![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Συγγενή μας έπεισες όλο λόγια είσαι ![]() σπιτικό σου κ έκανες αλλού μπάνιο. ![]() Αργύρη φαντάζεσαι να ανέβει το "λεφούσι" αυτό στα μέρη σου κ να ΜΗΝ κάνουν δίαιτα (απεταξάμην) κάποιοι; ΚΟΠΑΔΙ θέλεις για να μας ταΐσεις λέμε. ![]() Απόσπασμα:
Ναι υπήρχε ένα "θεματάκι" το ομολογώ αλλά εκμεταλλεύτηκα τις "σύντομες" απουσίες σου για P.R. (δεν έβαλε kwlo κάτω) ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το γνωστό.... ΦΙΔΙ
![]() ![]() Κοιτάξτε βλέμμα κ διαλέξτε Πολλά υποσχόμενο ή Ψυχολογικά προβλήματα; ![]() ![]() Μιλώ για τον διοπτροφόρο μοντεράτορα κ το πασίγνωστο ΦΙΔΙ. ![]() Εεεεεεεεεεεεεεε;;; Ακούω δημοψήφισμα με κίνδυνο να αποκλειστώ από τις εσπερινές συνάξεις. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι ναι είχα δίπλα μου το ΜΟΝΤΕΛΟ κύριο Γρηγόρη (Grs1)
ή αλλιώς κ "βαλκανιονίκης" ![]() κ είχε χαλαρές διαθέσεις... Αλλά κάποια παροιμία λέει: "Πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιός είσαι". ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Βρε Βασίλη, μαζί με Δημήτρη-Μάϊρα,πυροσβέστη, Στάθης-Τασία κ τους υπολοίπους που ξεχνώ μας λείψατε. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε Αλέξανδρε τι ωραια φωτο.......αυτοί δεν χωράνε στις καρέκλες!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mario;915585]Βρε Αλέξανδρε τι ωραια φωτο.......αυτοί δεν χωράνε στις καρέκλες!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Με πανοραμική λήψη τους τραβηξα |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επιρρεπείς στις κακές συναστροφές ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=alpe;915597]
Απόσπασμα:
Εσύ κύριος προχώρα στο "Full φιδοπακέτο" γιατί σε βλέπω να κοιμάσαι ΟΞΩΩΩΩΩΩΩΩ... ![]() ![]() ![]() (ερωτικέ μετανάστη=ΣΟΓΑΜΠΡΟΣ) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|