![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Στο ταξιδάκι με πάνω από 130 ανεβαίνει πάλι στις 5, οπότε στα 160 είναι σίγουρο ότι θα δείχνει τόσο. Αν το βάλεις σε χώματα και λάσπες, μπορεί να ανάψει και τις 7 και το σημαδάκι στο όργανο σου δείχνει ότι ακόμη είσαι στην αποδεκτή περιοχή λειτουργίας. Το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί, είναι σου δείχνει ελάχιστη ή καθόλου θερμοκρασία. Αν δεν έχει χαλάσει ο αισθητήρας και επειδή αυτός μετράει θερμοκρασία λαδιού και όχι του κινητήρα, σημαίνει ότι έχεις μείνει από λάδια, έχει "ξεπιάσει" αυτός και θα την πάρεις στα χέρια σε λίγο! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή είμαι σχετικά νέος κατοχος ενος 1150 θα πω ότι έχω δει σε ένα μήνα...συνήθως με εξωτερική θερμοκρασία γύρω στους 15-20 βλέπω 4-5 μπαράκια σε μεικτό κύκλο και μέσα στην πόλη στην κίνηση και όταν πχ κατεβαίνω την συγγρού...μου έτυχε να δώ μια φορά 7 μπαράκια μπορεί να ήταν και 8 σε μποτιλιάρισμα με 27 βαθμούς κελσίου.Στην εθνική με 120 σταθερά 5 μπαράκια....
|
|
|||
|
|||
![]()
Δηλαδή με 5 οδηγούμε κανονικά, με 6 τι κάνουμε?
|
|
|||
|
|||
![]()
.....σταματάμε να το ζορίζουμε...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() θα παραμεινω στο........παραφλου!!! Πολλές εννοιες βρε παιδί μου!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Mιας και μιλάγαμε για θερμοκρασίες λαδιού, σήμερα είδα την παρακάτω πατέντα σε R 850, λέτε να καταντήσουμε έτσι ή είναι από την μάνα του;
![]() ![]() ![]() Last edited by aeriko; 13-08-2010 at 16:52. |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
........ "μαμά" Πάνο ..... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Άπλυτη την έχει την μπουμπού ο μπαγάσας...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Συμφωνω!!! Πατεντες, ειδικα σε τοσο σημαντικα θεματα για την σωστη λειτουργια, και εν γενει της ζωης του κινητηρα δεν κανουμε ποτε!!! Το καθε πχ ψυγειο που τοποθετει ο καθε κατασκευαστης σε ενα καινουργιο μοντελο, δεν το βαζει με κριτηριο το ποσα του εχουν μεινει στην αποθηκη. Γινονται υπολογισμοι με θερμοδυναμικους τυπους και οχι μονο, και απο τα αποτελεσματα αυτων τοποθετητε και το αναλογο ψυγειο! -Μονης ή διπλης ροης, -Μεγαλης διαμετρου αυλων ή μικρης -Μεγαλων διαστασεων ή μικρων -Αντιθετου ροης ή παραλληλης ροης -Κραμα μεταλλου μεγαλης απαγωγης θερμοτητας ή μικροτερης -κτλ -κτλ -κτλ Η επιλογη του κατασκευαστη κατα την ταπεινη μου γνωμη, ειναι ΠΑΝΤΑ η καλυτερη. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θόρυβος από καμπάνα σε 1200GS ??? | abalerno | Τεχνικά θέματα διάφορα | 47 | 22-05-2010 19:04 |
Βάσεις + προβολάκια σε 1200GS | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 19-04-2010 23:22 |
Αλλαγή λαδιών σε καινούργιο κινητήρα, τα φώτα σας, | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 6 | 16-11-2009 23:56 |
ενδειξη δείκτη βενζινης σε 1200gs/2008! | FANISGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 12-10-2009 22:21 |
Αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού | syan | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 08-10-2009 20:26 |