![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Last edited by ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ; 07-12-2013 at 00:21. Λόγος: Διόρθωση Link !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ σωστά!!! Και φυσικά εμείς οι ποδηλάτες προσέχουμε να κάνουμε τον εαυτό μας ορατό ιδιαίτερα τώρα που νυχτώνει νωρίς…
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
νεύρα ΟΛΩΝ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ενδιαφέρον ...
![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αλλά κ τους ποδηλάτρες;;;; ![]() ![]() ![]() Εντάξει ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ άπαντες κ άπασες να τους προσέχουμε αλλά... βλέπουμε κ τα απίστευτα από δαύτους. ΚΟΚ ![]() ![]() ![]() ![]() Τι είναι αυτό, ούτε που το σκέφτονται... Τέλος πάντων καλά να είναι τα παιδιά κ απλά για την ιστορία το γουστάρω ΠΟΛΥ το ποδήλατο, έχω κ κάνω βόλτες. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Περα απο την πλακα εννοειται οτι κ οι ποδηλατες οφειλουν να σεβονται τον ΚΟΚ!!Το εχω ξαναγραψει κ εδω μεσα αλλωστε οτι κ εγω βλεπω τα απιστευτα που κανουν ορισμενοι απο αυτους!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Χθες ένας ποδηλάτης, μου πετάχτηκε απο κόκκινο σα να μην τρέχει τίποτα, δεν τον πάτησα απο κwλοφαρδια, και δεν του έλειπε που πήγε να μου κλείσει το σπίτι ο καθηστερημενος, μου ζήτησε και τα ρέστα,.,. Οτι και καλα επειδη ειναι ποδηλάτης πρέπει εγω να τον προσέχω,.
|
|
|||
|
|||
![]()
Σωστόν. Α Π Ι Θ Α Ν Ο.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|