![]() |
|
|||||||
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
δηλ αν στον υπολογιστη μου κατεβασω φωτο απο f16 θα ειμαι εγκληματιας?? αν χαιρεταω κανοντας αεροτουμπα και <<ναζιστικα>> πιανεται?? αν λατρευω τον σταλιν και εχω 879 φωτο του??? τον χιτλερ?? τον βανταμ?? αν κανω κοιλιακους θα διωχθω?? ραχιαιους??απορια 2 πως <<διερευσαν>> ταχα απο τις ανακριτικες αρχες (sic!) αυτα τα στοιχεια της δικογραφιας??? δεν ειναι παρανομο αυτο??? δεν πρεπει να δωσει εξηγησεις η ΖΟΥΓΚΛΑ και το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ?? αν οχι παντως δε σε προβληματιζει ολη αυτη η προπαγανδα??? και τωρα που<< τι κριμα το βαρυ πολεμικο οπλο ηταν κυνεγητικο >> μπορουμε να αραξουμε και να απολαυσουμε οχι τα <<πιθικια >> οχι οχι αυτα ειναι φασιστες τωρα ειναι η ωρα να δουμε απο τους αξιους αριστερους ταγους μας τι μας επιφυλασουν :Yahoo! Newsκαι μπονους εκπληξη ετσι για να γουσταρουμε επειδη ειμαστε και πολυ πιστοι στο <<συνταγματικο τοξο>> (sic x 1150!!!!) Yahoo! News μας φαγαν οι συνταγματολογοι οικονομολογοι εργατολογοι και καθε λογης -λογοι την αληθεια μονο ενας την κατεχει και μπραβο του:Ταμήλος: Δυστυχώς δεν μπορώ να σώσω όλη την Ελλάδα! | Τοπικά Νέα - NewsIt.gr οχι σαν τον αλλον Ο βουλευτής και ποιητής των αιδοίων α και για να υποπτευθεις...ισως δες κι αυτο ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΧΑ ΒΡΕΘΗΚΕ http://www.eglimatikotita.gr/2013/12/alpha.html ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by PITS; 11-12-2013 at 15:52. |
|
|