GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #21  
Παλιό 19-12-2013, 11:44
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Μηνύματα: 7,766
Προεπιλογή Απάντηση: ΘΕΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ-ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ

Σήμερα πιά για όλους όσους έχουν παιδιά το σημαντικότερο είναι να ξέρεις ότι μπορείς να εξασφαλίσεις φαγητό σε αυτά. Υπό αυτό το πρίσμα αν η κατάσταση το επιβάλλει θα πάω και στη μέση του πουθενά.

Λέμε πολλές φορές "να χαίρεσαι τα παιδιά, να είναι υγιή κλπ", πολύ σωστό! Αυτό που πρέπει να αντιληφθούμε όμως όλοι είναι ότι για να είναι καλά τα παιδιά είναι υποχρεωτικό να είναι καλά οι γονείς. Ανεξάρτητα πως βλέπει και ερμηνεύει κάποιος την πραγματικότητα δεν έχει δικαίωμα να παραιτηθεί, ιδίως όταν εξαρτάται από αυτόν οικογένεια. Θεωρώ ότι ευκαιρίες πάντα υπάρχουν, αν όμως έχεις κλειστά τα μάτια δεν τις βλέπεις.

Ισως ξεπερνά λίγο το θέμα, αλλά θέλω να πω κάτι, που ίσως να μην είναι και τελείως σωστό..... η παρατεταμένη ανεργία σε πολλούς ανθρώπους ενεργεί κατασταλτικά, "χτυπάει" την αυτοεκτίμηση και την εμπιστοσύνη στις ικανότητές τους. Είναι πολύ δύσκολο για πάρα πολλούς να δεχτούν ότι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν μιά καινούρια αρχή και φυσικά δεν τολμούν. Τελικά δημιουργείται φαύλος κύκλος και ενός κακού μύρια έπονται.

Και όχι, δε θα το γυρίσω στο πολιτικό αν και σχετίζεται άμεσα με το θέμα και με αυτά που θα ήθελα να γράψω, αλλά είμαστε εκτός υπόγας!

Καλές γιορτές σε όλους!
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:47.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!