![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Άλλωστε έχω αρκετά χρονάκια να την επισκευτώ και θα είναι χαρά μου. Καλά να είμαστε μόνο Αργύρη... |
|
|||
|
|||
![]()
Και λίγη νυχτερινή ζωή...
Ω ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Και test ride με RT ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ετσι μπραβο...εξανθρωπιζεσαι σιγα σιγα νικο μου!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
RT σε σκούτερ έκδοση,,,(πως παραμορφώνει η φωτο??)
![]() |
|
|||
|
|||
![]() μεγαλωνει ο κολογερος και θελει να γλυτωσει απο το παρκισον της χαρλευ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλό ρε παιδιά δεν λέω.... Αλλά αυτό πάει όπως θέλει εκείνο και εγώ δεν είχα πολλά πράγματα να κάνω πάνω της...
Πήγα να... παίξω μαζί της κάνοντας ένα ψιλοEDO φρενάροντας το μπροστινό..... Όχι μου είπε... μπορεί να πέσης.... Προσπάθησα να κάνω λίγα τσαλίμια με κολιές..... ΠΡΙΤΣ μου είπε, αυτά είναι για νέους... Ασε που κάτι πάτησα και πήρε φωτιά ο ####ς μου.... Η μόνη μου ενασχόληση επάνω της ήταν το πως να βολέψω πιο αναπαυτικά, τα πάχη μου τα κάλλη μου, την ομορφιά μου όλη.... Άσε που άναβαν ένας σκασμός λαμπάκια που δεν ήξερα το εννοούσε ο ποιητής.... Δράμα φάση.... Μηχανάκι για κουλούς ή ΑΜΕΑ... Δεν χρειάζεται ΚΑΜΜΙΑ οδηγική ικανότητα... Απλά ΠΑΕΙ μόνο του.... Χωρίς παρεξήγηση αλλά νομίζω ότι είναι το μηχανάκι της 3ης ηλικίας...... και ΟΤΑΝ μεγαλώσω θα το πάρω...... Χωρίς πλάκα όμως είναι πράγματι καλό, στρίβει υπέροχα, φρενάρι σε οποιοδήποτε τερραίν (γαρμπίλι, χώμα, άσφαλτο) το ίδιο αξιόπιστα και αποτελεσματικά..... Αρκεί να μην χαλάσει ΚΑΠΟΙΟ απο τα υποβοηθητικά συστήματα (antispin, antiblock και αντιπονάει ο ####ς μου)...... Τότε θα στουκάρεις και δεν θα έχεις καταλάβει τι σου έχει συμβεί..... ΔΕΝ νομίζω ότι μου ταιριάζει, χωρίς αυτό να μειώνει την αξία του.....ΑΠΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ, αν και νομίζω το Αντβέ ήταν πιο...παιχνιδιάρικο... (το οδήγησα στην Καππαδοκία για 800χιλ.) |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΑΠΛΑ θέλω ΑΛΛΑ!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ΑΠΛΑ θέλω ΑΛΛΑ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Βαπόρια Σύρου
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου διέρηξαν το σπίτι ..... | MANDRAX-7 | Τι μας έτυχε | 18 | 30-06-2010 07:51 |
Βρώμικο σπίτι.. | Carduelis | Αστεία Video | 10 | 24-02-2010 15:59 |
Το σπίτι που γυρίζει... | georgekostas | Κόσμος | 5 | 12-12-2009 11:21 |
Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι | skippybi | Κόσμος | 8 | 02-10-2009 20:23 |
Tι γένους είναι επιτέλους; | Alext | Χιούμορ | 6 | 29-06-2009 23:52 |