![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Και παραμένει... Και επειδή παρά - μένει.... €100. Ούτε ένα γέμισμα δεν είναιαιαιαι.
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγω νομιζα οτι εγραφες ''πωλειται καραμπινα'',και ειπα να δηλωσω ενδιαφερον......
![]() ![]() ![]() Καλοπουλητη Χρηστο..... ![]()
Last edited by Ακιs; 14-10-2011 at 20:58. |
|
|
|||
|
|||
|
Χρηστο απ οτι καταλαβες ολοι στο καλοπουλητο ειναι .χερι στην τσεπη κανενας
|
|
|
|||
|
|||
|
καλοπουλητο χρησταρα........
![]() ειμαι κοντος και δεν μου κανει το μεγεθος...........αν και τα χρησιμοποιω αυτου του ειδους τα παλτα ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
αυτη η καμπαρΝΤΙΝΑ εχει γινει μπεστ σελερ!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Τί best seller... αν δεν ήταν ο άνθρωπος να εκτιμήσει την χρήση της, την ντουλάπα θα κοσμούσε ακόμα. Τώρα αν μιλάς συνθηματικά για την Ντίνα, όντως είναι... βουνάρα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
αυτο το βρωμικο το μυαλο σου!!!!
![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Γιατί ρε Θεέ... η ντουλάπα μου είναι βρώμικη? Γιατί εγώ μόνο για ντουλάπα μίλησα ο καημένος. Εσύ ανέφερες για μια Ντίνα... ![]() Πρόσεχε γιατί μέσα στο Ντίνα υπάρχει και το γράμμα ΓΙΩΤΑ. ![]() Βάλε ρε Λεοντόκαρδε αυτό το καραγκιοζάκι που βαράει με έναν μπαλτά στο κεφάλι. (Εμείς μπορούμε να τα αντιγράφουμε αυτά τα καραγκιοζάκια?) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ρε ποια ΝΤΙΝΑ εγω για μια καμπαρΝΤΙΝΑ σου ειπα τι μου λες!!!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| πωλούνται | leandros | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 24-11-2010 21:10 |
| Για R1200GS πωλούνται | Tigas | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 4 | 29-12-2009 01:52 |
| Νεπάλ: κορίτσια έξι και επτά ετών πωλούνται για 20 δολάρια | skippybi | Επικαιρότητα | 5 | 09-01-2009 16:10 |