![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν και δε μου πέφτει λόγος, μιας και δε μπορώ ναρθω λόγω απόστασης αλλά θα συμφωνήσω με προλαλήσαντα συνφορουμίτη ότι για τόσο κοντινές βόλτες/καφέ καλό είναι να ξεκινάτε λίγο πιο αργά.
Να κοιμάται ο κόσμος και μετά ξεκούραστα να συμμετέχει. |
|
|||
|
|||
![]()
Εκτός απροόπτου, μέσα και μείς. Μήπως όμως θα ήταν καλύτερα να το κάναμε 06:00 το πρωϊ, για να μοιράζαμε και το γάλα?!?!?!!?
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ωχ το στομάχι μου... |
|
|||
|
|||
![]()
καθηστε να το σκεφτουμε!τι ωρα ανοιγουν τα ...διοδια?
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
O KOLOKAS και εγώ έχουμε συνεννοηθεί να πάμε στην καφετέρια νωρίς για σφουκαρισματάκι χε χε χε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Καλά που μας το είπες για να καθυστερίσουμε ..... ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εγω αυριο στις 9 θα ειμαι στα διοδια στις Αφιδνες εχει αγωνα drift στην πιστα που ειναι εκει διπλα στιν εθνικη
καλα παντος για καφε στον Ωρωπο ειναι απο τις 12 και μετα αμα προλαβω θα ερθω και εγω |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να μαστε κι εμείς, γυρίσαμε. Περάσαμε πολύ ωρα;ία, ο καιρός ήταν τέλειος μας έκανε τη χάρη.
Να ευχαριστήσω τους γονείς του Άρη, την κα Μαρία που έκανε τα πάντα να μας ευχαριστήσει. Άρη, να τους χαίρεσαι και να ναι πάντα καλά! Last edited by Cpt; 08-02-2009 at 18:57. |
![]() |
Tags |
bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καφεδάκι την Τετάρτη 04-02-09 !!!!!! | wolferin | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 13 | 05-02-2009 14:04 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 28-01-09 !!!!!! | riko46 | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 16 | 28-01-2009 19:34 |
Καφεδάκι την Τετάρτη 21 -1 - 09. | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 17 | 23-01-2009 11:58 |
Καφές στην Βουλιαγμένη την Κυριακή 18/1 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 20 | 21-01-2009 00:20 |
Καφεδάκι την Παρασκευή 2/1/2009 | Arkas | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 10 | 01-01-2009 23:15 |