![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως....πήγα κ τον άλλαξα χθές τον ταχυσύνδεσμο, μιας κ η μοτό μου είναι του 2007 mod.
![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Τον έναν ταχυσυνδεσμο αλλαξες ;;;;
Αυτόν της αντλίας με 16 ευρώ;; |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aυτόν άλλαξα, γιατί ο άλλος δεν δέχεται πίεση... ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ πάντως έβαλα και κάτω από την σέλα έναν να υπάρχει..
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
βαλε και στις τσεπες...!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δεν τον συζητάω! Τον παλιό τον καβάτζωσα κι εγώ, κ θα τον κουβαλάω μαζί μου στά ταξίδια, μήπως κ χρειαστεί.... σε κανένα φίλο... ![]() Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Σκέψου να ήσουν και μαζί μας στην ρυμούλκηση τι θα έλεγες...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Ασε που εχω την εντυπωση οτι οι αντιπαραθεσεις φερνουν και ολιγον σε ''μεσημεριαναδικο'' οταν γραφωνται κατι...''ψιτ και να σου πω'' ''εσυ ο 1,65'' και αλλα πολλα που δεν αξιζουν σχολιασμου. Το σωστο θα ηταν,ατομα που γνωριζουν το αθλημα να εφτιαχναν ωραια τεχνικα θεματα συντηρησης-επισκευης,με φωτο και κειμενο,υποδικνειωντας σε ανθρωπους που ειναι μη γνώστες,πως θα κανουν σερβις στην καλη τους,αν βεβαιως εχουν την θεληση. ![]() Αντ αυτου,αναλωνωμαστε σε κειμενα αχρηστα,που σκοπό εχουν τον εντυπωσιασμο των συνφορουμιτων και στο τελος τιποτα χρησιμο δεν εχει μηνει. Στο V/forum ξεκινησα δειλά ενα ποστ για επισκευη αντλιας και οσοι απαντησαν ειπαν οκ,θα την παρουμε με 40ε απο την Kyosan..........!!! ![]() Οποτε Γιωργη,δεν προκειτε να ξανανεβασω τιποτα. Και οταν με το καλο τελειωσω το project που σου εχω πει,ξερω σε ποιο φορουμ θα το ανεβασω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν και νέος στο φόρουμ να πώ ότι όταν η φάση ξεφεύγει απο μια λογική αντιπαράθεση χάνεται το νόημα και η μπάλα. Εγώ ας πούμε , που δεν καβαλάω μηχανή για 1η φορά μετά απο 16 χρόνια, μετράω τα ευρώ και τις ημέρες στην δουλειά, να δώ αν θα μου βγούν για την αγορά μιας μοτό που ελπίζω να είναι η 1200.. Μέσα απο εδω όμως μαθαίνω τι να προσέξω στην αγορά, προβληματίζομαι για πιθανόν αγορά 1150 (του sokin ![]() Με κάνει να σκέφτομαι αλλιώς κάποια πράγματα. Αυταα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Από εκεί και πέρα το φόρουμ λειτουργεί και λίγο ψυχοθεραυπευτικά, λες "τι μακαμίες γράφει θα του τα χώσω του καρ....."' δεν τρέχει τίποτα αρκεί να μην ξεφεύγει το πράγμα, χρειάζεται και αυτό ειδικά στις μέρες μας.... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Φίλτρο βενζίνης ???? | 1974 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 25-10-2010 14:15 |
Aλλαγή φίλτρου βενζίνης σε ΒΜW R1150GS | ALX | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 29-06-2010 23:42 |
Θόρυβος απο αντλία βενζίνης σε R1150 GS | dimalx | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 06-05-2010 13:25 |
ΑΝΑΚΛΗΣΗ R1200GS-Ρελές αντλίας βενζίνης | ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 2 | 24-11-2009 10:14 |
Το 1 ευρώ πλησίασε η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης | wolferin | Χρήσιμα | 8 | 02-06-2009 22:29 |