω ανελέητα τους απέναντι και να με γ@μοστ@υρίζουν με το δίκιο τους.

Εάν υπήρχαν μόντες για αυτόματη ρύθμιση του ύψους της δέσμης θα το έβλεπα, αλλά δεν έχω πάρει χαμπάρι τέτοιες μοντίφες.

Πιστεύω βαθιά στην τεχνολογία Led που είναι το αύριο, που καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια και δε καίγονται εύκολα. Ιδιαίτερα για τους προβολείς πιστεύω πως θα υπάρξουν πολύ σύντομα έτοιμα φυσίγγια που θα εμπεριέχουν και το κάτοπτρο και θα τελειώνει κανείς. Προς το παρόν δε με νοιάζει να αλλάζω λάμπες στη μεσαία σκάλα πιο συχνά από το αναμενόμενο.

Με ενδιαφέρει όμως να βάλω led πίσω μια και το koloφαναρο με την στάνταρ λάμπα δε φαίνεται καλά και εκεί υπάρχει πραγματικό πρόβλημα. Όσο για την ψείρα μπρος, απλώς την προτιμάω να έχει το έντονο άσπρο του Led από το αχνό κιτρινιάρικο που έχει τώρα.

Last edited by DoctorAbo; 29-11-2013 at 23:00.
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:11.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!