![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Η δήλωση έγινε και απο ότι είπαν δεν έγινε απο τον σημερινό πρωθυπουργό αλλά μάλλον από έναν απο τους δύο προηγούμενους.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nικόλαε,
η δηλωση εγινε ειναι σε ολο το διαδυκτιο και στα καναλια, δεν μπορει να λενε ολοι ψεματα! Και ο Γιουνκερ δεν το διεψευσε εξάλλου!! Το θεμα ειναι γιατι τωρα και οχι τοτε ¨η ποτέ!!!!!!! Ο ιδιος ειπε ''για να μην θιχθουν τα συμφεροντα Γαλλιας και Γερμανιας χωρες οι οποιες πουλουσαν την μανα τους και τον πατερα τους στην Ελλαδα!!! Και μαζι με αυτον ηξεραν και οι Μπαροζιδες και λοιποί Ευρωπαιοι!!!!! Και δεν μιλαγαν δεν ελεγαν κουβεντα οχι δημοσια αλλα στους Ελληνες Πρωθυπουργους μπας και προλαβαιναν κατι απο την σημερινη κατασταση!!!! Και σαν να μην εφτανε αυτο σου λεει σημερα ο Γιουνκερ ανερυθριαστα οτι ''εγω το ειπα τοτε στον Πρωθυπουργο της ελλαδας αλλα εκεινος μου ειπε <<κυβερνώ μία διεφθαρμένη χώρα>>. Δηλαδη οι εταιροι μας, οι φιλοι μας, αυτοι που ειχαν την ιδεα της ενωμενης ευρωπης......μας αφησαν να πεσουμε στον λακκο με τα φιδια αντι να απλωσουν το χερι και ουτε καν να πλησιασουμε εκει!!!! Ο τωρινος Παπανδρεου οταν ανελαβε περυσι στο πρωτο ταξιδι του περυσι στην ευρωπη λεγεται οτι τα εψαλλε στον Μπαροζο γιαυτο το θεμα....επειδη ηξεραν λεει και δεν εκαναν τιποτε!!! Οι φωνες τους,λεει, ακουγονταν στους διαδρομους της ΕΕ, μπραβο του! αλλα τωρα /τοτε ηταν αργα!!! Ο προηγουμενος Ελληνας Πρωθυπουργος ασε να μην πω καλλυτερα, αλλα και ο προηγουμενος του προηγουμενου, Κωστας και αυτος, τι εκανε? δεν εβλεπε, δεν ηξερε? Δυστυχως παλι μου ερχονται στο μυαλο τα λογια του Ανδρεα Παπανδρεου σε δημοσιογραφο ο οποιος απαντωντας σε δημοσιογραφο στην ερωτηση ''σαν πολλα δεν δανειζοσαστε? Μηπως θα ερθει η στιγμη που δεν θα μπορεσετε να τα αποπληρωσετε?'' του ειπε ''ναι αλλα εγω δεν θα ζω τοτε''!!!!! Και αυτο βγηκε στον αερα μετα απο χρονια και οχι οταν επρεπε, γιατι????? Ισως εχω δικιο οταν λεω Νικο μου σε άλλα ποστ μου ''στον πατο και ολα απο την αρχη'', ισως ειναι ο μονος τροπος να βαλουμε μυαλο ΟΛΟΙ ΜΑΣ!! Και Πολιτικοι (κυριως) αλλα και εμεις οι απλοι πολιτες!! |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατι ξαφνιαζεστε ολοι......μηπως ειπε κατι που δεν ξερουμε!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
αυτος νομιζει οτι ετσι δικαιολογηθηκε αλλα στην παραγματικοτητα εκανε μεγαλυτερο κακο!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γιώργο τι εννοείς όταν το λές αυτό??? Δηλαδή ότι πρέπει να πάμε να σε αναδιάρθρωση του χρέους ή να πάμε σε πτώχευση ...να μηδενίσουμε και να ξεκινήσουμε απο την το μηδέν??? Γιατί εγώ αυτό το καταλαβαίνω! Αν εννοείς αυτό με εκπλήσεις γιατί τόσο καιρό νόμιζα ότι ήσουνα υπέρμαχος των μέτρων και ότι πίστευες με τα μέτρα...την οικονομική πολιτική ...και την εξωτερική πολιτική της κυβέρνηση....θα βγαίναμε απο την κρίση και ότι τα πράγματα σε 1-2 χρόνια θα πηγαίνανε καλύτερα!!! Όταν οι πιο πολλοί εδω μέσα φωναζαμε ότι η κατάσταση είναι μη αναστέψιμη και με τα λάθη και τις παραλέιψεις της σημερινής κυβερνηση θα χαντακωθούμε πιο πολλοί....εσύ έλεγες ότι είσαι αισιόδοξος και ότι θα δείτε σε 1-2 χρόνια θα πάμε καλύτερα...και να έχουμε εμπιστοσύνη κτλ κτλ!!! Ίσως κατάλαβα εγώ λάθος!!!! Εγώ ξέρω ότι είμαστε όλοι μας χωμένοι στα ##### μέχρι το λαιμό.....και ότι δυστυχώς δεν μπορούμε να βγούμε απο εκεί!!! Τι να το κάνεις αν ο Παπανδρέου είναι φιλότιμο .........οι "απλοί" αναλογιστικοί....μαθηματικοί και οικονομικοί αριθμοί μας οδηγούνε με βεβαιότητα στο πάτο......το θέμα είναι γτ έπρεπε να γίνουν όλα αυτά εδώ και ένα χρόνο και να μην έχει τα κότσια ο Γιώργος να τα κάνει απο την πρώτη μέρα που συνηδητοποίησε τα πράγματα....μιας και έλεγε ότι δεν τα ήξερε(πέραν του ότι τα ξέρανε...αυτό πλέον είναι αναμφισβήτητο) Πάντως τα αποτελέσματα του ενός χρόνου πολιτικής της σημερινής κυβέρνησης....μόνο κακά αποτελέσματα έχουνε!!!! Σε όλους τους τομείς η χώρα πάει χειρότερα!!! -Αύξηση του ελλείματος -Αύξηση του χρέους -Αύξηση της ανεργίας -Μείωση της ανάπτυξης Αυτοί οι παράγοντες συντελούν στην καταστροφή...... Εγώ προσωπικά πιστεύω ...ότι πιέζουν πολύ οι ξένοι να πάρουν κάποια απο τα λευτά τους πίσω και ο Παπανδρέου έχει γίνει παιχνιδάκι τους....... Ας ορθώσει το ανάστηημα του(και να σταματήσει επιτέλους να φτιάχνει το προφίλ του στο εξωτερικό,γιατί μόνο αυτό πιστέυω ότι κάνει ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς,) και να δουλέψει και λίγο για τη χώρα του και όχι για τους αμερικάνους-γάλλους-γερμανούς!!!! Αν ο Παπανδρέους θέλει να τον θυμούνται σαν ένα ηγέτη που έκανε πράγματα για την Ελλάδα....και όχι τα ξένα συμφέροντα κάτι που κάνει μέχρι τώρα......να βγεί και να τα πεί σταράτα!!!!! Τι να πέι??? Ότι παρέλαβε ένα χάος...και ότι αυτό το χάος δεν διορθώνεται....να βγεί να διαπραγματευτεί...έστω και με εκβιαστικούς όρους και να ζητήσεις μείωση των επιτοκίων δανεισμού...να απαιτήσει απο τα ξένα συμφέροντα να κάνουν επενδύσεις στην ελλάδα αν θέλουν να πάρουν τα λευτά τους πίσω.....γιατί αλλιώς δεν μπορούνε να πάρουνε τίποτα!!! Να βγεί και να παραδεχτεί.....και λυπάμαι που το λέω.....ότι δυστυχώς δεν μπορεί να ελένξει τους πράγματι διεφθαρμένους κρατικούς μηχανισμούς που ο ίδιος και το κόμμα του στήσανε στην Ελλάδα σε ποσοστό 70%(σύμφωνα με τις έδρες της ΠΑΣΚΕ στην ΓΣΕΕ-ΣΔΕΔΥ) Αυτά πρέπει να κάνει ο ΠΑπανδρεόυ και όχι: -Να χτυπάει τους ήδη φτωχούς συνταξιούχους -Όχι να χτυπάει τους πληρωτές των ταμείων-δημόσιους υπάλληλους -Όχι να αυξάνει 10 φορές τον μήνα τους έμμεσους φόρους που επιβαρύνουν τον ήδη εξαντλημένο ελληνικό λαό Ας βγεί επιτέλους απο την βίλα του στο ΚΑΣΤΡΙ και να σταματήσει να αλλάζει τις γραβάτες και τα κουστούμια των 2000euro σαν κάλτσες απο τη λαική, ας σταματήσει τα πανακριβα γεύματα με φρέσκο ψάρι......και να φωνάξει πρώτα απο όλους τους βουλευτές του κόμματός του και να τους πεί..... Κύριε ΛΑλιώτη πώς απο 1 σπίτι όταν μπήκατε στη βουλή....έχετε φτάσει να έχετε 300 ακίνητα και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.......τα 250 στο κράτος!!!!! Κτλ κτλ κτλ κτλ!!!! Ναι ζούμε σε μιατρελά διεφθαρμένη χώρα......και μας αναλογεί και εμάς μερίδιο ευθύνης!!! Φτάσαμε ένα χρόνο μετά τις εκλογές....και λέμε ακόμα....τι θα κάνουμε και κανείς δεν ξέρει!!! Που είναι το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ που έλεγε ότι θα μας βγάλει απο την κρίση Που πήγαν οι κουβέντες τα λεφτά υπάρχουν!!! Δυστυχώς είμαι τόσο απογοητευμένος ......πιο πολύ βέβαια απο αυτόυς που υποστήριζ τόσα χρόνια για την αλλάγη......αλλά σχεδόν άλλο τόσο απο την σημερινή κυβέρνηση που δυστυχώς φαίνεται ανίκανη να αλλάξει την κατάσταση!!!!! Εγώ αμα ήμουνα δημοσιογράφος....θα έκανα την ερώτηση 1 χρόνο μετά την ίδια που κάναμε και πέρυσι!!! Τώρα τι κάνουμε?????????? ΥΓ. για τις εκλογές το αφήνω στην κρίση του καθένα......εγώ την αποφασή μου την έχω πάρει....όσο κατεβαίνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι διεφθαρμένοι και ζητάνε την ψήφο μου.......δεν χαλάω ούτε ένα euro να πάω στο χωριό μου για να ψηφίσω!!!!! Γιατί να το κάνω??? οι ίδιοι που κατεβαίννε 20 χρόνια οι ίδιοι κατεβαίνουν και τώρα ρε παιδιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΣ ΠΙΑ!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Κάτι που ξέχασα.......έχουμε καταντήσει να παρακαλάμε το θεό...να ζήσουνε οι γονείς μας μέχρι τα 150 όχι για να τους βλέπουμε και να ζούμε μαζί τους....αλλά για να μπορούνε να μας βοηθάνε και να μας συντηρούνε!!!! Είτε είσαι 20 χρονλων είτε 50!!!
Άντε και καλά κρασιά! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Respect italos !!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Σωστόοοος !!!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!
Φυσικά οι πρώτοι διδάξαντες είμαστε πάλι εμείς! και βέβαια έπρεπε να ανεχτούμε τις βρισιές των Γερμανών πέρσυ το χειμώνα. τώρα που έμαθαν από το γείτονά τους την αλήθεια, αναρωτιούνται ακόμη πως αγοράζουμε τα bmw; προφανώς κι είναι λάθος μου να πω εδώ να ξεφορτωθούμε τα γερμανικά προϊόντα, εγώ προσωπικά μόλις δώσω το dakar, δε θα ξαναδώσω τα λεφτά μου τα δανεικά σε Γερμανό, μάλλον γενικά δε θα τα δώσω σε ευρωπαίους. και δαρμένοι και γαμ.....;! ε όχι!! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
μακαρι ολα τα νεα παιδια σαν το νικολα(ιταλος)....να ειχαν τα ιδια μυαλα
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Κάθε χώρα με τα προβλήματά της | Carduelis | Υγεία | 0 | 14-02-2010 22:58 |
| Επικίνδυνη η σκόνη από τη Σαχάρα που «σκεπάζει» τη χώρα | Arkas | Περιβάλλον | 1 | 09-03-2009 15:56 |