![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Λεπτομέρειες να μαθουμε κ εμεις. Εισαι ο πρωτος που λεει κατι τέτοιο! |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Το χρώμα ειναι της http://www.houseofkolor.gr Και το έκανα εδώ στο Περιστερι Αλκινοε στο συνεργείο που πήγαινα για σέρβις την μηχανή. Δεν στοίχισε πάνω απο 100€ τότε ..... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Last edited by peterv; 15-12-2013 at 22:21. |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείς τα μπλε κ τα άσπρα κομμάτια που φαίνονται στη φωτογραφία?
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
![]()
Το μπλε
Τα άσπρα δεν ειναι άσπρα ειναι το Μαμα αλουμινένιο χρώμα στα καπάκια του Gs του 2005. Δεν τα έβαψα αυτα , μόνο το ντεπόζιτο και το φτερό. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Last edited by peterv; 15-12-2013 at 23:53. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο ειναι το κάλυμμα του τεποζητου φιλε μου.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε Αλκινοε εννοείς να βάψω εσωτερικά το ντεπόζιτό ;
Για ποιο λόγο ; Αλλαγή χρώματος στην μηχανή μας θέλουμε !! Το εσωτερικό ποιος το βλέπει ; Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Last edited by peterv; 15-12-2013 at 23:53. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Στο ADV φαίνεται κανονικά!!!Είναι ο μαύρος όγκος!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Άρα αν καταλαβαίνουμε σωστά το βάψιμο της μηχανής μας ειναι διαφορετικό για adv 1200 απο ότι στα απλά 1200 ;
Στα απλά 1200 άρια βάφεις απλά πλαστικά μέρη και κρατάει η βαφή ; Ενώ στα 1150 και 1200 adv βάφεις απευθείας ντεπόζιτο , με οτι αυτό σημαίνει για το πόσο δύσκολα κρατιέται το χρώμα λογω υγρασίας πάνω στο ντεπόζιτο ; Sent from my iPad using Tapatalk Pro |
|
|||
|
|||
![]()
στο 1150 δεν εχει θεμα..............ειναι σιδερενιο......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μη τα μπερδευεις, εσυ εβαψες τα πλαστικα μέροι, το κουστούμι της μηχανής σου οπως εχω κανει κ εγω κ πολλοί άλλοι εδώ μεσα.
Αυτο που λεμε οτι δε βάφεται ειναι το ντεπόζιτο κάτω απο αυτά. Στα adv φαίνεται πάρα πολύ ο όγκος κ δυστυχώς αν πεσει η μηχανη εστω κ απο το σταντ κ ο αλλος ειναι άτυχος, ακουμπάει κ γδερνεται. Δυστυχώς αυτό δε βάφεται. Μιλαω για τους δυο τεραστιους ογκους δεξιά κ αριστερά της μηχανής. Επισυνάπτω μια φωτο απο το δικο μου που του εβαλα καπάκι. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 |
![]() |
|
|