![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συνέχεια στις δηλώσεις σχετικά με το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας από τον Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε το Mega, o Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ δήλωσε ότι ανέφερε σε Έλληνα πρωθυπουργό το γεγονός ότι η οικονομία θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρό πρόβλημα, αλλά έλαβε την απάντηση «κυβερνώ μία διεφθαρμένη χώρα».
Ο επικεφαλής του Eurogroup αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιον πρωθυπουργό εννοούσε. Κατηγορεί τη χώρα του σαν έθνος διεφθαρμένων στους ευρωπαίους ηγέτες ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της! Και δεν καταλαβαίνει ο άθλιος οτι έτσι κατονομάζει τον εαυτό του σαν τον μεγαλύτερο διεφθαρμένο της χώρας! Αλλά ακόμα και έτσι να είναι το "λουλούδι" μας γιατί δεν το δήλωσε στο λαό του; γιατί δεν προσπάθησε να τα διορθώσει; γιατί στο φινάλε δεν τα βρόντηξε να παραιτηθεί; Τελικά είναι διεφθαρμένοι ή τελείως ανήθικοι οι πολιτικοί μας ;; ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
γιατρε μου.... εγω θα μπορουσα πολυ ευκολα να βρω και αλλα επιθετα για τους πολιτικους μας
![]() ![]() ![]() αυτα τα 2....ισως ειναι στην πρωτη τριαδα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λάθος .... μεγάλο λάθος αν έγινε τέτοια δήλωση ....
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΕΓΙΝΕ δυστυχώς...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αντε γεια είμαστε...Αλλά πλέον η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Να μας πουν ποιοι την εκαναν και πως ............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να πώ πια....Είναι στιγμές που δεν ξέρω τί να πω.....Πραγματικά απαξιώ και να τους χαρακτηρίσω.......
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kρίμα....
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Το λάθος είναι ότι δεν το είπε δημόσια, η αλήθεια πονάει βλέπεις. ![]() Για να λύσεις ένα πρόβλημα, πρέπει πρώτα να παραδεχθείς ότι υπάρχει αλλά όταν είσαι και εσύ μέρος του προβλήματος πας πάσο. |
|
|||
|
|||
![]()
Τη διαφθορά τη μοιρίζουμε γύρω μας αλλά δεν την ομολογάμε,αλλά η φοροδιαφυγή έχει σπασει ρεκόρ,πληρώνουμε όλοι μας αυτά που παρακρατούν ορισμένοι...
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Κάθε χώρα με τα προβλήματά της | Carduelis | Υγεία | 0 | 14-02-2010 21:58 |
Επικίνδυνη η σκόνη από τη Σαχάρα που «σκεπάζει» τη χώρα | Arkas | Περιβάλλον | 1 | 09-03-2009 14:56 |