![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Να διευκρινίσω ότι είναι άλλο επαγγελματικός και άλλο μισθοφορικός στρατός(καμία σχέση).
Όσο για την κατάργηση …εεεε ΝΑΙ να καταργηθεί! Γιατί να πληρώνουμε εμείς στρατό ? Αφού και να τον καταργήσουμε δεν θα μείνουμε χωρίς στράτευμα …σε χρόνο dt θα απολαμβάνουμε την προστασία του Τούρκικου στρατού και θα πληρώνουν οι χαζομπουνταλαδες Τούρκοι! (πάλι κορόιδα θα τους πιάσουμε) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
αμα σκεφτεις ποιος ειναι ο ΣΤΡΑΤΟΣ σημερα θα δεις οτι ουσιαστικα δεν εχεις στρατο.
Βισματα,λακεδες,και οι μονιμοι ειναι συνηθως ανθρωποι οι οποιοι απλα αναζητουν 1500 ευρω. Σαπιοκοιλιαδες Παγκαλοι οι οποιοι ειπαν στα Ιμια για την Σημαια....''πες πως την πηρε ο αερας''....και αντι να τον κρεμασουμε τον εχουμε και αντιπροεδρο. Μακαρι να ειχαμε την παραμικρη αισθηση του τι ειναι να φερεις το Εθνοσημο και την σοβαροτητα της ευθηνης την οποια εχει αυτο.Εστω και για τα ελαχιστα τετραγωνικα για τα οποια εισαι υπευθηνος. Ισως με πεις ''φασιστα''.Αλλα δεν νομιζω οτι καλυτερη αποδειξη του αντιθετου ειναι το γεγονος οτι ειναι η αποψη μου και δεν προσπαθω να την επιβαλω.Αντιθετα θα χαρω να την κουβεντιασω. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Να καταργήσουμε και τα σύνορα...
καλό μου ακούγεται ,αλλά πολύ μακρινό και όσο υπάρχουν συμφέροντα θα υπάρχουν και σύνορα και στρατός να τα προστατεύει...
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε albatros, ο στρατός θέλει να τα προστατεύσει. Οι πολιτικοί τα ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ (διάβαζε τα χαρίζουν άνευ όρων)
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Εγώ φίλε μου την μοναδική εμπειρία που έχω απο στρατιωτικούς την έχω απο τον πατέρα μου ο οποίος ειναι απόστρατος των υποβρυχίων.Αυτός ο άνθρωπος πράγματι αποζητούσε τα αντίστοιχα τότε 1500 ευρώ για να ζήσει την οικογένειά του την στιγμή που εγω και εσύ δεν θα το κάναμε αυτό ούτε με 10000 ευρώ.Τώρα όσον αφορά το το αίσθημα ευθύνης που είχαν απεναντι σε σενα σε μένα και στην πατριδα τους μπορώ να σου μιλώ μέρες για αυτό το θέμα ωστόσο θα σου πω το τελευταίο γεγονός που συνέβει σε αυτούς τους μπουνταλάδες καραβανάδες.Ηταν στα γεγονότα του κυπριακού οταν με το υποβρύχιο κατσωνης ειχαν σταματήσει στα στενα των δαρδανελίων έχοντας στο στόχαστρο τους ενα μεγάλο μέρος του τούρκικου στόλου .Είχαν κάτσει στον βυθό αθόρυβα περιμένοντας την διαταγή για πυρ η οποία ποτέ δεν ήρθε.Φυσικά μετα απο δύο μέρες στον πάτο τους πήραν χαμπάρι οι τούρκοι οι οποίοι αρχισαν να ψάχνουν την ακριβή τους θέση.Εκεί έμειναν σε απόλυτη σιγή για 14 ημέρες και δεν χρειαζεται να σου πω για την απιστευτη βρωμα και ψυχολογική πίεση που δέχτηκαν ολες αυτές τις μέρες μέχρι που οι τούρκοι βαρέθηκαν να ψάχνουν και εφυγαν.Τότε αποφάσισε ο κυβερνήτης να φύγουν τωρα που είχαν την ευκαιρεία.Αυτό που με συγκλόνισε ήταν ότι με την απόφαση να φύγουν άρχισαν να κλαίνε οχι γιατί γύρναγαν πίσω αλλά γιατι έχαναν την ευκαιρία να μείνουν λίγο ακόμη και να καταφέρουν ένα καίριο πλήγμα στον εχθρό που εκεινη την ώρα καταλάμβανε την μιση κύπρο.Τώρα αντε να πούμε σε αυτους τους "καραβανάδες" εγω και εσυ τι σημαίνει να φοράει κανείς το εθνόσημο ..... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και εγώ αυτό δεν είπα παραπάνω;;;;
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Να και το δικό μου bebe | panos2712 | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 19 | 09-05-2010 03:08 |
| Να γιατί μισούν το ποδόσφαιρο οι γυναίκες ! | Carduelis | Αστεία Video | 7 | 01-03-2010 13:16 |
| Να σου καεί το Mac... | fidemporas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 9 | 25-11-2009 17:35 |
| Να το πάρω? | doukas tasos | Κράνη | 14 | 25-06-2009 10:49 |
| Αίτηση απαλλαγής από το στρατό | Alext | Χιούμορ | 9 | 21-05-2009 09:11 |