![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό που δεν μας εξηγείς είναι για πιο λόγο!!! Να σαι καλά πάντως και πάντα φιλικά !! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα που βράζει το καζάνι υπάρχει το ζουμί....αν το αφήσεις για μετά απο κάποιους μήνες...είτε θα ξυνίσει(βλέπε Σαμαρά) είτε θα εξατμιστεί (βλέπε τρικομματική) |
|
|||
|
|||
![]()
Νικολα καλη δυναμη σε ολους μας
οσοι αγωνιζονται για το καλο της πατριδας Η αθλιοτητα των ημερων και η απαραδεκτη κατασταση που προκαλει πανικο στους κατοικους της χωρας ενω συγχρονως τους κανει να αναρωτιουνται τι ασχημο θα συμβει, ειναι οτι δεν εκπεμπονται ειδησεις απο κανενα αλλο τηλεοπτικο καναλι πανελλαδικα. Στο βωμο της συμπαραστασης λενε, στο βωμο της συγκαλυψης πιθανολογω εγω. Δε μου θυμιζει καν τη Χουντα που περιεγραφε ο πατερας μου ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχαχαχ...καλα πλακα εχετε. πως γινεται ενω πολιτικα ανηκετε στο ιδιο πλαισιο..και καλα δεν τα βρισκετε. Αφου κι ονικος τα ιδια πιστευει..και αν δεν ειχε πειραχτει το πρωην << σπιτι του>>..σιγα μην αντιιδρουσε για τιποτα. Μια χαρα πηγαιναν τα μελια του , συγχαρητηρια του εδεινες εσυ...κι ολα αυτα..πριν μια εβδομαδα. Αντε πηγαιντε για ενα καφεδακι κι ολα καλα...θα τα βρειτε!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
οτι κανει σημερα ο Σαμαρας και η τρικομματικη το ειχε ανακοινωσει οτι θα εκανε ο ΓΑΠ........οτι οικονομικη πολιτικη χαραξε ο Παπακωνσταντινου η ιδια ακολουθειται και τωρα. Οπως υποστηριζα αυτην την πολιτικη που ΘΑ εκανε ο ΓΑΠ και ξεκινησε ο Παπακωνσταντινου στην οικονομια ετσι υποστηριζω την ιδια πολιτικη που ομως τωρα γινεται πραγματικοτητα. επιτελους. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Με κλείνουνε γιατ΄ι υπάρει προβλημα τα ξαναλέμε Συγνώμη αν σε έθιξα |
|
|||
|
|||
![]()
Εχουμε πλάκα...τσακωνόμαστε για το αν η ΕΡΤ έπρεπε να κλείσει ή όχι.....
Απλά τα πράγματα, βρήκαν με τη μία 2500+ εργαζόμενους για να δείξουν ότι κάνουν απολύσεις....αλλά να μη βιαζόμαστε....πίσω έχει η ΕΕ την ουρά.... |
|
|||
|
|||
![]()
Βρήκες ανθρώπους για κάλεσμά τώρα...Έλληνες...
Μόνο κανένα συλλαλητήριο και πολύ είναι...και τζάμπα το περπάτημα τους. Σιγά μην κάθομαι να περπατώ... Για λιντσάρισμα όμως μέσα... Send from my Lg Optimus G Beast |
![]() |
|
|