![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο ... .
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Δεν μου αρέσει αυτό το κράτος όμως. Και δεν είμαι ο μόνος... ![]() Όταν στρώσουν, θα πάψουμε να τους 'βαράμε'. Αυτούς και όλο τα παρεάκι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οι θεσμοί που λέμε ότι υπάρχουν, έχουν απαξιωθεί, πρωτίστως από αυτούς που τους εκπροσωπούν. Για να μην τα ξαναγράφω κι εγώ προσυπογράφω τον Fuji και τον Itsiorak και τον CKK.
Καθόμαστε και χύνουμε "δάκρυα" για τον Παπούλια όταν δεν υπάρχει πλέον κανείς να "υπερασπιστεί" το λαό. Ηδη κυκλοφορούν φήμες ότι γίνονται υπόγειες επαφές ώστε το ΣτΕ να εκδώσει αποφάσεις στις προσφυγές κατά του τέλους ακνήτων κι επιτηδεύματος που να μην καταργούν τα χαράτσια. Ηδη οι δικαστές έδειξαν ότι είναι "ελεγχόμενοι" για να μη γράψω κάτι άλλο. Θα δούμε πολύ σύντομα..... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το πρόβλημα στη χώρα είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει διαχωρισμός των εξουσιών που προβλέπεται όμως από το Σύνταγμα.....
έτσι και τα λοιπά λαμόγια του συστήματος υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον.... όταν έπαιρναν οι δικαστικοί αναδρομικά επί των αναδρομικών και δεν θα το ταιριάξω χρονολογικά με συγκεκριμένη κυβέρνηση (δεν έχει πια νόημα) κανείς δε βγήκε να πει.....ΩΠΑ και μέχρι ΕΔΩ.... τώρα όμως να μην τους πειράξουμε.....ας τα πάρει το κράτος από αλλού όχι από τους δικαστές, όχι από τους ταξιτζήδες, όχι από τους πρατηριούχους, όχι από τους υπαλλήλους της βουλής όχι από +++++++ βάλτε όσους ακόμα θέλετε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ας θυμόμαστε ... ο τίτλος του θέματος είναι Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ...
|
|||
|
|||
![]()
Νικ θα σε διορθώσω! Ο τίτλος είναι "ματαιώνεται η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη;;;"
Κι απαντά κιόλας. Ματαιώθηκε, δε διεκόπη και μάλιστα με απόφαση της κυβέρνησης! |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έγραψα την άποψή μου ...
Απόσπασμα:
Ας γράψουν κ οι άλλοι τί πιστεύουν ... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Οκ ... διακοπή ή ματαίωση, το ίδιο αποτέλεσμα έχουν ... ![]()
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Stop στην συγχώνευση Ολυμπιακής – Aegean | moby_gr | Επικαιρότητα | 2 | 26-01-2011 18:05 |
Πως συμπληρώνετε μια Δήλωση Ατυχήματος...!!!! | tsompanis | Ανέκδοτα | 9 | 30-10-2010 15:50 |
Πως να μην φορτώνετε την μηχανή σε φορτηγάκι... | Πάνος | Αστεία Video | 8 | 19-06-2010 20:41 |
Μερικά tips για να μην ʽʽβραχυκυκλώνετεʼʼ !!!!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 13 | 19-10-2009 22:41 |