![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
1. Ναι 2. Ναι 3. Όχι 4. Πήγαινε ήδη κουρεμένος .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κι εμένα μια χαρά δουλεύει...
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω τον SRi-600 και τον εβαλα μονος μου! Ηταν αρκετα ευκολο.
Επισημαινω οτι δεν αγορασα το κυκλωμα immobilizer γιατι δεν ηθελα εναν υποψηφιο λογο να μεινω πουθενα... Ετσι και αλλιως η μηχανη εχει δικο της immobilizer. Η μονη λειτουργια που χανω επι της ουσιας ειναι η δυνατοτητα να σβησω τη μηχανη απο το τηλεκοντρολ ενεργοποιωντας το hijack button (περιπτωση που σου βουταει καποιος με τη βια τη μηχανη...αλλα σου αφηνει το μπρελοκ με το τηλεκοντρολ)!! Ο συναγερμος ειχε μονο πεντε καλωδια! Δυο για το θετικο και το αρνητικο της μπαταριας, δυο για τα φλας και ενα για το πισωφαναρο... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Νικόλα μάλλον το σκέφτομαι να μέινω με τον μαμά γιατί δεν μαρέσει ούτε να πειραματιστώ με τα ηλεκτρικά της καινουρια μοτο, ούτε να στριμώξω και τους 2 συναγερμούς μέσα, ούτε να βγάλω τον μαμά και μαζί και το σύστημα RDC (είτε το χρησιμοποιούν πολλοί είτε όχι). Οπως και να έχει θα μιλήσω πρώτα με το κ. Σαββίδη και τον ηλεκτρολόγο μου! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κακως που δενε βαλες το ιμμο στην Βαρα!!! το μαμα ιμμο ειναι πιο επικυνδυνο και πολυ πιο αναξιοπιστο απο του σκορπιού!! Αν ηταν στο χερι μου θα καταργουσα τελειως το μαμα ιμμο και θα εμμενα με του σκορπιού!!! το οτι σημερα ειμαι ορθιος και γραφω εδω μονον η τυχη και ο Θεος μπορουν να το εξηγησουν αφου με καμποσα χιλιομετρα σε ωραια ανοικτη πανω σε ομορφα βουνα ξαφνικα εσβησε (λογω HISS) και βρεθηκα ευτυχως στα χωραφια και ΟΡΘΙΟΣ, μιας 100μ πριν το χωραφι και 100μ μετα το χωραφι ηταν γκρεμος!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αντιθετα, το HISS ειναι κομματακι πιο σοφιστικε και αναγνωριζει το κλειδι. Απαιτει πολυ περισσοτερες γνωσεις και χρονο για να το παρακαμψει κανεις... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Συναγερμός Scorpio sr-i900wb | sakmant | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 9 | 18-07-2010 22:22 |
Συναγερμός BMW | griv_gs | Ζήτηση | 3 | 04-06-2010 10:06 |
Συναγερμός BMW και λειτουργία... | Sotos_ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 19 | 13-04-2010 10:51 |
Συναγερμός BMW | syan | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 3 | 12-04-2010 18:45 |
Συναγερμός | Arkas | Ζήτηση | 2 | 03-02-2009 01:56 |