![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Έλα πλάκα κάνω ομορφαντρεεεεεεεεες μου.
Πραγματικά θελω να μαθω |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αυτά για μένα. Σε σχέση με το GS πάντα. Αλλά επειδή αυτά δεν καθορίζουν την επιλογή μου και τείνω περισσότερο προς άλλους τομείς (ευχαρίστηση στην οδήγηση, στρίψιμο, χαρακτήρας, ευκολία χειρισμού για τον όγκο και το βάρος της), επέλεξα το GS. Ευτυχώς που είχε ο αδερφός μου Vara για καιρό, το οδηγούσα πολύ συχνά και ήξερα -από πρώτο χέρι- όταν έφτασε η ώρα της επιλογής τις διαφορές ![]() Μένει να μου δείξει και την αξιοπιστία της σε βάθος χρόνου - χιλιομέτρων και τότε θα πω ότι έκανα καλή επιλογή. Προς το παρόν δικαιώνομαι από την καθημερινή συμβίωση μαζί της και χαίρομαι να την καβαλάω ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εμενα παλι με εχει προβληματισει ο κοσμος αλλα και ο τροπος που διαλεγει αυτος να ψυχαγωγηθει απο ενα φορουμ..
Τρεις χιλιαδες φορες εχει αναγνωσθει το παρον θρεντ και διακοσιες ογδοντα αυτο το υπερθεαμα.. http://www.gsforum.gr/%CE%93%CE%B5%C...-within-27751/ Προβληματισμος... και διεξοδος για οσους βαρεθηκαν!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
εχεις δικιο πασχαλη αλλα δεν πρεπει ποτε να ξεχνας οτι υπαρχουν και ανθρωποι που δεν εχουν τι να κανουν ολη μερα και εκτος απο το να συμφωνουν σε σοβαρες αποψεις..,,,.,..,(οπως του παιδιου που εβαλε το θεμα ασχετα αν εβγαλε μια μικρη κακιουλα για τα σοβαρα μηχανακια και αρκετων αλλων)τους αρεσει να δημιουργουν και φασαριες.διαδυκτιακες.ειναι ενας τροπος για να ζεις και να υπαρχεις και αυτος.,.,,. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Θελω κ εγω μια βολτα το S αλλα το σκεπτομαι μετα την ανακληση κ οταν ξανα κατεβω Μεγαρα.
Mπορει να ειμαι ερωτευμενος με την μπεμπα μου,ομως δεν σημαινει οτι θα εθελοτυφλω για τα πραγματικα-σοβαρα προβληματα (μοναδες abs-διαφορικα-κιβωτια-μοναδες esa-συμπλεκτες-αξονες) που εχουν οι μο/τες ΒΜW.Ουτε μπορω να ξερω ,ποσοι απο εμας εχουν μπει η μπαινουν στην πιστα,καθως κ τι level οδηγικης ικανοτητας η εμπειριας εχουν σαν οδηγοι μοτ/τας για να τους κρινω. ΤΑΠΕΙΝΑ Φιλικα παντα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Πιστευω πως ολα αυτα τα παραπονα που γραφονται για Τις μηχανες ειναι λογω του οτι οι συγκεκριμενες κοστιζουν ακριβα και οτι δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο προβλημα αλλα ανα παρτιδα κατι διαφορετικο!Και αυτο ειναι που ποναει περισσοτερο γιατι δεν ξερεις τι μπορει να τυχει!ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
Τη μηχανη την αγοραζεις γιατι σου αρεσει πρωτον!και δευτερον να σου κανει τα γουστα και οχι να σε ταλαιπωρει! Εγω παντως αν ειχα μηνει με μηχανη την επομενη δεν θα υπηρχε!θα της ειχα βαλει πολυτηριο! |
|
|
|||
|
|||
![]()
|
|
|
|||
|
|||
Αυτό είναι θέμα + 700. Kαι εμένα με έχει προβληματίσει. φίλε................
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Με ενοχλεί (στενεύει) το κράνος. | tassos85 | Κράνη | 21 | 03-01-2012 10:54 |
| Βάση στο φεγγάρι θέλει να χτίσει η Ρωσία | SenseiG | Κόσμος | 13 | 19-04-2011 04:16 |
| Στη φυλακή θα πάει ο Μάσα αν επιτρέψει στον Αλόνσο να περάσει! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αυτοκίνητο | 18 | 07-11-2010 21:04 |
| Με τι μοιαζει;;;;; | georgekostas | Διάφορα | 8 | 03-06-2009 03:19 |
| Ρε παιδιά ας βοηθήσει κάποιος το παλικάρι...έχει σοβαρή απορία! | vtheo | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 20 | 11-05-2009 13:59 |