![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Όταν ξεκινάς μέχρι να ζεσταθεί είναι φυσιολογικό.Το πρόβλημα ξεκινάει όταν χτυπάνε συνέχεια στις χαμηλές στροφές.....
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
χωρίς παρεξήγηση, και για να μην δημιουργούνται υπόνοιες χωρίς να υφίστανται, τη χρήση της την έχεις επιβεβαιωμένη και από τον ίδιο τον μηχανικό που τη κοίταζε/πρόσεχε/συντηρούσε ευλαβικά πολύ πριν την αγοράσεις εσύ, και που τώρα σου επιβεβαιώνει τη ζημιά ![]() Το σημείο που σου δημιουργεί το πρόβλημα το έχει ανοίξει ο ίδιος μηχανικός στα 10-11.000 χλμ και είναι postαρισμένο στο forum με φωτογραφίες... Δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες ![]() θα τα πούμε ιδιωτικά σε κάποιο καφέ..... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() εκτος κι αν τον ειχες παντα μαζι δικαβαλο! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που να το φανταζόσουν κι εσύ ρε φιλαράκι...?
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
πανέξυπνη και εύστοχη η ερώτησή σου κ.Ντινοπουλε....
![]() ![]() ο μηχανικός την έβλεπε στα προβλεπόμενα διαστήματα service, την οδηγούσε και την πέρναγε από εξαντλητικό test γιατί είμαι και μυστήριος, όλο ρωτάω μέχρι που να γίνομαι (ίσως) και ενοχλητικός προς τον μηχανικό.... ο τρόπος οδήγησής μου γνωστός μέσα από τις εκδρομές του forum... θυμίζω ότι η μηχανή είναι ...καινούρια και τα χλμ ελάχιστα για τη χρήση για την οποία προορίζεται.... έχω απάντηση για το τί μπορεί να προκάλεσε τη ζημιά ή οποία δεν μπορεί να γραφτεί εδώ γιατί δεν είμαι μηχανικός να στηρίξω πλήρως την άποψή μου... από κοντά, μπορώ να σας τη πώ.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Επί της ουσίας σήμερα εστάλησαν στην BMW φωτογραφίες και Book-service και μέχρι την Παρασκευή ευελπιστώ να έχω απάντηση....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
οποτε ο μηχανικος μπορει να διαβεβαιωσει οτι εκεινη τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη που την οδηγει,η μηχανη δεν εχει καποιο προβλημα και ΔΕ δειχνει κατι σε σχεση με τη χρηση που της εχει γινει...
![]() και για πες μου και κατι αλλο! ![]() το εξαντλητικο τεστ που της εκανε με τι εχει να κανει? ![]() δε πιστευω να τον εστελνες στο...dakar! ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ωραία μηχανή!!!!! Μάλλον η καλύτερη... | zastava | Χιούμορ | 8 | 10-11-2009 16:12 |