![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ λέω αντί για σύναξη να κανονίσουμε σύνταξη
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Με πληγώνεις ρε Μάκη!!!! Τελικά θα επιστρέψω αύριο στην Αθήνα, θα κάτσω στο σβέρκο του φίλου μου να το δέσουμε! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Αμάν τι έχει να τραβήξει το παλικάρι !!! ![]() Καλή επιτυχία πάντως !
|
|
|
|||
|
|||
|
Μάλλον το άλλο ΣΚ θα είναι έτοιμη δεμένη μετά το πρώτο στάδιο βελτίωσης. Είπα να μην τον πρήξω και σίγουρα πρέπει να γίνουν μερικά πράγματα ακόμη πριν δεθεί η κεφαλή. Ελπίζω να μη μπήκαμε τσάμπα σε κόπο και λίγα είναι η αλήθεια έξοδα.
Τελειώνω το σπαμ εδώ, ανταπόκριση επί του θέματος στο νήμα που έχω ξεκινήσει στα τεχνικά. Το Σάββατο μάλλον θα βάλω φωτό από την εξελιγμένη κεφαλή και τις γυαλισμένες βαλβίδες ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Σημειώστε άλλον ένα καινούργιο ρε παιδιά ....
F650GS 2001 ABS , κάγκελα , βαλιτσάκι BMW , bagster , ζελατίνα φιμέ secdem και έπονται και άλλα ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Είμαι και εγώ εδώ φρέσκος φρέσκος
G-650GS 2011 λευκό μαύρη κόκκινη σέλα. Extra ABS Χούφτες θερμαινόμενα grip Παροχή 12Volt Ποδιά κινητήρα BMW Κάγκελα ΒMW Κεντρικό stand Top Case Kappa 53 Συναγερμός spyball Ανεμοθώρακας Ergo Wunderlich Βάση στήριξης GPS Touratech για ΤOM TOM URBAN RIDER Προέκταση Πλαϊνού Stand Touratech Αυτά μέχρι στιγμής . Πάντα όρθιοι όλοι μας !!!! Last edited by pkaran; 29-09-2011 at 10:09. |
|
|
|||
|
|||
![]() Όλα τα "μασάει" κυριές και κύριοι το 650 ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
F650 GS 6/2002 Μονόμπουζο με ABS θερμενόμενα γκριπ και χουφτες
Κάγκελα ΒΜW Top case BMW 31L Πλαινές BMW Vario Παροχή ρεύματος 12Vdc Ψηλή ζελατίνα Ζ-ΤECHNIK Συναγερμός PATROL 544 Bagter Tank Bag 21L Κεντρικό σταντ BMW Προστατευτικό παπουτσιών λεβιέ ταχυτήτων ΤUCANO Βαση πυροσβεστήρα και πυροσβεστήρα (στην ποδιά) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Καλα μιλαμε εισαι πολυ μπροστα! ![]() Αυτο με ενδιαφερει πολυ.Παιζει φωτο? Last edited by ziumann; 29-09-2011 at 23:14. |
|
|
|||
|
|||
|
Τελικα ποσοι εχουμε μαζευτει?Εχω χασει το μετριμα!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πόσοι έχουμε βαρκούλες στο forum? | ckk | Εξορμήσεις χωρίς μοτό | 82 | 31-10-2010 19:48 |
| Για όσους δεν με ξέρουν | Sakis | Χιούμορ | 21 | 05-10-2010 22:25 |
| Στο αυτόφωρο όσα βενζινάδικα υπερβαίνουν τις ανώτατες τιμές υγρών καυσίμων | MARK | Επικαιρότητα | 10 | 13-09-2010 22:40 |
| Κωσταντινούπολη - Όσλο (Eurovision 2010) 24/5 - 1/6 | mlock | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 12 | 10-04-2010 01:18 |
| Νόμος απόσυρσης μηχανής για αγορά καινούριας !!!!!!!!!! | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 6 | 20-07-2009 12:12 |