![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Την Δευτέρα κατά τις 12:00 άλλαξα και εγώ τα παπουτσάκια του μωρού μου!!
Το team του Περιστερά άψογο, οι τιμές πολύ καλές και η αμεσότητα του Λεοντόκαρδου αστραπιαία. Μεγάλο ευχαριστώ στον Λεοντόκαρδο και στο GS Forum γενικότερα!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΕ,
το εργαλείο χρήζει αλλαγή ελαστικών το συντομότερο δυνατόν. Μπορείς να κανονίσεις τα σχετικά με τον Περιστερά για την αλλαγή τους. Έχω στείλει ήδη PM. PS: Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και ένα φιλαράκι με Vstrom 650; Φιλικά, Jprotop |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, μπήκαν καινούργια EXP στο μηχανάκι, όλα άψογα, Λεοντόκαρδε ευχαριστώ πολύ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε Γιάννη, το έχουμε γράψει κατ' επανάληψη ... Δεν έχουμε κάτι με τον φίλο σου κ με οποιονδήποτε φίλο .... Αλλά όπως γράφουμε σε ΟΛΕΣ τις ομαδικές αγορές, οι εκπτώσεις που προσφέρουν οι ανά την Ελλάδα επιχειρήσεις, απευθύνονται αποκλειστικά σε μέλη του GS Forum ... Αν επιθυμεί ο φίλος σου, ας γίνει μέλος της παρέας μας κ θα μπορεί να απολαμβάνει όλα τα πλεονεκτήματα του μέλους, απ' την πρώτη μέρα της εγγραφής του ... |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω πολύ Νίκο για την άμεση ανταπόκριση και την υπόδειξη σχετικά με το Φιλαράκι ;-)
|
|
|||
|
|||
![]() Νικο σε παρακαλω θα ηθελα να χρηση της ομαδικης, αν ειναι ευκολο να ενημερωσεις τον φιλτατο Περιστερα!
Ευχαριστω εκ των προτερων το φορουμ κ εσενα για αλλη μια φορα για τις τιμες που μας εξασφαλιζει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το LEPANTOμηχανημα φόρεσε καινούργια παπα και ειναι έτοιμο για τσαρκες ,πρόεδρε για άλλη μια φορά σ ευχαριστω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα μπορούσα κι εγω να χρησιμοποιήσω την προσφορά του φόρουμ για νεα πατουμενα;
Μετα την άμεση ανταπόκριση του φόρουμ πάμε για roadsmart 2 !!! Ευχαριστω Last edited by gemanolo; 30-04-2013 at 21:12. |
|
|||
|
|||
![]() Ta καινουργια παπ0υτσακια τοποθετηθηκαν κιολας...
Περιστερας εγγυηση οπως παντα...! Ευχαριστω το φορουμ για αλλη μια φορα για τις τιμες που μας εξασφαλιζει! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΜΩΡΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Βορείου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 272 | 23-12-2013 11:07 |
Ομαδική αγορά μπαταρίας Odyssey | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 638 | 13-12-2013 19:38 |
Ομαδική αγορά ελαστικών περιοχής Νοτίου Ελλάδος !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ομαδικές Αγορές | 84 | 25-10-2013 18:34 |
Ομαδική αγορά ανταλλακτικών-MOTORWORKS | tallspiro | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 0 | 01-02-2010 18:31 |