![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
ειχα ενα γειτονα με ΚΤΜ!οταν με κοιτουσε με το GS περιεργα οποτε του λεω μια μερα παρε το ΒΜW και καντου μια βολτα!μετα απο ενα μηνα εφυγε απο την πολυκατοικια γιατι δεν αντεχε να βλεπει τι ####### εκανε!!!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
τα παραλες!!!θα συμφωνησω με τον φιλο πιο πανω..2 μηχανες με διαφορετικο προσανατολισμο...πιο αγριο,πιο γρηγορο,πιο χωματινο,πιο ον-οφ KTM αλλα με σεβασμο στα service του.πιο ηρεμο.πιο ανετο,πιο ταξιδιαρικο πιο κυριλατο αν μου επιτρεπεις bmw...οποτε εγω να ευχηθω μετα απο καθε απαντηση που θα παρεις εδω(..και θα σε μπερδεψει περισσοτερο)καβαλα τα και τα 2 αναρωτησου τι τυπος εισαι
και καλη αγορα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ πάντως που είμαι νεαρούλης
θα έπαιρνα το ΚΤΜ να του/μου βγάλω τα μάτια και όταν θα σοβάρευα θα έπαιρνα το GS. Δεν έχω μιλήσει με άνθρωπο που είχε ΚΤΜ και να μου πει ότι το πήγαινε κυριλέ. Και μενα με τρώνε τα χέρια μου, αλλά δεν έχω τα φράγκα... |
|
|
|||
|
|||
|
Βρες ένα 990 να κάνεις βόλτα και μετά συζητάμε, ο μέχρι πριν λίγο καιρό φίλος μου Kostastenere μου έδωσε μια βόλτα το 990 κάπου στις στροφές του Ταύγετου (ασφάλτινες) και από τότε δεν του ξαναμιλάω γιατί δεν έπρεπε να μου το κάνει...αυτό
.Βασικά είπα να φύγω και να με ψάχνει αλλά δεν του είχα αφήσει και τα κλειδιά του GS και θα έμενε εκεί ο κακομοίρης και δεν θα μου μιλούσε αυτός μετά. Οδηγώντας το 990 ξαναγίνεσαι πιτσιρικάς, ο τρόπος που ανεβάζει στροφές αυτό το "πράμα" δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Εντάξει το GS είναι πιό άνετο, φρενάρει καλύτερα, ταξιδεύει με 2 άτομα καλύτερα κ.λ.π ΑΛΛΑ την κ@@λα που έχει το ΚΤΜ δεν την βλέπει ούτε με το τηλεσκόπιο...δεν κάνω πλάκα δεν ήθελα να του την δώσω πίσω...... και είμαι 45 με 2 παιδιά... ίσως για αυτό δεν έβαλα πωλητήριο την άλλη μέρα στο GS. To ΚΤΜ σε προκαλεί να το οδηγείς με την ταυτότητα στο στόμα και πίστεψε με δεν έχεις πιθανότητα να αρνηθείς την πρόκληση αυτή...
Last edited by frits; 04-01-2011 at 23:26. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Γεια σου Σταυροτενερε........
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Το ποιο ποιητικό πόστ που διάβασα από σένα Σταύρο, είναι αυτό που αφορά την οδηγική σου εμπειρία με ΚΤΜ...... Τυχαίο????? Δε νομίζω.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Μιας και ειχα και GS και 950 (Adventure και τωρα Super Enduro) να πω την γνωμη λεγοντας απλα μια φραση: "Το GS ειναι σαν την συζυγο και το ΚΤΜ σαν την ερωμενη" Οποιος καταλαβε, καταλαβε τωρα...! ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Ελα βρε Σταυρο.Νομιζα πως το έχεις παραγγειλει κιόλας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Που έισαι έλα την Κυριακη στην βόλτα και θα σου το δώσω και στολ χώμα ![]() .Τότε είναι που δεν θα μου ξαναμιλήσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πλακα πλάκα ελπίζω να μπορείς και να έρθεις την Κυριακή, αλλιώς να κανονλισουμε μία άλλη μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Έίχα και εγώ φίλο με ΚΤΜ Αλλά αυτός το έστειλε νωρίς στο χωριό. Τον ρώτησα λοιπόν γιατί το έστειλε στο χωριό για καμία πίστα, χώμα ή τιποτα τέτοιο. Αλλα μου απάντησε: Για να μην το ΒΛΕΠΩ. ![]() ![]() Αλήθεια. πρέπει να ανήκει στην πρώτη κατηγορία. |
|
|
|||
|
|||
|
Δηλαδή η συντήρηση και στα 2 κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα;; Το κακό που πήγα στην BMW είναι ότι όλες οι μηχανές είναι full extra, εντάξει να μου πείς τι 15 τι 17000 ευρώ Οκ αλλά δεν παίζει και αυτό το ρόλο του;; Είναι 2000 ευρώ τη σημερινή περίοδο! Το ίδιο γίνεται και στην ΚΤΜ;
Και κάτι άλλο, η ΚΤΜ τι χρηματοδότηση έχει;; Ξέρει κάποιος; |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| R 1200 GS Adventure | PapaSouzas | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 7 | 09-04-2011 14:18 |
| ΠΩΛΕΙΤΑΙ R 1200 GS ADVENTURE 4/09 Η' ΑΝΤΑΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ R 1200 GS SPECIAL EDITION 09 | jmar | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 40 | 11-10-2010 17:13 |
| GS 1200 Adventure | spirositea | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 7 | 15-09-2010 01:18 |
| R 1200 GS ADVENTURE | Benjamako | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 11 | 13-01-2010 17:55 |
| BMW R 1200 GS Adventure. | Arkas | Νέα μοντέλα BMW | 2 | 07-05-2009 15:50 |