GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 13-06-2013, 16:29
italos Ο/Η italos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Athens-Gerakas
Μoto: R1200GSadv
Προεπιλογή Απάντηση: ΕΚΤΑΚΤΟ --- ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δόξασμενες μέρες ζει η ΕΡΤ πρώτη φορά ειναι απαρτία όλοι οι υπάλληλοι
Άκη μου τόσο μένος με την ΕΡΤ??? για ποιό λόγο??? Εντάξει καταλάβαμε είσαι κάθετος, εναντίον και θές να κλείσει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση!!! Καταλάβαμε ότι θές και θα χαρείς κιόλας να δείς άλλους 2500 ανθρώπους να τρώνε απο τα σκουπίδια.

Αυτό που δεν μας εξηγείς είναι για πιο λόγο!!!

Να σαι καλά πάντως και πάντα φιλικά !!
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2013, 16:31
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από italos Εμφάνιση μηνυμάτων
Άκη μου τόσο μένος με την ΕΡΤ??? για ποιό λόγο??? Εντάξει καταλάβαμε είσαι κάθετος, εναντίον και θές να κλείσει η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση!!! Καταλάβαμε ότι θές και θα χαρείς κιόλας να δείς άλλους 2500 ανθρώπους να τρώνε απο τα σκουπίδια.

Kανεις δεν θελει να κλεισει η ΕΡΤ...........εξάλλου θα ξανανοιξει το Φθινοπωρο αλλα αλλιως........
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2013, 16:37
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Kανεις δεν θελει να κλεισει η ΕΡΤ...........εξάλλου θα ξανανοιξει το Φθινοπωρο αλλα αλλιως........
Γιώργο μου μην κάνεις προβλέψεις για το μέλλον γιατί θα πέσεις ξανά πολύ μα πολύ έξω.....Θυμάσαι τι έλεγες όταν ήρθε ο Γ.Παπανδρέου στην εξουσία και πόσο υποστήριζες την αλλάγη και την ανάκαμψη .....και το αποτέλεσμα του έργου του και πως αυτό ήρθε είναι πλέον γνωστό......

Τώρα που βράζει το καζάνι υπάρχει το ζουμί....αν το αφήσεις για μετά απο κάποιους μήνες...είτε θα ξυνίσει(βλέπε Σαμαρά) είτε θα εξατμιστεί (βλέπε τρικομματική)
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2013, 16:45
paschalis Ο/Η paschalis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04

Νικολα καλη δυναμη σε ολους μας
οσοι αγωνιζονται για το καλο της πατριδας

Η αθλιοτητα των ημερων και η απαραδεκτη κατασταση
που προκαλει πανικο στους κατοικους της χωρας ενω συγχρονως
τους κανει να αναρωτιουνται τι ασχημο θα συμβει,
ειναι οτι δεν εκπεμπονται ειδησεις απο κανενα
αλλο τηλεοπτικο καναλι πανελλαδικα.
Στο βωμο της συμπαραστασης λενε,
στο βωμο της συγκαλυψης πιθανολογω εγω.
Δε μου θυμιζει καν τη Χουντα που περιεγραφε ο πατερας μου
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2013, 16:48
lempoi Ο/Η lempoi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ

χαχαχαχαχ...καλα πλακα εχετε. πως γινεται ενω πολιτικα ανηκετε στο ιδιο πλαισιο..και καλα δεν τα βρισκετε. Αφου κι ονικος τα ιδια πιστευει..και αν δεν ειχε πειραχτει το πρωην << σπιτι του>>..σιγα μην αντιιδρουσε για τιποτα. Μια χαρα πηγαιναν τα μελια του , συγχαρητηρια του εδεινες εσυ...κι ολα αυτα..πριν μια εβδομαδα. Αντε πηγαιντε για ενα καφεδακι κι ολα καλα...θα τα βρειτε!!!
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2013, 17:24
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Γιώργο μου μην κάνεις προβλέψεις για το μέλλον γιατί θα πέσεις ξανά πολύ μα πολύ έξω.....Θυμάσαι τι έλεγες όταν ήρθε ο Γ.Παπανδρέου στην εξουσία και πόσο υποστήριζες την αλλάγη και την ανάκαμψη .....και το αποτέλεσμα του έργου του και πως αυτό ήρθε είναι πλέον γνωστό......

Τώρα που βράζει το καζάνι υπάρχει το ζουμί....αν το αφήσεις για μετά απο κάποιους μήνες...είτε θα ξυνίσει(βλέπε Σαμαρά) είτε θα εξατμιστεί (βλέπε τρικομματική)
Για ξαναδιαβασε τι εγραφα για τον ΓΑΠ........εγω να πεσω εξω? οχι αδυνατον αλαλ δυσκολο!
οτι κανει σημερα ο Σαμαρας και η τρικομματικη το ειχε ανακοινωσει οτι θα εκανε ο ΓΑΠ........οτι οικονομικη πολιτικη χαραξε ο Παπακωνσταντινου η ιδια ακολουθειται και τωρα. Οπως υποστηριζα αυτην την πολιτικη που ΘΑ εκανε ο ΓΑΠ και ξεκινησε ο Παπακωνσταντινου στην οικονομια ετσι υποστηριζω την ιδια πολιτικη που ομως τωρα γινεται πραγματικοτητα. επιτελους.
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2013, 16:34
AKIS_21 Ο/Η AKIS_21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: athina
Μoto: Gs 1200 adv 07 K1200 rs. 97

Απόσπασμα:

Απο οτι βλέπω δε κατάλαβες τίποτα αν έχεις χρόνο δες πιο πάνω τις θέσεις μου και απαντήσεις μόνος σου στις θέσεις μου αν θες βρες εσυ μια δημόσια υπηρεσία που ξαφνικά δε θα την βγάλουν εθνικά αναγκαία να υπάρχει και οτι έχει απαραίτητες ανάγκες για την λειτουργία της λυπάμαι που με μπερδεύεται με άλλες απόψεις αλλα όπως ξανά είπα μετά απο 1300.000 ανέργους δε μπορει ξαφνικά η Ελλάδα να ξύπνησε για μια τηλεόραση που κακά τα ψέματα όλοι την είχαμε στις τελαιυτες προτιμήσεις μας εγω σταματώ εδω ούτε επιθυμώ να θίξω κανέναν όλους σας σέβομαι αλλα με αηδίαζει η σαπίλα της ελληνικής κρατικής μηχανής και όσοι δε θέλουν να σπάσει το σπυρι
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2013, 16:40
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από AKIS_21 Εμφάνιση μηνυμάτων
Απο οτι βλέπω δε κατάλαβες τίποτα αν έχεις χρόνο δες πιο πάνω τις θέσεις μου και απαντήσεις μόνος σου στις θέσεις μου αν θες βρες εσυ μια δημόσια υπηρεσία που ξαφνικά δε θα την βγάλουν εθνικά αναγκαία να υπάρχει και οτι έχει απαραίτητες ανάγκες για την λειτουργία της λυπάμαι που με μπερδεύεται με άλλες απόψεις αλλα όπως ξανά είπα μετά απο 1300.000 ανέργους δε μπορει ξαφνικά η Ελλάδα να ξύπνησε για μια τηλεόραση που κακά τα ψέματα όλοι την είχαμε στις τελαιυτες προτιμήσεις μας εγω σταματώ εδω ούτε επιθυμώ να θίξω κανέναν όλους σας σέβομαι αλλα με αηδίαζει η σαπίλα της ελληνικής κρατικής μηχανής και όσοι δε θέλουν να σπάσει το σπυρι
Άκη μου δεν είπα να σταματήσεις...ούτε να "φιμωθείς" εγώ ζήτησα συμπαράσταση για να αλλάξει η κατάσταση στη χώρα γενικά και αν αυτό μπορεί να γίνει μέσα απο την ΕΡΤ ας γίνει μέσα απο εδώ.....συμφωνώ με τη σαπίλα στο δημόσιο....θα έρθει κάποια στιγμή να μιλήσουμε και να εκφραστούμε για τις ιδέες μας, που κανείς δεν θα ακούσει,

Με κλείνουνε γιατ΄ι υπάρει προβλημα τα ξαναλέμε

Συγνώμη αν σε έθιξα
Reply With Quote
Παλιό 13-06-2013, 19:54
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Εχουμε πλάκα...τσακωνόμαστε για το αν η ΕΡΤ έπρεπε να κλείσει ή όχι.....

Απλά τα πράγματα, βρήκαν με τη μία 2500+ εργαζόμενους για να δείξουν ότι κάνουν απολύσεις....αλλά να μη βιαζόμαστε....πίσω έχει η ΕΕ την ουρά....
Reply With Quote
Παλιό 14-06-2013, 04:05
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή

Βρήκες ανθρώπους για κάλεσμά τώρα...Έλληνες...
Μόνο κανένα συλλαλητήριο και πολύ είναι...και τζάμπα το περπάτημα τους.
Σιγά μην κάθομαι να περπατώ...
Για λιντσάρισμα όμως μέσα...

Send from my Lg Optimus G Beast
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης