![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mario;916318]Εσύ βρε Φιδι δεν βάζεις χέρι...... Ουρά βάζεις!
![]() Έχει βγάλει γλώσσα Γκρεγκορι αλλά θα την πατήσει! Βρε φίδι εσυ αλλάζεις δέρμα αφου φαίνεται κ στις φοτο. Τσάμπα το ονομα |
|
|||
|
|||
![]()
Συγγνώμη αυτός ο μοντεράτορας (που δεν γνωρίζω κάτω από
ποιές "συνθήκες" αυτοχρίσθηκε ![]() Δεν αντιλαμβάνεται τι ιστός εξυφαίνεται; Δεν πιάνει το νόημα; Οι "αλητήριοι" φίδια-αλεπούδες-γατάκια κ άλλα μέλη του ζωϊκού βασιλείου προσπαθούν να ρίξουν το επίπεδο του forum χαμηλά στα τάρταρα. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ντροπή-αίσχος- διαμαρτύρομαι διότι αποκαλύπτεται ο πραγματικός χαρακτήρας τους κ δεν συμβαίνει Σ Ε Ι Σ Μ Ο Σ; Εεεεεεεεε; Μα να μην με αφήσουν να "τσιμπήσω" προχθές; Να μην πω 2-3 προσευχές παραπάνω στην έναρξη του event με το "τσάϊ κ τα κουλουράκια"; Έπεσα χαμηλά στα μάτια των αξιόπιστων αναβατών. ![]() Συνφορουμίτες με καταλαβαίνετε τι πόνο έχωωωωω;;; Δεν μπορώ να κοιμηθώ από εκείνο το βράδυ, γουργουρίζει η "κοιλίτσα" μου με τα φίδια-αλεπούδες κ λοιπά animals. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πιο ωραίο είναι που μας σηκώσατε για προσευχή και ευλογισες εσύ!
![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ευχαριστώ ηθική υποχρέωσή μου. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλά μεταξύ μας........ήταν λίγο μούφα! Δεν φορές πετραχηλι!
![]() Στάλθηκε από το σούπερ ντουπερ κινητό μου! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=mario;916486]Ναι αλλά μεταξύ μας........ήταν λίγο μούφα! Δεν φορές πετραχηλι!
![]() Ουπς |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά αυτό δεν ήταν καφές.... υπερπαραγωγή του Χολυγουντ μοιάζει....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά με κάλεσε ο Σπιλμπεργκ και μου είπε να ανοίξουμε άλλο θέμα για τον επόμενο καφέ. Του λείπει λέει το επόμενο επεισόδιο........
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=katsanakis;916667]Παιδιά με κάλεσε ο Σπιλμπεργκ και μου είπε να ανοίξουμε άλλο θέμα για τον επόμενο καφέ. Του λείπει λέει το επόμενο επεισόδιο........
Μην ανησυχεις! Το σεναριο ειναι ετοιμο κ θα ανεβει μεχρι το απογευμα οποτε ξεκιναμε κ την σκηνοθεσια ![]() |
![]() |
|
|