|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: Πάλι απώλεια λαδιών στο διαφορικό
αν δεν ήσουν μέσα στην εγγύηση, θα σου πρότειναν να πλύνεις τακάκια, λάστιχο και δισκόπλακα ή θα σου λεγαν να τα αλλάξεις;
στο λέω γιατί τη δισκόπλακα τουλάχιστον την πιάνουμε με γάντια λόγω της φυσικής λιπαρότητας των χεριών μας ή τουλάχιστον περιφερειακά μόνο για να μην αφήνουμε στάμπες λίπους πάνω της. ατυχίες και αστοχίες στα δκά τους φρένα, γιατι του καθενός η ζωή και η σωμ ακεραιότητα είναι ανεκτίμητες περαστικά φίλε και έχε κατά νου να κάνεις το κλασσικό τσέκ στη μηχανή, πως όλα πάνε ρολόι, με το πλύσιμο, γιατί ότι ιδρώνει είναι διαρροή και ότι παρακουνιέται έιναι λασκαρισμένο |
|
|||
|
|||
τον απριλιο του 2010 τελειωνη η εγγυηση,βασιλη.....................
|
|
|||
|
|||
σορρυ..............του 2012 τελιωνη
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Φίλε μου περαστικά και άλλο κακό να μην σε βρει εσένα και την μπουμπού , αλλά η γνώμη μου είναι ότι θέλουν πλύσιμο τακάκια και δισκόπλακα Το καλύτερο είναι να βρεις κηροζίνη, αν δεν γίνεται αυτό το πιο εύκολο είναι να ψαχτείς με καθαριστικά για φερμουιτ |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Τελικα, τωρα που εχω αλυσιδα, βλεπω οτι ισως ειναι καλυτερα να εχεις τετοια. Με 200ευρω καθε 40000χλμ (περιπου καθε 2-3 χρονια δηλαδη) εχεις καινουργιο συστημα μεταδοσης και δε σε νοιαζει αν χαλασει το διαφορικο. Γιατι αυτο οσο δουλευει αψογα εισαι αρχοντας και βασιλιας. Αν χαλασει ομως, κλαυτα Χαραλαμπε και ολο σου το σοι! |
|
|||
|
|||
εγω εδινα 300 ευρω καθε Πασχα η' 2ο Πασχα για νεα αλυσιδα και γραναζια με το transalp...
νομιζω οτι ειναι αναμενομενο να υπαρχουν διαφορα ψιλοπεριστατικα προς επιδιορθωση σε ενα διαφορικο που δεν λερωνει τις ζαντες μετα απο λιπανση...δεν ακουγεται ...δεν θελει σφιξιμο μετα απο 10.000 χλμ και αλλαγη μετα απο 20.000 χλμ... ας μην παραπονιομαστε επειδη τις μηχανες μας τις αγγιζουν ασχετοι καμια φορα ... το gs ακι ειναι αψογο ... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
φιλε δεν ειναι και καμια τρελη ζημια ουτε ακριβη απλα ειναι το ξενερωμα αλλα μπροστα σε αυτο που σου δινει δεν ειναι τιποτα!! |
|
|||
|
|||
Υπομονή.........
|
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Δεν επιρεάζονται και τα πλαστικά Last edited by BlackDog; 18-12-2009 at 14:31. |
|
|||
|
|||
...όταν λέω ότι "πλύθηκαν" τακάκια και δισκόπλακα εννοούσα ότι καθαρίστηκαν με το ανάλογο σπρέι και μετά στεγνό καθάρισμα με πετσέτα και πολύ υπομονή.....προς θεού, δεν εννούσα ότι τα έβαλε ο μηχανικός κάτω από το νερό......
Εξακολουθώ βέβαια και προτιμώ το διαφορικό από κάθε αλυσίδα.... εφόσον δεν...στάζει (στη περίπτωσή μου) σου εξασφαλίζει μακροζωία, ένα ωραίο γουργουρητό κατά τη λειτουργία του και πολύ αποδοτικά κατεβάσματα όταν πέφτω στα φρένα..... |
|
|
Σχετικά Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγή λαδιών | sakis7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 13-11-2009 22:08 |
Αλλαγή λαδιών-εξαέρωση | BUSA MAKIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 06-10-2009 01:23 |
Πάλι πατέρας ο Δημήτρης (Αdventure) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 32 | 03-09-2009 09:22 |
αλλαγή κιβωτίου και πρόβλημα στο διαφορικό, 1100gs | kostas-patra | Τεχνικά θέματα διάφορα | 15 | 03-06-2009 21:45 |
Πάλι τα Σκόπια στο "προσκήνιο" ;;;;; | Elina | Επικαιρότητα | 20 | 20-04-2009 22:10 |