![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το πιθανότερο να της κάνεις μικρές διαδρομές μέσα στην πόλη της τάξεως των 5-10 χιλιομέτρων και να μην φορτίζεται ποτέ πλήρως όπως σου λένε παραπάνω.
Αντίστοιχα στη δικιά μου R1200GS, έχω της μαμάς της πάνω, κοντεύει να κλείσει 4 χρόνια, έχει κάνει 42.000χλμ, ούτε που έχω ανοίξει ποτέ να την δω κάτω από τη σέλα πως είναι, ούτε που την έχω φορτίσει ποτέ, αλλά όταν βάζει μπροστά κάνει από 20 χιλιόμετρα αποστάσεις μέχρι και διακόσα - τρακόσα σερί. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κάνεις την καλύτερη συντήρηση που μπορει να γίνει σε μπαταρια!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μπα! Συνήθως στα 5 χρόνια τις αλλάζω... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και μιλάμε για GS 2006 ας λάβουμε υπόψη μας και τα integral φρενάκια της μηχανής που όσο τα πατάς ισοπεδώνουνε την κακομοίρα την μπαταρία που εάν έχει καταπονηθεί με καμιά 10αριά μιζiές παραδίδει πνεύμα αβλεπτεί! Το έχω ζήσει αυτό το όνειρο μέχρι την Odyssey αλλά και αυτή ακόμα σε καθημερινή αστική χρήση την "ακούει" άνετα. Οπότε δύο χρόνια είναι καλά για την μπαταρία της μαμάς που είναι και ψιλομούφα - Μετά συγχωρήσεως.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
...εγώ κοντευω τα 38000km και φτουφτου ακομα με την μαμα μπαταρια πηγαινοερχομαι...απο 2008!!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ | thomas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 15-02-2011 21:46 |
ΑΛΛΑΓΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ σε 1200gs ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ | arisp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 09-11-2010 21:53 |
ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ | Adamis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 06-11-2010 11:13 |
ΑΛΛΑΓΗ ΦΙΛΤΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ | SAMURAI | Τεχνικά θέματα διάφορα | 11 | 16-05-2010 02:04 |
ΑΛΛΑΓΗ ΛΟΓΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ | NIKOS PAPADOPOULOS | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 5 | 01-03-2010 08:04 |