![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Έλεος με τους μακάκες....................
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Το σημαντικό είναι ότι δεν πάθατε τίποτα χειρότερο....
Οι υλικές ζημιές όσο εκνευριστικές κι αν είναι αργά ή γρήγορα φτιάχνονται... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλό κουράγιο ρε Σάκη... τι άλλο να πω..?? Και μπράβο στην υπομονή σας... Εγω είμαι στο γραφειάκι μου στο A/C και διαβάζω το thread και είμαιιιιι...
![]() ![]() ... Φαντάσου να ήμουν εκεί....Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα έκανα... ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Τα λεγομενα 3 Γ τα γνωριζεται φιλοι μου! ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΕΡΟΣ-ΓΡΙΑ.
Εσενα φιλε saki σου ετυχαν και τα δυο μαζι και οπως μου ειπε και ο ταξιτζης στην Αθηνα που μου εμαθε αυτην την ρηση (Οτι οταν σου τυχουν τα δυο απο τα τρια μαζι οπως εσενα τοτε κλειδωνεις την μηχανη ή το αυτοκινητο και φευγεις)! Ευτυχως δεν παθατε κατι πιο σοβαρο!!!υπομονη και ψυχραιμια φιλε! Οσο για τον κρατικο μηχανισμο πλεον καταλαβαμε ολοι μικροι μεγαλοι τι γινεται. Υπομονη φιλε. |
|
|
|||
|
|||
|
Σάκη δεν μπορώ να σου πω τπτ φίλε......μόνο να είσαι καλά και να κάνεις το σταυρό σου που δεν έγινε κάτι παραπάνω!!!
Απο εκεί κ πέρα καλά ξεμπερδέματα φίλος! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλά ξεμπερδέματα και ποτέ ξανά... Δυστυχώς σε θέματα οδικής παιδείας είμαστε χρόνια (πολλά) πίσω...
|
|
|
||||
|
||||
|
Φίλε Σάκη υπομονή ..... μακάρι νάναι το τελευταίο ...
![]() Υ.Γ. Η υγεία σου, αποκαταστάθηκε ;;;;
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σε αναμονή λοιπόν για να φτάσει στα χέρια μας το περιβόητο χαρτί από το βιβλίο συμβάντων (κάτι που δεν θα γίνει ούτε αυτή τη βδομάδα καθώς λείπει με άδεια ο υπεύθυνος και δεν μπορεί να φύγει ανυπόγραφο!) ![]() Επίσης τα παιδία από το service μου είπαν ότι θα κλείσουν μέχρι της 16/08 οπότε πάμε για τέλη Αυγούστου αρχές Σεπτέμβρη… διακοπές λοιπόν χωρίς την μπουμπού.. ![]() ![]() Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια, καλό καλοκαίρι σε όλους, καλές διακοπές και μεγάλη προσοχή στις γριές…
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο μακάκας της ημέρας (ένεκα του χιονιού!!!) | Arkas | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 26 | 08-01-2012 23:43 |
| Συγγνώμη, μέχρι τώρα ήμουν ο πατέρας σου, αλλά τώρα δεν είμαι... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Κόσμος | 11 | 09-05-2010 05:03 |
| Ο μακάκας της ημέρας ..... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Αστεία Video | 16 | 03-09-2009 03:39 |
| O μακάκας τής ημέρας | doukas tasos | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 10 | 29-06-2009 16:17 |
| Πόσο… μακάκας μπορεί να είναι! | Black_Shadow | Χιούμορ | 17 | 12-02-2009 01:15 |