![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν δεν κάνω λάθος πριν λίγους μήνες το είχαν πει ότι κάποιοι θέλουν να βγάλουν τον σταυρό από την σημαία, όπως έκαναν και τις εικόνες στον στρατό και τα σχολεία
|
|
|
|||
|
|||
|
Σςςςςςςςςςςς ο Ανθιμος έχει εκλογές τώρα, βγάζει Δήμαρχο, μετά θα ασχοληθεί ΚΑΙ με αυτό το θέμα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Σωστος και εγω δεν ψηφιζω μ@λ σαν τον Καρατζαφερη
![]() Να ειναι καλα ο Λαζο,οι ΑΜΑΝ και η ελληνοφρενεια που με διδαξαν. ![]() Ειναι και το I.Q μου υψηλο και τα παιρνω τα γραμματα ευκολα.........
|
|
|
|||
|
|||
|
Είναι ντροπή να εκφράζεται κάποιος έτσι.Υπάρχουν συμπολίτες μας που ψηφίζουν Καρατζαφέρη και άλλοι που ψηφίζουν Παπαρήγα.Ποιός είσαι εσύ που τους απαξιώνεις με βάση το πολιτικό τους πιστεύω;;;;Εγώ νομίζω πως όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι με οτι και αν ψηφίζουνε, και με οτι και αν θρησκευτικό πιστεύουν.Ας είναι ο Άνθιμος,ας είναι ο Αλάχ (Θράκη) ας είναι ο Μάο.Πιστεύω πως πρέπει να ζητήσεις μια δημόσια συγνώμη σε όσους πρόσβαλες μα τα προσβλητικά σου λόγια.
|
|
|
|||
|
|||
|
Καθενας στο ειδος του.
Ο ενας ψαρευει Χριστιανους. Ο αλλος ψαρευει απογοητευμενους εργατες,και ταζει 1200 ευρω κατωτατο μισθο,ενω αυτος πληρωνει το προσωπικο της εφημεριδας του με το ιλλιγιωδες ποσό των 700 ευρω. ![]() ![]() Οπως λεει και η Αλεκα,στον Ριζοσπαστη δεν κτιζωνται καριερες. ![]() ![]() Ο δε Αλεξης,ο 30 χρονος με κατασκευαστικη εταιρια προεδρας κοπτετε για τα δικαιωματα της κραγμενης και του λαθρομεταναστη.Ας ειναι,το παιδι θελει να ανεβει στο 3% παλι,τωρα που του εφυγε ενα κομματι ''δημοκρατικων'' παρεα με τον εφοπλιστη τον Αλεκο.............. ![]() Παρ'ολα αυτα το ''μαλακες'' παραμενει........
|
|
|
|||
|
|||
|
Θα μπορούσα να σε ρωτήσω πόσο επικίνδυνος είσαι εσύ που κατά την γνώμη μου ψηφίζεις χχχχχ ή ψψψψψψψ αλλά θα προσβάλω και κάποιους άλλους χιλιάδες που ψηφίζουν σαν εσένα.Για αυτό δεν το κάνω.Ουτε σου λέω για τις μ@@@@@@ που σου λέει ο δικός σου "αρχηγός" κόματος.
Για αυτό λίγη προσοχή στα γραφόμενα και λίγο βούλωμα στο στοματάκι.Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του και ΠΡΕΠΕΙ να είναι σεβαστές από τους άλλους.Αν θα τις ακολουθήσεις ή όχι, είναι προσωπική σου επιλογή. |
|
|
|||
|
|||
|
Είσαι οφσάιντ.Σβήσε και άραξε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Παιδιά παράκληση να σταματήσουν οι αψιμαχίες διότι αντίλογοι αυτού του είδους δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό σκοπό, το δε forum ούτε διατίθεται ούτε είναι το κατάλληλο μέρος για κόντρες...Καταλαβαίνω τον όποιον ακούσιο εκνευρισμό που μπορεί να δημιουργηθεί απο λεκτικές παρεξηγήσεις αλλά ας σβήσουμε εδώ την όποια αντιπαράθεση γιατί δεν κάνει καλό σε κανένα μας.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση..!! |
|
|
|||
|
|||
|
Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα . ![]() Όπως λέει και ο Στράτος έτσι ξεκινάνε όλα σιγά σιγά . Πάνε να τα ισοπεδώσουν όλα . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Το βλεπω,σταματησες.
![]() Δεν φτανει που χαρακτηρισες επικινδυνους και μ@λ....μερος των συμπολιτων σου,συνεχιζεις να επιτιθεσε με τον χαρακτηρισμο που παραπεμπει σε χουντικους. Εχεις μεγαλο θρασος......... |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Τώρα βάλανε χέρι και στη Γεωγραφία στα Δημοτικά σχολεία | janpap | Ελλάδα | 27 | 09-10-2010 17:45 |
| Κάτω από την Ελληνική σημαία-Αίσχος | apple2 | Μου τη δίνει που ..... | 20 | 22-09-2010 09:11 |
| ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ...!!! | HERC | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 5 | 18-09-2010 21:08 |
| Αφαίρεσαν την Ελληνική σημαία από τις στολές των αστυνομικών; | Arkas | Ελλάδα | 20 | 08-03-2010 19:51 |
| Τώρα και η τροχαία στην ενημέρωση .... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Πλοήγηση - Hardware και Software | 14 | 24-05-2009 11:57 |