GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 10-03-2013, 19:35
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3
Προεπιλογή Απάντηση: Είμαι περίφανη για τον γιό μου τον τρομοκράτη

Η φωτογραφία ανέβηκε στο twitter. Είναι από τους άνδρες των ΜΑΤ που έχουν πάρει θέση μπροστά από τη Βουλή, απέναντι από τους Αγανακτισμένους!
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε έχουν ΟΛΟΙ τις ασπίδες γυρισμένες ανάποδα!
Αυτό δεν είναι τυχαίο γεγονός!
Για να δούμε… Μήπως ξυπνήσουν οι μπάτσοι και καταλάβουν ότι η μεριά τους είναι με το λαό και όχι με εκείνους που προστατεύουν!
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2013, 20:18
VDR Ο/Η VDR βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2012
Περιοχή: ΖΑΧΑΡΩ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ
Μoto: DR650SE R1200GSA Magma Red R1200GSA Rauchgrau-metallic-matt

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Οι δηλώσεις της κ.Νάσιουτζικ μου είναι αδιάφορες, μπορεί να λέει ότι θέλει.
Έξαλλου τον γιο της υπερασπίζεται, οπότε καλά κάνει .

Οι πράξεις των συλληφθέντων είναι γνώστες και ποινικά αξιόποινες, συμφώνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο, δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη κρίση ή επεξεργασία.
Θα δικαστούν για αυτές τις πράξεις και η τύχη τους επίσης μου είναι παντελώς αδιάφορη.

Αυτοί που <<αναζητούν>> τρομοκράτες, ληστές, απαγωγείς, δολοφόνους, βομβιστές κ.α. για να <<αλλάξουν >> το σύστημα … ας το κάνουν, αφού έτσι νομίζουν ότι θα έχουν αποτέλεσμα.

Η καλύτερη διατύπωση σε μάρανε…
Εδώ στο ίδιο το κείμενό σου τελειώνεις με την ερώτηση <<Γιατί να μην είμαστε μια μεγάλη παρέα???>> ενώ λίγες γραμμές ποιο πάνω έχεις ξεδιπλώσει τα βρωμερά περιττώματα σου, επιδιώκοντας την ένταση και την φιλονικία…

Δείχνοντας έτσι παντελή έλλειψη ικανότητος στην κατανόηση του λόγου (έγγραφου στην προκειμένη) ακόμα και όταν αυτός ο έγγραφος λόγος είναι ο …δικός σου!

Αγαπούλα..βγάλε τη κουκούλα να δείς με πιο σημείο του σωματό σου μιλάς..
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2013, 20:31
sain Ο/Η sain βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ATH
Μoto: BMW 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ilias vara Εμφάνιση μηνυμάτων
Η φωτογραφία ανέβηκε στο twitter. Είναι από τους άνδρες των ΜΑΤ που έχουν πάρει θέση μπροστά από τη Βουλή, απέναντι από τους Αγανακτισμένους!
Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε έχουν ΟΛΟΙ τις ασπίδες γυρισμένες ανάποδα!
Αυτό δεν είναι τυχαίο γεγονός!
Για να δούμε… Μήπως ξυπνήσουν οι μπάτσοι και καταλάβουν ότι η μεριά τους είναι με το λαό και όχι με εκείνους που προστατεύουν!
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.
Πέτα μου ένα κεφτέ-αχ το μάτι μου.
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και άλλα πολλά που έχουν σχέση του συγκεκριμένου νήματος με τα δικά σου γραπτά.

υγ. φίλε μου γιατί δεν ξεκινάς ένα δικό σου θέμα με τους προβληματισμούς σου (μπάτσοι,εξουσία,αναρχικοί,κλέφτες πολιτικοί, ττρομοκράτες) για να το συζητήσουμε εκεί;;;
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2013, 21:49
fangs Ο/Η fangs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: ATHINA
Μoto: BMW 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από JohnGS1100 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε θα τους ψάχνετε τους "τρομοκράτες"...........

....... και κρίνουμε ακόμα 4 αθώα παιδιά, που αποφάσισαν παρά τη τύφλα τους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους..

που ουσιαστικα τι έκαναν ? .. επιτέθηκαν στις τράπεζες ..............

Ας μας πει όποιος κρινει τις κινήσεις των "τρoμοκρατών" τι προτείνει ως εναλλακτική, αν έχει δηλ. τα @ρχίδι@ να το πει.. please..
Δηλαδή οι τρομοκράτες είναι μονόδρομος
Με όλο το σεβασμό (έχω καταγωγή από μάνα βορειοελλαδίτισα) μήπως θα πρέπει να επισκεφτείς κανένα γιατρό
Reply With Quote
Παλιό 10-03-2013, 22:48
JohnGS1100 Ο/Η JohnGS1100 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2012
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1100GS

Κοίτα φίλε κατα αρχήν γιατρό πρέπει να επισκεφτούν εκείνοι που μας κυβερνούν μαζί με κάτι παθητικούς ανθρώπους που τους ψηφίζουν. Μπορεί να είσαι και εσύ ένας από αυτούς..

Επίσης τρομοκράτης δεν είμαι, ούτε ήμουν ποτέ ούτε θα γίνω.. Πιστεύω στην πατριδα μου και δεν την προδίδω με τίποτα. Απλά λέω κάποιες σκέψεις μου ελεύθερα πιστευω, αλλά η προκατάληψη ορισμένων δεν τους αφήνει να σκεφτουν και να αντιληφτούν κάποις διαφορετικές σκέψεις. Εχουν μάθει όλοι στα ευχολόγια.

Θέλω επισης να πω ότι με ευχολόγια, πορείες και διαμαρτυριες η κατάσταση δε πρόκειται να αλλάξει ποτέ. Και το εννοώ αυτό, όταν γνωρίζουμε πως έφυγαν όλα τα καθεστώτα του παρελθόντος τόσο στη χωρα μας όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Μακάρι να μη χρειαστεί να γίνει τίποτα και στις επόμενες εκλογές να αλλάξουν τα πράγματα.
Αυτό με τις ασπίδες των αστυνομικών μου λέει "κάτι". Θυμήθηκα τις φράσεις κάπιων παλαιών συναδέλφων του στρατού που επί χούντας πήγαιναν στον άγνωστο στρατιώτη και άφηναν ανάποδα τα καπέλα τους. Αυτό έγινε το 1973 και μετά 1 χρόνο η κυβέρνηση έπεσε..
Επίσης συζητάω με φίλους αστυνομικούς των ΜΑΤ και μου λένε ότι είναι κατάκοποι και τραυματισμένοι σχεδόν όλοι από τις υπηρεσίες. Για την αγανάκτησή τους και το αλαλούμ των διαταγών, δεν περιγράφεται η κατάσταση..

Last edited by JohnGS1100; 10-03-2013 at 22:52.
Reply With Quote
Παλιό 11-03-2013, 02:38
TEOSS Ο/Η TEOSS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: R 1100 GS R 51/3 CB250RS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από fangs Εμφάνιση μηνυμάτων
Δηλαδή οι τρομοκράτες είναι μονόδρομος
Με όλο το σεβασμό (έχω καταγωγή από μάνα βορειοελλαδίτισα) μήπως θα πρέπει να επισκεφτείς κανένα γιατρό
Αχ φίλε, δεν σε βλέπω μελετημένο πάνω στο θέμα…
Για να κατανοήσεις καλύτερα τα εν λόγω <<φαινόμενα>> πρέπει να διαβάσεις μια διατριβή !!!

Απόσπασμα :<<Η βλακεία είναι ανίατη. Μυαλό δεν πουλάνε ούτε στα θρανία ούτε στη λαϊκή. Ή το 'χεις ή σου λείπει, και αυτό κανείς δεν μπορεί να το αλλάξει. Το φάρμακο κατά της βλακείας δεν έχει ακόμα βρεθεί. Όσο πιθανό είναι να βγάλει ο μονόχειρας καινούργιο χέρι άλλο τόσο πιθανό είναι να βάλει μυαλό το ντουβάρι.>>
Διατριβή πάνω στη ανθρώπινη βλακεία | Πάρε-Δώσε

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο …(Αϊνστάιν Αλβέρτος)
Υπόψην ότι η αμφιβολία του Αϊνστάιν, δεν είναι πλέον αμφιβολία !!! … Οι σύγχρονες μελέτες έχουν αποδείξει την υπερσυμπαντική έκταση της βλακείας…

Σκέψου ότι εάν δεν γνώριζα τα ανωτέρω, έπρεπε να πάρω σοβαρά δημοσιεύματα όπως του Johnή και του VDR

Βέβαια θα είχε πλάκα να βασιστώ στα γραφόμενα του
VDR που ΔΕΝ ενόχλησαν κανέναν από τους (τον) συνήθως <<εύθικτους>> και να ...
Π.χ. να έγραφα :.
Γιατρ..υληδες : βρικόλακες και εκμεταλλευτές του πόνου και της αρρώστιας του κοσμάκη, ΣΚΥΛΙΑ των φαρμακευτικών εταιριών που υπογραφούν τα πάντα από συνταγές μέχρι νοσοκομειακές προμήθειες περιμένοντας το <<κόκκαλο>> των αφεντικών τους και προϊόντα αποτυχημένων γονέων χωρίς σωστή
(ή και σκέτο <<χωρίς>>)
διαπαιδαγώγηση και αρχές αφού καταπαυτούν τον όρκο τους …και αλλά πολλά …
...να δω τότε, θα θίγονταν με την καθολική γενίκευση της συμπεριφοράς μιας διεφθαρμένης μειοψηφίας ή θα έκαναν την παπιά όπως τώρα που καθυβρίζονται 40.000 αστυνομικοί οι οικογένειες και οι ΓΟΝΕΙΣ τους ????

Όσο γι το εάν ζητήσουμε …τρομοκράτες και ληστές για να ξεπεράσουμε την οικονομική και κοινωνική κρίση, έχεις δίκιο … :Σχιζοφρένεια - Βικιπαίδεια

Last edited by TEOSS; 11-03-2013 at 02:41.
Reply With Quote
Παλιό 12-03-2013, 02:00
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Αγαπητοί φίλοι ...

Μετά από 80.000 posts που έχω γράψει, ακόμη κ σήμερα προσέχω,

μήπως κάποιο απ' τα γραφόμενά μου "ενοχλήσει" έστω κι έναν απ' την παρέα ...

Μου είναι πολύ πολύ δύσκολο να κάνω τον "δάσκαλο" σε φίλους που γράφουν εδώ τις πολύτιμες απόψεις τους,

επιπλήττοντάς τον δημόσια ή κάνοντας edit στα γραφόμενά του ...

Όπως ακόμη πιο δύσκολο είναι, να αναγκάζεται κάποιος moderator, να κλειδώνει κάποιο θέμα,

επειδή οι συνομιλητές παρεκτρέπονται κ χρησιμοποιούν λέξεις που "πονάνε" τον άλλον ...

Απ' την αρχή της λειτουργίας του GS Forum,

είχαμε αποφασίσει να κλειδώνουμε όσο το δυνατόν λιγότερα θέματα ...

Κι αυτό γιατί ???

Γιατί κλειδωμένα θέματα, δείχνουν όχι ώριμους συμφορουμίτες,

αλλά κ χαμηλό επίπεδο της διαδικτυακής παρέας ...

Ακόμη, θα έχετε παρατηρήσει σε άλλους διαδικτυακούς τόπους,

να υπάρχουν συντονιστές εντεταλμένοι σε κάθε ενότητα του χώρου ...

Σ' εμάς δεν ισχύει κάτι τέτοιο,

γιατί απλώς πιστεύουμε αφενός ότι, η ελευθερία του λόγου είναι αναφαίρετο δικαίωμα

και αφετέρου, το επίπεδο των "συνομιλητών" είναι τόσο υψηλό,

που δεν χρειάζονται "τοποτηρητές" ...

Για τους παραπάνω λόγους,

πριν γράψετε ένα κείμενο, κάντε πρώτα μια προεπισκόπηση κ ξαναδιαβάστε το ...

Αν πιστεύετε ότι αν σας έγραφε κάποιος άλλος τα δικά σας γραφόμενα ΔΕΝ θα είχατε πρόβλημα,

τότε κάντε αποστολή του μηνύματος ...

.
Reply With Quote
Παλιό 12-03-2013, 09:39
ilias vara Ο/Η ilias vara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: θεσσαλονικη-ΣΕΡΡΕΣ
Μoto: varadero mk3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sain Εμφάνιση μηνυμάτων
Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.
Πέτα μου ένα κεφτέ-αχ το μάτι μου.
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε και άλλα πολλά που έχουν σχέση του συγκεκριμένου νήματος με τα δικά σου γραπτά.

υγ. φίλε μου γιατί δεν ξεκινάς ένα δικό σου θέμα με τους προβληματισμούς σου (μπάτσοι,εξουσία,αναρχικοί,κλέφτες πολιτικοί, ττρομοκράτες) για να το συζητήσουμε εκεί;;;
αγαπητε φιλε.,.,.,
αυτα δεν ειναι γραφωμενα δικα μου.,.,.,,.,

αυτο ειναι ενα ρεπορταζ .,.,.,.,απλα πραγματακια (copy-paste)

αν κατι σε αυτο το ρεπορταζ σε χαλαει να του κανεις αναφορα.,.,.

αν θεωρεις οτι ανεβαζωντας μια αποψη (που σε βολευει)οτι καποιοι πισω απο μια στολη εχουν αισθηματα ειναι λαθος τοτε ζητα σαν αρχοντας αυτου του νηματος να το διαγραψουν.,.,.,.,.

αν θεωρεις οτι η εξουσια ειναι προνομιο των λιγων εισαι σε καλο δρομο.,.,

και αν θελεις στα θεματα που ανεβαζεις να σου απαντανε λες και ειναι κατω απο λαμπα σε ανακριση.,.,.,.,.,

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ
καλη σου συνεχεια .,,,.,,.,.
Reply With Quote
Παλιό 12-03-2013, 11:09
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Δεν βαρεθήκατε ρε φιλαρακια.......
Αυτα τα θεματα δεν προσφέρονται για κουβεντα, γιατι πολλοι τα παιρνουν προσωπικα......και οδηγουμαστε σε χαρακτηρισμους
Πολλοι φιλοι που θελουν να γραψουν κατι, δεν το κανουν.......γιατι δεν τους αρεσει η αντιπαραθεση, με αποτελεσμα να γραφουν οι ιδιοι και οι ίδιοι. ......λες και ειναι η δικια τους γωνια

Κατα την ταπεινη μου αποψη........
Reply With Quote
Παλιό 12-03-2013, 11:36
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν βαρεθήκατε ρε φιλαρακια.......
Αυτα τα θεματα δεν προσφέρονται για κουβεντα, γιατι πολλοι τα παιρνουν προσωπικα......και οδηγουμαστε σε χαρακτηρισμους
Πολλοι φιλοι που θελουν να γραψουν κατι, δεν το κανουν.......γιατι δεν τους αρεσει η αντιπαραθεση, με αποτελεσμα να γραφουν οι ιδιοι και οι ίδιοι. ......λες και ειναι η δικια τους γωνια

Κατα την ταπεινη μου αποψη........
Δεν πειράζει, ξέρουμε που θα μπαίνουμε για αντιπαραθέσεις, στην δικιά τους "γωνιά"

Last edited by aeriko; 12-03-2013 at 11:38.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης