GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Υγεία

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 02-03-2011, 16:25
fonta Ο/Η fonta βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: athina
Μoto: gs1200
Προεπιλογή Απάντηση: Πρόβλημα ναρκοληψίας μετά το εμβόλιο για την Η1Ν1

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από BOXER Εμφάνιση μηνυμάτων
Eγω το ολο θεμα της γριπης το θεωρω μεγαλη απατη!!! Και δεν εννοω την γριπη σαν γριπη, αλλα τον τρομο που προσπαθουν να σπειρουν στον κοσμο, μονο και μονο για το δικο τους συμφερον!
Η γριπη σκοτωνει ανθρωπους εδω και χιλιαδες χρονια, αλλα αυτη η τρομοκρατια που προωθηται στις μερες μας ειναι ανεφ προηγουμενου.
Του εχουν αλλαξει τοσα ονοματα,
γριπη των χοιρων...
γριπη των πτηνων...
γριπη Η1... και εγω δεν ξερω τι, και καθε φορα, "πιο δυνατος ο ιος, πιο ανθεκτικος ο ιος, πιο επικινδυνος ο ιος, πιο... πιο... πιο...!!!
Φτανει πια αυτη η τρομοκρατια για κατι που λαμβανει χωρα απο τα πρωτα βηματα της ανθρωποτητας!
2000-3000 ατομα σκοτωνονται μονο στην χωρα μας απο τροχαια καθε χρονο. Ανα τον κοσμο;
Τωρα ανακαλυψαμε την γριπη... με οποιο ονομα τελος παντων;
Ειμαι υπερ της προληψης της με τον εμβολιασμο, ναι!
Μα ειμαι υπερ του παλιου εμβολιου και οχι αυτης της νεας, ενισχυμενης "χημικης αηδιας" (κατα την ταπεινη μου γνωμη) που θελουν να μας πουλησουν εναντι διπλασιας και τριπλασιας τιμης.
Αυτης της αηδιας που καλα καλα δεν γνωριζουν οι ιδιοι τις παρενεργειες ή αν τις γνωριζουν δεν μας τις λενε.
Αν δεν γνωριζουν τις παρενεργειες γιατι το πωλουν;
Αν τις γνωριζουν και δεν μας τις λενε, τι θελουν να κρυψουν;

Ο καθε ενας ειναι ελευθερος να αποφασισει τι ειναι καλυτερο για αυτον και τι οχι.
Εγω την δικια μου, προσωπικη αποψη σας την εγραψα.
Φιλικα παντα.

Reply With Quote
Παλιό 02-03-2011, 16:35
xenos Ο/Η xenos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα-Κολονος
Μoto: gs 1200-06

πιστεύω οτι με λίγη γυμναστική-όχι να γίνουμε σφιχτες-με λίγη προσεκτική διατροφή-να αφήσουμε απ"έξω τα "γρήγορα φαγητά" κ τα ετοιματζιδικα..κ με λίγο προσοχή θα ήμαστε οκ!!!έχω την εντύπωση οτι σαν λαός έχουμε γίνει λίγο μαλθακοί!!!!
Reply With Quote
Παλιό 02-03-2011, 18:00
mario Ο/Η mario βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Πάτρα
Μoto: R1200GS Adv.

τι περιμεναμε απο ενα εμβολια που εγινε στο τσακ μπαμ και καλα για να προλαβουμε λες και θα ερχόταν το τελος του κοσμου
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης