![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ποστ 44
και η απαντηση μου ηταν ποστ 51. Τι κανει νιαου νιαου...... Ε δεν χρειαζεται πολυ για να καταλαβεις ετσι δεν ειναι? Εαν δεν ειναι προκληση αυτο ρε φιλε τοτε τι ειναι? Σειρα σου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
επειδη εχεις κολλησει στην λεξη π@παρια....και παρεσυρες πολλους σε αυτο,ΔΕΝ ειπα καποιον παπαρα,απλα ανεφερα την λεξη για μελλοντικες αναφορες σε προβληματα και παραπονα.....ποσο λιανα να σου το κανω.
αλλα εισαι πολυ προκατελημενος απεναντι μου και ΔΕΝ θες να το καταλαβεις......εδω μας ειπες οτι ΔΕΝ πρεπει να γραφουμε στις καλημερες,σιγα ρε φιλε μην σου ζητησουμε και την αδεια..... ![]() σε αυτο το φορουμ υπαρχουν μακρινες φιλιες σε ολη την ελλαδα και οι καλημερες καθημερινα ξεπερνουν τις 250!!!!!οι καλημερες ειναι πραγματικες και δεν μαζευω ποστ(τι να τα κανω αλλωστε τα ποστ).... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μεχρι το ποστ 41.....δεν εχεις γραψει,οποτε πως εννοουσα εσενα;;;;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μην πας να βαλεις λογια στο στομα μου.Ειπα οτι τα μισα σου ποστ ειναι καλημερες και οχι οτι ειναι κακο να λες καλημερα.Αυτο χτυπαει αλλου.
Προκαταληψη απεναντι σου δεν εχω και δεν εχω λογο.Μου την σπαει ομως το υφακι σου και για αυτο απανταω.Το που εχεις φιλιες δεν με αφορα και μαγκια σου. Εαν εχεις τοσες πολλες βαλε για δημαρχος. Δεν παρεσυρα κανεναν. Δες ποσα ποστ πριν τα δικα μου απαντησαν και εδειξαν οτι ενοχληθηκαν. Εαν λεω παπαριες εγω ο αλλος ο παραλλος δεν ειμαστε επιστημονες αλλα μαλλον παπαρες. Γιατι δεν απαντησες στο μελος το οποιο σε ρωτησε πως προδικαζεις οτι θα γραφτουνε παπαριες? Εκτος εαν θεορεις οτι η ποιοτητα των μελων ειναι...παπαριες. Κατι που δεν πιστευω..... Τελος θα σου πω οτι εγω την πλακα μου θα την φτιαξω στον Πειραια και οχι στον Χολαργο.Οποτε δεν χρειαζεται να εχω κατι εναντιον σου. ΥΓ. και το ροζουλι σου παει πολυ βρε Κωστη βρε Κωστηηηηη(τραγουδιστα κανει οραιο ηχο) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μα απο το 41 και μετα τα πηρα. Ασε που μεχρι τοτε απλα διαβαζα και δεν ειπε κανεις κατι κακο.Οποτε δεν ειχα λογο να ερθω σε αντιπαραθεση. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δουλευω σε ολη την ελλαδα........
![]() το χρωμα ειναι μωβ......λογω δουλειας(εισαι σπιρτο ρε μπαγασα) ![]() πολλοι ξερουμε για πιο λογο,αναφερεσε πανω στα γραφομενα μου... ![]() εψαχνες καιρο να βρεις την αφορμη φαινεται...... το καναμε ρομπα το θεμα του βαγγελη,εγω δεν ξαναμιλαω(παω να γραψω καμμια καλημερα)... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και το μωβ σου παει πολυ
βρε Κωστη βρε Κωστη |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα να γραψεις γιατι εχει περασει η δωδεκατη....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αληθεια ποιος ειναι ο λογος γιατι εγω ειμαι στους λιγους |
|
|||||
|
|||||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
διευκρίνησε το αυτονόητο. Άλλωστε, ο,τιδήποτε δεν μπορείς να τσεκάρεις, δηλαδή φήμη, υποννοούμενο, διάδοση, δυσφήμιση, μύθος, μισόλογα και κουτσομπολιά, είναι π@π@ριές ΟΛΚΗΣ!!! Ο ιστοχώρος μας, κατ' επανάληψη έχει φιλοξενήσει επώνυμες καταγγελίες, χωρίς να φιμωθεί ή να λογοκριθεί κανείς! Και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι τα παράπονα, έφθασαν στους "παραλήπτες" τους με θετικά αποτελέσματα για τους "παθόντες" τις περισσότερες φορές. Από εκεί και πέρα, θα σε παρακαλούσα φίλε Πέρυ, να μην μας ανακατεύεις με άλλους χώρους και να αφήνεται η εντύπωση πως υφίσταται αντιπαλότητα ή εχθρότητα. Ειδικά η παρούσα διαδικτυακή κοινότητα, έχει αποδείξει το επίπεδό της πολλάκις και με τα γραφόμενά της και στην πράξη... . |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης ;;; | blast | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 7 | 19-08-2010 01:23 |
Σαν κάτι να... αλλάζει?!!?!?!?!?! | yannis | Επικαιρότητα | 0 | 20-06-2010 10:36 |
σας θυμίζει κάτι? | essel | Διάφορα | 1 | 26-09-2009 20:05 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 13:20 |