GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 20-09-2013, 08:47
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα
Προεπιλογή Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
αν εισαι ανεργος ελος αλληλεγγυης και χαρατσι ΔΕΗ δεν πληρωνεις..........2,5 χρονια υπηρξα ανεργος και ξερω πολυ καλα τι γινεται. Απαλλαχτηκα και απο τα δυο με μια βεβαιωση απο τον ΟΑΕΔ την οποια ουτε καν πηρα στα χερια μου, ο ΟΑΕΔ την εστειλε.
Αν ομως πληρωνεις σημαινει οτι εχεις ιδιο ¨η οικογενειακο εισοδημα.........

Υπαρχει νομος που σε απαλλασσει αν εισαι ανεργος απο αυτα τα δυο. και μαλιστα τωρα δεν χρειαζεται καν να ανακατευτεις εσυ, ολα γινονται απο τον ΟΑΕΔ αυτοματα.......
Για να πληρωνεις αλλυλεγγυη εχεις εισοδηματα, αρα δεν εισαι ανεργος...............και συγνωμη για το απολυτο της αποψης μου.
Έχω απολυθεί παράνομα χωρίς αποζημίωση από εταιρεία που πήγε για 99 και δεν της βγηκε κλπ κλπ μεγάλη ιστορία. Μου χρωστάει και μισθούς 6 μηνών. Και κάνα χρόνο μισθούς επίσχεσης. Εξού και ακόμα περιμένω να βγει απόφαση από το δικαστήριο, να δω τι είμαι τελικά, εργαζόμενος απλήρωστος, απολυμένος, το σέντερμπακ που δένει τα κορδόνια του στη σέντρα; Τι; Αλλά με την μισή Ελλάδα να χρωστάει στην άλλη μισή και όλη μαζί να κυνηγιέται με το δημόσιο τα δικαστήρια έχουν φρακάρει.

Στην ουσία φορολογούμαστε για το μισθό της γυναίκας μου, ο οποίος γύρισε στα επίπεδα του 2002 με το έτσι θέλω το αφεντικό της. Ξέρεις, όταν το πετρέλαιο είχε 37 λεπτά το λίτρο;

Αλλά κατά τα άλλα μιά χαρά, φως στο τούνελ και έτσι...
Και καμιά φορά βλέπω στον ύπνο μου τον Σαμαρά αγκαλιά με τη Νικολούλη και πετάγομαι.
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 11:35
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mpampis Εμφάνιση μηνυμάτων
ρε ....τι να πω δεν ξερω...αυτη την καραμελα ρε Γιωργη ποτε θα την λυωσετε..
Ξερεις το κλασικο..
``Ε!!! δωστε εσεις μια λυση``
Ρε φιλε εγω δεν εχω καμια λυση,εσυ βλεπεις λυση σε αυτο που γινετε στην Ελλαδα?
Πλακα μας κανεις?
Ξερεις κανεναν χρεωκοπημενο να σωζετε με δανεικα??
Ξερεις πως καταντησε ο Ελληνας εδω??επερνε δανεια για να ξεπληρωνει δανεια και καρτες για να ξεπληρωνει καρτες...σου θυμιζει κατι αυτο???
Την κατασταση στην Ελλαδα την βλεπει ο καθενας απο την θεα της τσεπης του...μαλον εσυ εχει καλη θεα...εγω οχι...
Ακομα και το αν εισαι ανεργος η οχι(αυτο δεν ειναι για εσενα αλλα γενικος) εχει διαφορα απο το να εισαι ανεργος με 100.000 στην τραπεζα και με το να εχεις -100 ευρω.
Μας κυβερνανε ΚΛΕΦΤΕΣ(θυμισου την περσινη κλεψια που μας εκαναν με τις δηλωσεις....) και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.
Για εμενα αν θελεις μια λυση λοιπον,απλα και καθημερινα,ειναι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.
Φτιαχνεις την οικονομια σου,την παιδεια σου,την υγεια σου(που επιδοτουν την εγκυο για να γεννησει σπιτι της ΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ),μαζευεσε κανεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ,ριχνεις την ανεργια σου και μετα τους λες μαγκες....εδω ειμαι δυνατος και μαγκας ας βαλουμε τωρα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ δοσεις ,να σας δωσουμε σιγα σιγα το μπακαγιοκο(που μας χρωστανε κιολας οι μαμογερμανοι μας διελυσαν....ιστορικα και οικονομικα...).
Τα υπολοιπα ειναι για οσους μασανε με τις ωρες φρεσκο χορτο κλεισμενοι στο μαντρι φοβουμενοι τον λυκο που δεν ερχετε ποτε...και συγνωμη κιολας
Καλα, ρωτα κανεναν 70αρη για την ζωη στην ελλαδα το 1960 και μετα ελα πες μου αν θες να επιστρεψεις εκει........
Αρνηση πληρωμων στα δανεια σημαινει ασφυξια..........
Για να κανεις ολα αυτα που λες χρειαζονται χρηματα κι επενδυσεις.........πραγμα που δεν θα γινει ποτε αν σταματησεις να πληρωνεις τα δανεια.......
για να φτιαξεις την υγεια παλι χρηματα χρειαζονται.......που θα τα βρεις????
Μην μου πεις με δραχμες διοτι πολυ απλα δες προς Β.Κορεα.........

Δες τι εγινε στην Κυπρο και την Πορτογαλια..........απτα παραδειγματα και μην λες οτι θες.
Οι χωρες ολου του κοσμου εξαρτωνται απο την διεθνη οικονομια ειτε το θες ειτε οχι.......
Σημερα ζουμε απο αυτο που παραγουμε και βλεπεις ποσο δυσκολο ειναι........ας μην γινει χειροτερο.
Και χειροτερο θα γινει αν μας κοψουν τον αναπνευστηρα.......τοτε θα πρεπει απο αυτα που παραγουμε να πληρωσουμε και αυτα που δανειστηκαμε σημερα και χθες!!!!
Εκει να δεις δυσκολιες...........οι εγκυες θα γεννανε στους δρομους διοτι δεν θα εχουν σπιτια.
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 12:01
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχω απολυθεί παράνομα χωρίς αποζημίωση από εταιρεία που πήγε για 99 και δεν της βγηκε κλπ κλπ μεγάλη ιστορία. Μου χρωστάει και μισθούς 6 μηνών. Και κάνα χρόνο μισθούς επίσχεσης. Εξού και ακόμα περιμένω να βγει απόφαση από το δικαστήριο, να δω τι είμαι τελικά, εργαζόμενος απλήρωστος, απολυμένος, το σέντερμπακ που δένει τα κορδόνια του στη σέντρα; Τι; Αλλά με την μισή Ελλάδα να χρωστάει στην άλλη μισή και όλη μαζί να κυνηγιέται με το δημόσιο τα δικαστήρια έχουν φρακάρει.

Στην ουσία φορολογούμαστε για το μισθό της γυναίκας μου, ο οποίος γύρισε στα επίπεδα του 2002 με το έτσι θέλω το αφεντικό της. Ξέρεις, όταν το πετρέλαιο είχε 37 λεπτά το λίτρο;

Αλλά κατά τα άλλα μιά χαρά, φως στο τούνελ και έτσι...
Και καμιά φορά βλέπω στον ύπνο μου τον Σαμαρά αγκαλιά με τη Νικολούλη και πετάγομαι.
Απο ποτε η αποζημιωση ανηκει στον εργαζομενο? Η αμερικη και οι αλλες χωρες που δεν εχουν τετοια ομορφα μετρα ειναι ηλιθιες?
Δηλαδη, εργαζεσαι καπου κανεις μια κουτσουκελα και πρεπει να σε αποζημιωσει ο εργοδοτης γιαυτο? τι λες??
Ο εργοδοτης ισχυριζεται οτι δεν εχει να στην δωσει, αληθεια ¨η ψεματα ποιος εισαι εσυ που θα αποφασισεις γιαυτο?
Δηλαδη τι θα κανεις, θα του κλεισεις του ''καθαρματος'' του ''αλητη'' του εργοδοτη το σπιτι για να παρεις τι?
Ποιος εισαι εσυ και οι υπολοιποι που εχετε απαιτηση να σας δωσει απο τα κερδισμενα περασμενων ετων? μαζι τα κανατε? αν μου πεις ΝΑΙ εισαι βαθεια νυκτωμενος φιλε μου.
Να δω αν δεν υπηρχαν καλοι, κακοι, αλητες, κεφαλαιουχοι, καθαρματα......... εργοδοτες τι θα κανατε, που θα δουλευατε και τι θα τρωγατε.........

Για τους οφειλομενους μισθους και ΜΟΝΟΝ γιαυτους εχεις δικιο, δουλεψες και πρεπει να πληρωθεις!

Και κατι αλλο, γιατι λες ''πληρωνω αλλυλεγγυη και χαρατσια και ας ειμαι ανεργος'' και δεν λες ''πληρωνω αλλυλεγγυη και χαρατσια διοτι εχουμε εισοδημα?'' Τον οικτο μας λογω ανεργιας σου επιζητεις? Μονο για σενα ισχυει αυτο? ολοι εμεις οι αλλοι δηλαδη τι ειμασταν ηλιθιοι που ως ανεργοι αλλα με εισοδημα 450-550ε εκ της συζυγου πληρωναμε τα χαρατσια και την αλλυλεγγυη και δεν λεγαμε κουβεντα?
Να πας να πιασεις δουλεια, οποιαδηποτε δουλεια με οποιαδηποτε λεφτα, αυτο να κανεις!!!!!
Το εχω ξαναπει και δεν θα σταματησω να το λεω, μπας και συνηδητοποιησετε που βρισκομαστε, μπας και καταλαβετε οτι τα ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ του '80, '90 και 2000 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ........, δ/της ειμουνα επι 30 χρονια, με δεκα ανθρωπους υφισταμενους απο κατω, με αυτοκινητο εταιρειας, με λεφτα, με ταξιδια σε ολον τον κοσμο, διαμονη σε ξενοδοχεια 5αστερων......και ξαφνικα, ταξιτζης εγινα.........ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και με ΟΣΑΔΗΠΟΤΕ.

Και δεν μου λες, αντε κι ερχεται αυτος που επιθυμεις, ΤΙ νομιζεις οτι θα κανει? θα γεννησει λεφτα να δωσει στον λαο και στο κρατος?
Ας ειμαστε επιτελους σοβαροι.......!!!
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 12:29
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv

Απόσπασμα:
Απο ποτε η αποζημιωση ανηκει στον εργαζομενο? Η αμερικη και οι αλλες χωρες που δεν εχουν τετοια ομορφα μετρα ειναι ηλιθιες?
Δηλαδη, εργαζεσαι καπου κανεις μια κουτσουκελα και πρεπει να σε αποζημιωσει ο εργοδοτης γιαυτο? τι λες??
Ο εργοδοτης ισχυριζεται οτι δεν εχει να στην δωσει, αληθεια ¨η ψεματα ποιος εισαι εσυ που θα αποφασισεις γιαυτο?
Δηλαδη τι θα κανεις, θα του κλεισεις του ''καθαρματος'' του ''αλητη'' του εργοδοτη το σπιτι για να παρεις τι?
Ποιος εισαι εσυ και οι υπολοιποι που εχετε απαιτηση να σας δωσει απο τα κερδισμενα περασμενων ετων? μαζι τα κανατε? αν μου πεις ΝΑΙ εισαι βαθεια νυκτωμενος φιλε μου.
Να δω αν δεν υπηρχαν καλοι, κακοι, αλητες, κεφαλαιουχοι, καθαρματα......... εργοδοτες τι θα κανατε, που θα δουλευατε και τι θα τρωγατε.........

Για τους οφειλομενους μισθους και ΜΟΝΟΝ γιαυτους εχεις δικιο, δουλεψες και πρεπει να πληρωθεις!

Και κατι αλλο, γιατι λες ''πληρωνω αλλυλεγγυη και χαρατσια και ας ειμαι ανεργος'' και δεν λες ''πληρωνω αλλυλεγγυη και χαρατσια διοτι εχουμε εισοδημα?'' Τον οικτο μας λογω ανεργιας σου επιζητεις? Μονο για σενα ισχυει αυτο? ολοι εμεις οι αλλοι δηλαδη τι ειμασταν ηλιθιοι που ως ανεργοι αλλα με εισοδημα 450-550ε εκ της συζυγου πληρωναμε τα χαρατσια και την αλλυλεγγυη και δεν λεγαμε κουβεντα?
Να πας να πιασεις δουλεια, οποιαδηποτε δουλεια με οποιαδηποτε λεφτα, αυτο να κανεις!!!!!
Το εχω ξαναπει και δεν θα σταματησω να το λεω, μπας και συνηδητοποιησετε που βρισκομαστε, μπας και καταλαβετε οτι τα ΤΖΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ του '80, '90 και 2000 ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ........, δ/της ειμουνα επι 30 χρονια, με δεκα ανθρωπους υφισταμενους απο κατω, με αυτοκινητο εταιρειας, με λεφτα, με ταξιδια σε ολον τον κοσμο, διαμονη σε ξενοδοχεια 5αστερων......και ξαφνικα, ταξιτζης εγινα.........ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ και με ΟΣΑΔΗΠΟΤΕ.

Και δεν μου λες, αντε κι ερχεται αυτος που επιθυμεις, ΤΙ νομιζεις οτι θα κανει? θα γεννησει λεφτα να δωσει στον λαο και στο κρατος?
Ας ειμαστε επιτελους σοβαροι.......!!!

Σκληρός πολύ Γιώργο...τον έσκισες τον συνάνθρωπο....
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 12:57
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Νικο ξερεις γιατι?
ειμαι υπαλληλος, σαν τον συνανθρωπο μας, επι 31 χρονια, εχω γυναικα εργοδοτη αφου εχει υπαλληλους στην δουλεψη της και υπηρξα κι εγω για 8 μηνες ελ. επαγγελματιας.
Ξερω τους μεν και τους δε απο εξω κι ανακατωτα, ξερω τι περνανε αμφοτεροι παρα πολυ καλα.
Ξερω πολυ καλα τον εργοδοτη που κανει τζιρο 10 και τα εξοδα του ειναι 11 και λεφτα γιοκ για το σπιτι! Ξερω και τον εργοδοτη που κανει τζιρο 10 με εξοδα 2 τα οποια τα βαζει στην ακρη γιοα παν ενδεχομενο.
Ξερω και τον αλλον που οσα βγαζει τοσα τρωει.....
Και οι τρεις ειναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ να τα κανουν οτι θελουν.....ο εργαζομενος δεν εχει κανενα δικαιωμα σε αυτα.
αν γιαοποιοδηποτε λογο ο εργοδοτης χρεωκοπησει για;τι να δωσει αποζημιωση στους υπαλληλους του? παει χρεωκοπησε!!! μα εχει στην ακρη λενε οι αριστεροφερνοντες....ε και? δικα σας ειναι? εσεις αναπτυξατε την εταιρεια? τοσα χροναι δεν σας πληρωνε κανονικα? τωρα τι θελετε?

Επιπλεον εχω δουλεψει σε Αμερικη, Αγγλια, Γερμανια και παντα στον κλαδο μου.....συζητησα πολυ σε αυτες τις χωρες αλλα και στην Ελλαδα το ΓΙΑΤΙ ο εργοδοτης ειναι παντα ο ''κακος''. Στο εξωτερικο μου απαντησαν ''δεν καταλαβαινω τι λες'' και στην Ελλαδα ''επειδη ειναι το κεφαλαιο κι εχουν χρημα''.

Μα ρε βλακες τους ελεγα, αν δεν υπηρχε ο ''πλουσιος'' (σε εισαγωγικα διοτι δεν ειναι ολοι οι εργοδοτες τετοιοι), ΠΩΣ εσυ θα ζουσες? ΠΟΥ θα δουλευες? ΤΙ θα ετρωγες αφου και στην διατροφη καποιος εργοδοτης σφαζει, καλλιεργει.............
Απαντηση? ''το κεφαλαιο που καταδυναστευει......''

Τωρα που η ΒΙΟΧΑΛΚΟ την εκανε και πριν απο αυτες και καποιες αλλες και ισως ακολουθησουν κι αλλες, τωρα που οι εναπομεινουσες εργοδοσιες ειναι λιγοτερες απο εχθες βγαινω και λεω σε ολους αυτους ''οριστε, εγινε αυτο που θελατε, το κεφαλαιο και οι κακοι πλουσιοι εργοδοτες φευγουν, απεργιες τους κανανε, καταληχεις επισης, να δω τι θα κανουν οι ανεργοι που μενουν πισω........'', ξερεις τι μου απανταει το 99% ολων αυτων? ''Ειδες τι αλητες ειναι? φευγουν τωρα που τους χρειαζεται η χωρα''....ημαρτον ρε Νικο!!!!!

Δεν τους ενδιαφερει ουτε πως στηθηκε η επιχειρηση του πλουσιου για να βρουν ενα κομματι ψωμι οι εργαζομενοι, ουτε πως συνεχιζει να υπαρχει αυτη η επιχειρηση!! Ποιος την διατηρει την επιχειρηση? μην μου πεις οι εργαζομενοι, διοτι αυτοι κανουν την δουλεια που θελει και οπως την θελει ο πλουσιος εργοδοτης, και αμα την κανουν σωστα ερχεται ο νεος πελατης και τα εσοδα αυγατιζουν.....και καινουριοι υπαλληλοι ερχονται και παει λεγοντας.

Μας λεει ο Vag για αποζημιωση, ποια αποζημιωση? απο που κι ως που θελεις αποζημιωση? και τοσο καιρο που δουλευεις τι επαιρνες? αποζημιωση δια την εργασια σου δεν επαιρνες? και το λαθος του εργαζομενου ποιος το επωμιζεται? το οτι σε εκπαιδευσε ΤΣΑΜΠΑ, σου εδωσε καταρτιση για το μελλον δεν λεει τιποτε? γιατι να δικαιουσαι επιπλεον αποζημιωση?

Εγω φιλε Νικο αν δεν ειχα τα 30 χρονια στην πλατη μου, αρα εξειδικευση, αρα γνωσεις και μαλιστα χωρις πτυχιο τι θα εκανα σημερα? ακομα ταξιτζης θα ημουν!! τις γνωσεις που μου εδωσαν οι εργοδοτες μου, απο το 1981 μεχρι το 2010 που αποληθηκα, ΑΥΤΕΣ εξαργυρωσα ΣΗΜΕΡΑ και ξαναμπηκα στην Ναυτιλια! ΓΙΑΤΙ τα ξεχναμε αυτα???????

Last edited by GeorgeP; 20-09-2013 at 13:01.
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 12:58
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!

Το ανέκδοτο με τον Μήτσο και την αρκούδα μου θυμίζει... Αν ο Γιώργης είναι η αρκούδα, παραδεχτείτε το πως δεν πάτε μόνο για το κηνύγι!!!!!!!!!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 13:21
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι βεβαια....
Αν εχεις αποζημιωθει, μετα απο απόλυση σου.......γινεσαι σκληρος
Αν εχεις κατσει σπιτακι σου 2.5 χρονια, τρωγοντας την αποζημιωση, γινεσαι σκληρός
Αν εχεις χασει την επαφη με την πραγματικοτητα, γι εσαι σκληρος

Αν εχεις δουλεψει 1 χρονο, χωρις να πληρωνεσαι.....τι εισαι???
Αν σου χρωστάει 60000 ευρω, ο εργοδότης σου και βαραει ενα κανονι...τι εισαι??
Αν ο εργοδότης έχει κονομησει, μεσω χρηματηστηριου και με την βοηθεια Σημιτη......ασυληπτα φραγκα......τι εισαι???
Αν τρεχεις 10 χρονια στα δικαστήρια, μπας και παρεις κανενα ψιχουλο......τι εισαι????
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 13:51
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Ναι βεβαια....
Αν εχεις αποζημιωθει, μετα απο απόλυση σου.......γινεσαι σκληρος
Αν εχεις κατσει σπιτακι σου 2.5 χρονια, τρωγοντας την αποζημιωση, γινεσαι σκληρός
Αν εχεις χασει την επαφη με την πραγματικοτητα, γι εσαι σκληρος
[COLOR="Blue"][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]ξερεις αν αυτος που απευθυνεσαι ηταν υπαλληλος αοριστου χρονου, αρα δικαιουταν αποζημιωση, ¨η ηταν με συμβολαιο ανανεωσιμο ανα ετος οποταν δεν δικαιουταν αποζημιωση?
Ξερεις αν αυτος που απευθυνεσαι πραγματι καθοταν στο σπιτι του κι ετρωγε την απζημιωση ¨η εκανε δουλειες απο εδω κι απο εκει οποταν του δινοταν η ευκαιρια απο φιλους γνωστους ΚΑΙ συμφουρμιτες?????

Η ανευθυνοτητα εχει και τα ορια της........

Αυτος στον οποιο αναφερεσαι μονον την επαφη με την πραγματικοτητα δεν εχει χασει...............

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν εχεις δουλεψει 1 χρονο, χωρις να πληρωνεσαι.....τι εισαι???
Αν σου χρωστάει 60000 ευρω, ο εργοδότης σου και βαραει ενα κανονι...τι εισαι??
Αν ο εργοδότης έχει κονομησει, μεσω χρηματηστηριου και με την βοηθεια Σημιτη......ασυληπτα φραγκα......τι εισαι???
Αν τρεχεις 10 χρονια στα δικαστήρια, μπας και παρεις κανενα ψιχουλο......τι εισαι????
Βλακας!!!! αυτο ειναι!!!!!!
Ο εγοδοτης χρωσταει μονον τα μηνιατικα που δουλεψε ο παραπανω που αναφερεις............
αν βαρεσε κανονι ο εργοδοτης του δεν μπορει να κανει τιποτε.....πουθενα στον κοσμο.
αν ο εργοδοτης του εχει κονομησει απο το χρηματιστηριο μαγκια του, δεν ειναι ο υπαλληλος του που θα τα μοιραστει μαζι του........επισης σε ολον τον κοσμο ακομα και τον αριστερο......λεγε με 902, ριζοσπαστη κ.λ.π.
αν τρεχει στα δικαστηρια δεκα χρονια για τα παραπανω και δεν δουλευει εξαιτιας του μην τυχον και χασει τα υποτιθεμενα ¨η και πραγματικα χρωστουμενα φραγκα ειναι βλακας ΠΑΣΟΚΟΣ!!!!!!!!

Αντι να ψαξει αλλου δουλεια αναλωθηκε σε κυνηγητο 10 ετων.........για μενα βλακας!!!!!!

Να κανω κι εγω μια ερωτηση:

πως τον λενε αυτον τον ιδιωτη που ο Ελ. επαγγελματιας του λεει οτι για την υπηρεσια που του προσφερει θελει 1000ε + ΦΠΑ κι οχι 1230ε κατευθειαν - ως οφειλει αφου ο απεναντι του δεν ειναι επαγγελματιας ωστε να χρειαζεται τιμολογιο - με σκοπο να τον δελεασει να μην κοψει αποδειξη και ο ιδιωτης το δεχεται?

Last edited by GeorgeP; 20-09-2013 at 13:52.
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 14:01
frits Ο/Η frits βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αχαρνές
Μoto: BMW R1200 GS 2005 YAMAHA TTR 250

Σταματήστε να το κάνετε προσωπικό, θα πληγωθείτε.

Γιώργο γράφεις 5 σωστά πράγματα, τα λούζεις με 10 λαλακίες και τα κάνεις μνι.

Last edited by frits; 20-09-2013 at 14:03.
Reply With Quote
Παλιό 20-09-2013, 14:09
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3

Απόσπασμα:
[COLOR="Blue"][SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"]
Να κανω κι εγω μια ερωτηση:

πως τον λενε αυτον τον ιδιωτη που ο Ελ. επαγγελματιας του λεει οτι για την υπηρεσια που του προσφερει θελει 1000ε + ΦΠΑ κι οχι 1230ε κατευθειαν - ως οφειλει αφου ο απεναντι του δεν ειναι επαγγελματιας ωστε να χρειαζεται τιμολογιο - με σκοπο να τον δελεασει να μην κοψει αποδειξη και ο ιδιωτης το δεχεται?
ΣΟΒΒΑΡΟς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑς...
γιατι ο επαγελματιας θελει να κανει ξεκαθαρο στον πελατη του το ποσο το οποιο θα δαπανηση για την εργασια.,.,.,το φπα ειναι του κρατους και διαχωριζεται απο την εργασια.,,.,
ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙς ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ??????

ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ Ο ΕΛ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ας ΑΝΑΛΑΒΗ ΤΟ ΣΟΒΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟς ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ.,.,.,,,
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης