![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Επιστροφή στον....πολιτισμό. Ουφ!! ![]() Περιοχή Βαπόρια..Η Βενετία της Σύρου.. ![]() GAY BAR... Το στοιχείο μου... ![]() Αγκαθωπές...Εδώ λούζω το κορμί μου.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ωρα για....μάσα. ![]() Μας την πέσαν και οι ντόπιοι φίλοι... ![]() ![]() Και όπως κάθε λιμάνι έχει και αυτό τον δικό του gsmaniac... Χε ΥΓ Πλήρες ρεπορτάζ λίαν συντόμως... Προς το παρόν είμαι πολύ απασχολημένος στο να.... ΜΠΕΚΡΟΥΛΙΑΖΩ. |
|
|||
|
|||
![]()
Και πολύ καλά κάνεις! Μάζευε δυνάμεις για τον χειμώνα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου ρε Νικόλα με τα φωτορεπορτάζ σου .....
![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι για να καταλάβει ότι ό Έλληνας ΔΕΝ καταλαβαίνει απο μέτρα επειδή τον ΑΓΑΠΑΕΙ αυτόν τον γαμ..... τόπο και θα τον πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ..... Πίσω λαμόγια...... Αυτά στην Αμερική..... Εδώ είναι Βαλκάνια ... δεν είναι παίξε-γέλασε.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απο ρεπορταζ εχουμε πολλες γνωσεις βλεπω.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΝΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ...
![]() ![]() ![]() Υ.Π ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΤΗ ΠΑΤΜΟ ΟΚ..?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τι θα γινει με σενα ρε αλητη....χαρλεα;;;;;;
![]() ![]() ![]() δεν τελειωσαν τα φραγκα;;;; ![]() ![]() εχουμε δουλεια.......γυρνα πισω,του χρονου παλι.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσεις Νίκο.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και με την άδεια του Αγ. Πέτρου παρακαλώ... Είδες κάτι μαλλιά και μούσια που έχει?????? Άρρωστος Χαρλεάς ο άγιος σου λέωωωω... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μου διέρηξαν το σπίτι ..... | MANDRAX-7 | Τι μας έτυχε | 18 | 30-06-2010 07:51 |
Βρώμικο σπίτι.. | Carduelis | Αστεία Video | 10 | 24-02-2010 15:59 |
Το σπίτι που γυρίζει... | georgekostas | Κόσμος | 5 | 12-12-2009 11:21 |
Ένα ονειρεμένο πλωτό σπίτι | skippybi | Κόσμος | 8 | 02-10-2009 20:23 |
Tι γένους είναι επιτέλους; | Alext | Χιούμορ | 6 | 29-06-2009 23:52 |