![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Έτσι είναι!! όσο μεγαλώνει ο άντρας εγκαταλείπει αρχικά το κυνήγι και το γυρίζει στο ψάρεμα. Αργότερα εγκαταλείπει γενικά το "κυνήγι" και το ρίχνει στην αμπελοφιλοσοφια... Τάχα μου κρίση ευαισθησίας και λοιπά κουλτουριαρικα!!! Στα 80 μας βλέπω να αμολαμε μπεκατσες από τα βαλιτσακια της bmv!! Last edited by Carduelis; 03-12-2013 at 22:13. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Εντάξει, με την ευμάρεια, το κυνήγι από ανάγκη έγινε σπορ, οπότε έπαψε να είναι και επικίνδυνο για το περιβάλλον. Στην κατοχή που δεν είχαν πετρέλαιο, αποψίλωσαν τα γύρω βουνά από τα δέντρα. Τώρα για στο οικολογικό τζάκι καίμε βιοαιθανόλη και μπρικέτες!!!!! Ίσως κάποιο ενδιαφέρον θα είχε η ψυχολογία του κυνηγού στην εποχή μας. Όπως και να' ναι εγώ την πρωτεΐνη μου δεν την παίρνω από τα όσπρια και ως εκ τούτου είμαι και ο τελευταίος που θα ενοχληθεί. Επίσης, έχω ένα Saint Etienne Robust 238 με πρόβλημα στο κοντάκι... ξέρει κανείς που θα μπορούσα να κάνω κάτι;;; Για καλλιτεχνικούς λόγους και μόνο. Εγώ κυνηγάω στις πλαγιές του Σκλαβενίτη!!!!! ![]() ΥΓ. Αν και πια είμαι στην εποχή του λύκου... δεν με χαλάει και τόσο!!!! Last edited by yannis; 04-12-2013 at 00:35. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ειναι αμαρτια να χανονται τετοια ποστ... Νοτη και yannis τα σεβη μου!!!! Για το θεμα θα το παιξω αλλα καραμανλη τον αειμνηστο "Πολυ ωραια ερωτηση σας προχωρειστε στην επομενη!!"χαχα |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Κανόνισε εκεί στη ρεματιά να κουνάς καμμιά φτέρη με τα γέλια σου και να σε περάσει για λαγό ο Βασίλης!!!! ![]() Γειά σου Κωστή!!!!! ![]() ![]() ![]() Το τουρσί ήταν ιδέα του Λεοντόκαρδου να μου το στείλεις;;; Ακόμα να ανέβει η πίεση!!!!!! ![]() Τώρα ψάχνω κανένα καλό κοψίδι για την ρίγανη!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ελα πανω να σου δωσω αγριογουρουνο μιας και ειναι επικαιρο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Να μου βάλετε τη μπεντζίνα να ανέβω στον Κώστα, να γιομίσω το αμάξι πρωτείνη 1. Vpentza 2. 3. ???? |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ρε σεις μην γρουσουζεύετε!!!!!! Ήταν να φύγουμε από Νοβοροσίσκ πριν μια ώρα, οπότε από Κων/πολη θα ήμουν Αθήνα, Παρασκευή μεσημέρι. Τώρα θα βγούμε στην άγκυρα και δεν ξέρω για πόσο... Ελπίζω να είμαι πίσω πριν το ΣΚ. Έτσι κι αλλιώς έχασα την αργία του Αι Νικόλα... |
![]() |
|
|