![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
απολαμβάνω τις φωτογραφίες σας ... Τί φτιάξατε ρε θηρία ??? Καφές ήταν αυτό ή Πανελλήνια ... όπως σωστά προείπε ο Argi ... ![]() Με το καλό κ η επόμενη ... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Η αληθεια ειναι οτι βαζουμε το χερακι μας αρκετα για να περναμε καλα. Αλλωστε αυτο ειναι το νοημα
![]() ![]() ![]() Καλα εγω δεν παιζομαι. Φτου μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Καλές αντάμες, φιλαράκια.
Κι μία πιο παλιά φωτογραφία, αλλά στο ίδιο σημείο, με αγαπημένα μας φιλαράκια από το Ρίον. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Από κοντά το βράδυ.
![]() ![]() ![]() ![]() Να σου θυμίσω ότι σου ρίχνω δυο κεφάλια και 60 άλογα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο οι συντεκνοι απο το ριο ZERVAS & THEO μετα των συζυγων τους ήρθαν στον καφε και στο φαγητο αλλα αργοπορημενοι γιαυτο και δεν τους βλεπεις στις πρωτες φωτο.
Με το που εγκατασταθεις Λευκαδα φιλαρακι θα κανονισεις καφε και θα σου ερθει ολο το παρεακι για το καλως ορισες μας εχεις λειψει ρε μπαγασα !!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() οσο για τα 60 αλογα οκ σε ευθειες και autostrades θα βλεπουμε την σκονη σου . ![]() κατα τα αλλα το κολληταρι μου σε βουνο και στροφιλικια στα ριχνει στο κεφαλι....... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σιγα γιατι εσυ ματιαζεσαι απο μονος σου !!!!
Σαν τον βασιλακι τον Καιλα σε μελο ελληνικη ταινια του 60 εισαι παναθεμασε στην συγκεκριμενη φωτογραφια σου ειπα να πας σε οφθαλμιατρο δεν με ακους !!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
![]() |
|
|