![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε john1150 δες αυτο το Post μου http://www.gsforum.gr/%CE%A4%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-25/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7-r1100gs-10452/
και κανε μου ενα τηλ (θα βρεις το τηλεφωνο μου στο profile μου). Εγω καρφωσα υλικο αλλα ηθελα να κρατησω χαμηλα το κοστος. Εχω κανει ηδη 7000 χλμ και ο δισκσς ειναι σε τοπ κατασταση και πιστεψε με τον ζοριζω αρκετα. ΑΛΛΑ... ξαναλεω οτι ηθελα να κρατησω χαμηλα το κοστος γιατι δεν εκανα μονο αυτο. Στην περιπτωση σου θα σε συμβουλευα να αγορασεις καινουργιο κιτ, απ'εξω κατα προτιμιση,(υπαρχουν και ενυσχιμενα κιτ) και να το περασεις μονος σου ή με την βοηθεια μας ![]() Α! τωρα που το θυμηθηκα...ενας λογος ακομα για να αλλαξεις τον δισκο με καινουργιο ειναι οτι τα δοντια του δισκου που συμπλεκουν με τον αξονα μεταδοσης στο κιβωτιο απο την χρηση κανουν πατουρα και ο δισκος κροταλιζει. Αρα ενας καινουργιος δισκος με καινουργια δοντια θα εχει καλυτερη επαφη με τον αξονα και αρα θα γλυτωσεις θορυβο και ισως μελοντικες ζημιες..... ....νομιζω οτι τα καλυψα ολα...δεν νομιζω να εχω να προσθεσω κατι........μπα...οχι...ειμαι σιγουρος...ελπιζω να βοηθησα!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι ακατόρθωτο να το αλλάξεις μόνος? (κατεβάζεις μοτέρ!!!)
|
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν ειναι ακατορθωτο και δεν κατεβαζεις μοτερ για να αλλαξεις δισκο. Κατεβαζεις κιβωτιο. Απλα καλο ειναι να υπαρχουν 4 χερια αντι για 2 μονο. Μπορεις να γλυτωσεις ζημιες στο βαλε βγαλε. Εγω το εκανα μονος μου, δεν επαθα ζημια, αλλα δεν θα το ξαναεκανα (με πεθανε η μεση μου). Στου Olivier τη μηχανη ημασταν 2 ατομα και ηταν πιο ευκολο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο θανασης απο M n'Style προτεινε αλλαγη δισκου κ χτενη κ πλατω μονο αν χρειαστει. εγω σκεφτομαι να τα αλλαξω ολα κ απο Αγγλια ειναι η μιση τιμη απο εδω.Ενδεικτικα τα τεσσερα κομματια δισκος-πλατο-χτενη 450 εδω 270 με τα μεταφορικα απο motorworks
Αν θελει καποιος κατι απο motorworks εντος εβδομαδας θα κανω παραγγελεια οποτε θα μειωσουμε τα μεταφορικα!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Για δισκο κοιτα αυτο
Motorworks - BMW Motorcycle Spares - Products - R1200 (8 valve) except Cruiser- Brakes- Brake discs and fittings, rear- search results for κ για τακακια εδω Motorworks - BMW Motorcycle Spares - Products - R1200 (8 valve) except Cruiser- Brakes- Brake pads, rear- search results for |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Aπο ebay Αγγλιας 75 ευρω ο δισκος και 17 τα τακακια |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου αλλα η χοντρουλα μου ειναι r1150gs
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα θέλει και κανένα €40 τα... περαστικά? + μεταφορικά? Άρα πάμε στα ίδια. Σε ευχαριστώ πάντως.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Αλλαγη Grips σε 1200GS | jprotop | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 16 | 02-02-2012 20:41 |
Αλλαγη Λαδιων καθε 5.000 κλμ -- Υπερβολη ? | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 21 | 10-09-2010 09:17 |
Αλλαγη Υψους στην Σελα GS 1100 98 | sansiro.sugata | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 05-09-2010 23:36 |
Αλλαγη σελας σε F650gs | Epsime | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 18-05-2010 20:50 |
Αλλαγη ελαστικων! | FANISGS | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 12 | 30-07-2009 23:05 |