GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-02-2013, 20:49
pkaran Ο/Η pkaran βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: BMW G650GS-2011
Προεπιλογή Απάντηση: Είμαι περίφανη για τον γιό μου τον τρομοκράτη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar Εμφάνιση μηνυμάτων
Για αυτή τη μορφή βίας θα δικαστεί κάποιος?

6/2/13 Daily distribution of food in Athens, Greece.
Προσωπικά θεωρώ ότι αυτό δεν έχει να κάνει με βία. Αυτό έχει να κάνει με την ύφεση που ζει ο κόσμος σε όλη την Ν. Ευρώπη (αρέσει και το Τζάμπα σε αρκετούς ή κάνω λάθος). Θεωρώ ότι είναι καλλίτερα ν’ ανάβεις ένα κερί, παρά να διαμαρτύρεσαι συνέχεια για το σκοτάδι.
Reply With Quote
Παλιό 06-02-2013, 21:00
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Αν διαβάσουμε και τη λεζάντα.......daily κι απλωμένα χέρια......
Reply With Quote
Παλιό 06-02-2013, 21:25
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα

O τίτλος του παιδιού -τρομοκράτη είναι εφεύρημα της εφημερίδας και κιτρινιάρικος. Η γονείς των παιδιών μίλησαν για αναρχικούς, όχι τρομοκράτες.

Ξεκαθαρίζω εξ αρχής ότι απορρίπτω τις βίαιες επιβολές από κάθε κατεύθυνση -και κράτους και αντικράτους και παρακράτους- αλλά πρέπει και να το πω και βαρέστε με:

Ο αναρχικός δεν είναι απαραίτητα αυτόματα και τρομοκράτης και ο τρομοκράτης δεν είναι απαραίτητα αναρχικός. Στα 20 σου χρόνια είναι απόλυτα φυσιολογικό να ξεσηκώνεσαι κόντρα στο άδικο. Και από άδικο μπουχτίσαμε και εμείς οι βολεμένοι, πόσο μάλλον οι πιτσιρικάδες. Αλλά είναι εντελώς επικίνδυνο να κολλάς καλάσνικωφ στη μούρη των υπαλλήλων των 700 ευρώ για να κάνεις επανάσταση. Στην τελική μόνο άλλοθι για ακόμα περισσότερη επίσημη βία και καταστολή προσφέρεις.

Αυτοί οι πιτσιρικάδες μπορεί να είναι και τα δύο. Και αναρχικοί και τρομοκράτες. Και παρολίγο φονιάδες. Με ιδεολογικό κίνητρο όμως. Κάποιοι θα πουν όπως όλοι οι αντιστασιακοί ανά την γη. Ο επαναστάτης της μιάς πλευράς είναι ο τρομοκράτης της άλλης. Μεγάλη κουβέντα.

Από την άλλη πλευρά σε μία δημοκρατία, την ενοχή την αποφασίζουν τα δικαστήρια και όχι οι διωκτικές αρχές. Στη δική μας δε υποτίθεται ότι οι ξυλοδαρμοί και τα βασανιστήρια απαγορεύονται. Για λόγους όχι μόνο ηθικούς αλλά και πρακτικούς: με αρκετό ξύλο και βασανισμούς ο οποιοσδήποτε θα ομολογήσει τα πάντα. Ακόμα και ότι σταύρωσε τον Χριστό ή δολοφόνησε τον Κένεντι. Και άντε μετά να βγάλει άκρη ο δικαστής...

Οι εικόνες των τουμπανιασμένων πιτσιρικάδων φοβάμαι πως θα γεννήσουν κιάλλη βία... η οποία θα παραμείνει όταν ο Σαμαράς θα έχει πια εξαργυρώσει αυτό το ξύλο αλυσοδεμένων πιτσιρικάδων με λίγες ψήφους.

Και η έκθεση των γονιών αυτών των παιδιών στα μήντια αυτή την τόσο ζόρικη -για αυτούς αλλά και την κοινωνία- ώρα είναι απλώς ντροπή.
Reply With Quote
Παλιό 06-02-2013, 22:10
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!

Αν τα σαπροκάναλα δεν το έκαναν σήριαλ, κι οι αστυνομικοί σταματούσαν τις ψιλές μετά τη σύλληψη, θα ήταν μιά ληστεία που έληξε άδοξα για τους κακοποιούς. Τώρα πάμε σε ιδεολογική μάχη. Κατά τη γνώμη μου τα "παλουκάρια" δεν ήταν αρκετά "επαγγελματίες". Εκαναν λάθη και θα την πληρώσουν. Τώρα αν δρούσαν αυτόνομα ή είχαν από πίσω κάποιους άλλους...θα το βρει η δικαιοσύνη.
Και το κράτος για μιά ακόμη φορά θα χρησιμοποιήσει αυτή την ιστορία όπως το βολεύει!

Ευτυχώς τουλάχιστον δεν είχαμε θύματα, στην τράπεζα, τον όμηρο, τους αστυνομικούς, τους κακοποιούς.....
Reply With Quote
Παλιό 06-02-2013, 22:47
Vagelis Gar Ο/Η Vagelis Gar βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2011
Περιοχή: Τρίκαλα
Μoto: Γριά

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από sain Εμφάνιση μηνυμάτων
Χα χα χα δεν ήξερα οτι οVagelis Gar εκτός από καταπληκτική φωτογραφική ματιά έχει και τόσους ένθερμους φίλους που τον υποστηρίζουν
Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Ο νοών νοείτω.

Και ένα τελευταίο σχόλιο από πλευράς μου

Όπλο + Σφαίρα + Πυροβολισμός = ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Χαρτί + Στυλό + Υπογραφή = ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ
Reply With Quote
Παλιό 07-02-2013, 03:29
Fuji Ο/Η Fuji βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Βόλος - Σκόπελος
Μoto: BMW F650GS/DAKAR

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xntinou Εμφάνιση μηνυμάτων
.....

Υ.Γ Άραγε τα κλεμμένα από τις τράπεζες ποιος τα πληρώνει;
Εγώ θα ρωτήσω και το άλλο. Τα κλεμμένα από τις ληστείες, τα "παλλουκάρια" τι τα κάναν; Από τα διάφορα που είδαν το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως είναι γόνοι ευκατάστατων οικογενειών, και η κίνησή τους απ' ότι ειπώθηκε, ήταν γροθιά στους ναούς του χρήματος. ΟΚ, τους έριξες τη γροθιά, τα ριάλια τι απέγιναν; Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν; βγήκαν στο εξωτερικό υπέρ αναπαύσεως των ψυχών τους; μοιράστηκαν σε συμπολίτες που λιμοκτονούν;
Reply With Quote
Παλιό 07-02-2013, 08:55
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Aθήνα

Tα χρήματα των τραπεζών που χάνονται σε ληστείες, καταστροφές κλπ κλπ είναι ασφαλισμένα από πριν και η τράπεζα αποζημιώνεται μια χαρά. Ο τραπεζοϋπάλληλος ο φουκαράς που δουλεύει πια για 700 γιούρα και εκεί που άφραγκος μετράει ξένα εκατομμύρια του χώνουνε και ένα καλάσνικωφ στον κ@λο...

Τώρα για τη χρηματοδότηση της "τρομοκρατίας" ή των "επαναστάσεων" πολλά έχουν πει. Χαρακτηριστικά όμως ακόμα και στην υπόθεση της 17Ν όταν πήγε το θέμα κατά εκεί το κάνανε αβαβά...

Γιατί υπάρχει και ένας παλιός κανόνας στην εγκληματολογία που λέει follow the money για να δεις σε ποιον πάει και θα καταλάβεις ποιος είναι το αφεντικό. Και καμιά φορά το χρήμα πάει και κατά την Κατεχάκη... λένε... εγώ δεν το πιστεύω...
Reply With Quote
Παλιό 07-02-2013, 12:59
IOTH1X Ο/Η IOTH1X βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200 GSA '09

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Μηπως τωρα βλεπεις τη σχεση φωτογραφιας
απο τη σημερινη Ελλαδα και thread καλυτερα??

Επισης..
Δες και μονος σου πως βαφτισες τον ληστη τρομοκρατη..
Αλλα λεει η μανα του κι αλλα εβαλες στον τιτλο!

Η μητέρα του 20χρονου μιλώντας στον ALPHA σημείωσε:
«Είμαι πάρα πολύ περήφανη για τον γιό μου, που αγωνίζεται ενάντια σε μία παράνομη και σάπια κοινωνία και άνομη και θα τον υπερασπιστώ μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μου».

Σε εμενα αφηνεις να εννοηθει οτι θελεις τοσο πολυ
να πιασουν ενα τρομοκρατη οσο κι εγω..
Να πιασουν ομως τον σωστο τρομοκρατη!!!!

Έπιασαν κάποια Μπ@στα@ρδ@ που λήστεψαν τράπεζα και ενδεχομένως τράπεζες, μπορεί και στην Πάρο, βλέπε ταξιτζή, που κυκλοφορούσαν με πολεμικά όπλα ιδιαιτέρως ισχυρά απειλώντας καθημερινούς ανθρώπους , βλέπε υπαλληλους τράπεζας και όχι π.χ. πολιτικούς
Επίσης τα χρήματα δεν ξέρεις τι θα γινότουσταν.
Όλα αυτά τυλιγμένα με ένα γυαλιστερό γλάσο ψευτοιδεολογίας.
Κατ εμέ ####παιδα του κερατά είναι και καλά κάναν που τα έσπασαν στο ξύλο.
Εμείς όλοι οι καλοί άνθρωποι ιδεολόγοι κριτές, ήμαστε οι ίδιοι, που αν κάποιος μας βρίσει ή μας κλείσει με την μηχανή (και με την προϋπόθεση ότι μας 'πέρνει') θα τον σπάσουμε στο ξύλο. (και θα πούμε και την ιστορία γεμάτοι περηφάνια κάποια Τετάρτη βράδυ)
Οι 'μπάτσοι' που απειλήθηκε η ζωή τους από τα προτασσόμενο όπλα τους και ίσως να σκέφτηκαν ότι δεν θα ξαναδούν ποτέ τα παιδιά τους, θα τους χαιδέβανε ή θα τους σερβίριζαν πρωινό.

Κοινοί εγκληματίες είναι που θα μπορούσαν κάλλιστα να σκοτώσουν κάποιον από εμάς αν βρισκόμασταν στο διάβα τους.

Η ΑΝΑΡΧΙΑ είναι τίτλος βαρύς και τιμητικός για όποιους άξια τον φέρουν και τον υπηρετούν.
δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα και την τρομοκρατία.
Αυτά τα μ@λ@κισμέν@ όχι αναρχικοί δεν είναι, πέρασαν και δεν ακούμπησαν.
Reply With Quote
Παλιό 07-02-2013, 13:29
mitsaras Ο/Η mitsaras βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: αγρινιο και εβρος

αμαρτιες γονεων παιδευουσι τεκνα.
Αυτη κ@ριολ@ πρεπει να φαει ξυλο απο την κοινωνια που μεγαλωσε το παιδι συμφωνα με τα δικα της κομπλεξ και απωθημενα.
Reply With Quote
Παλιό 07-02-2013, 13:32
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X Εμφάνιση μηνυμάτων
Έπιασαν κάποια Μπ@στα@ρδ@ που λήστεψαν τράπεζα και ενδεχομένως τράπεζες, μπορεί και στην Πάρο, βλέπε ταξιτζή, που κυκλοφορούσαν με πολεμικά όπλα ιδιαιτέρως ισχυρά απειλώντας καθημερινούς ανθρώπους , βλέπε υπαλληλους τράπεζας και όχι π.χ. πολιτικούς
Επίσης τα χρήματα δεν ξέρεις τι θα γινότουσταν.
Όλα αυτά τυλιγμένα με ένα γυαλιστερό γλάσο ψευτοιδεολογίας.
Κατ εμέ ####παιδα του κερατά είναι και καλά κάναν που τα έσπασαν στο ξύλο.
Εμείς όλοι οι καλοί άνθρωποι ιδεολόγοι κριτές, ήμαστε οι ίδιοι, που αν κάποιος μας βρίσει ή μας κλείσει με την μηχανή (και με την προϋπόθεση ότι μας 'πέρνει') θα τον σπάσουμε στο ξύλο. (και θα πούμε και την ιστορία γεμάτοι περηφάνια κάποια Τετάρτη βράδυ)
Οι 'μπάτσοι' που απειλήθηκε η ζωή τους από τα προτασσόμενο όπλα τους και ίσως να σκέφτηκαν ότι δεν θα ξαναδούν ποτέ τα παιδιά τους, θα τους χαιδέβανε ή θα τους σερβίριζαν πρωινό.

Κοινοί εγκληματίες είναι που θα μπορούσαν κάλλιστα να σκοτώσουν κάποιον από εμάς αν βρισκόμασταν στο διάβα τους.

Η ΑΝΑΡΧΙΑ είναι τίτλος βαρύς και τιμητικός για όποιους άξια τον φέρουν και τον υπηρετούν.
δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα και την τρομοκρατία.
Αυτά τα μ@λ@κισμέν@ όχι αναρχικοί δεν είναι, πέρασαν και δεν ακούμπησαν.
μεγαλη κουβεντα........
τι εχουν περασει στον κοσμο ομως και πως τρεχει, οταν ακουει για αναρχια????
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης