![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
1.JPG |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το πας στη κοντινοτερη αντιπροσωπια και τους λες να παρουν το 1200 2009 μοντελο/μπορντελο και να σου δωσουν το προηγουμενο..αυτοι ξερουν..
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!εχω διαβασει πολλοι λιγους εδω μεσα που να μην εχουν παρουσιασει προβληματα στο 1200...κουραγιο ρε αρχηγε και ενημερωσε το φορουμ τι ηταν ..αν θες.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
- Ο Λαδάκης με τα λάδια - Ο Φιλτράκης με τα φίλτρα - Ο Γραναζάκης με το κιβώτιο - και ο GeorgeP με οτιδήποτε έχει το σήμα της BMW !! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
filaraki geia s!mhpws ksereis ti ladia sou evalan sto gs 1200....?
|
|
|||
|
|||
![]()
Όπως έγραψα πριν σβήνοντας το μοτέρ κι αφήνοντας το να κρυώσει η στάθμη του λαδιού βρίσκεται στο ανώτερο ιδανικό κοιτάζοντας το τζαμάκι. Μπορεί όταν ανάβει η κανάτα του λαδιού αυτό να μην σημαίνει, στάθμη λαδιού αλλά σίγουρα όταν στο info σταματήσεις στο σημείο OIL και σου γράφει OK τότε είναι εντάξει. Με ανησυχεί που μου γράψατε για την αντλία ότι μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα όταν το μοτέρ δουλεύει στις χαμηλές. Γιατί το δικό μου συνήθως δουλεύει στις χαμηλές. Έτσι κι αλλιώς αύριο πάει σ' εξουσιοδοτημένο για να το κοιτάξουν. Ελπίζω μόνο να μην έχω πρόβλημα στο ταξίδι, γιατί το συνεργείο βρίσκεται 170χλμ απ' το σπίτι μου !!! Θα σας ενημερώσω για τις εξελίξεις ! Ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Άναψε ένα κεράκι για την Ειρήνη... | skippybi | Διάφορα | 4 | 22-02-2010 12:11 |
Πάλι απώλεια λαδιών στο διαφορικό | vpentza | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 19-12-2009 15:50 |
Αλλαγή λαδιών | sakis7 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 23 | 13-11-2009 21:08 |
Αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού | syan | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 08-10-2009 20:26 |
Αλλαγή λαδιών-εξαέρωση | BUSA MAKIS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 06-10-2009 00:23 |