GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Υγεία

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Παλιό 26-02-2011, 15:05
Jepe Ο/Η Jepe βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: athina
Μoto: R 1200 GS
Μηνύματα: 129
Cool Πρόβλημα ναρκοληψίας μετά το εμβόλιο για την Η1Ν1

900% περισσότερες πιθανότητες για πρόκληση ναρκοληψίας με το εμβόλιο κατά της γρίπης των χοίρων



Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εξετάζει αυτό τον καιρό εκθέσεις από 12 διαφορετικές χώρες, οι οποίες αναφέρουν ο εμβολιασμός για την γρίπη H1N1 (γρίπη των χοίρων) είναι υπεύθυνη για την πρόκληση ναρκοληψίας, μιας διαταραχής που περιλαμβάνει ακραία χρόνια κόπωση και τάση να κοιμάσαι ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση. Μία από τις αναφορές από τη Φινλανδία, για παράδειγμα, διαπίστωσε ότι τα παιδιά που έλαβαν το εμβόλιο της γρίπης των χοίρων είχαν 900% περισσότερες πιθανότητες να αναπτύξουν ναρκοληψία από τα μη...

εμβολιασμένα παιδιά.

"Από τον Αύγουστο του 2010, μετά την ευρεία χρήση των εμβολίων κατά της γρίπης (H1N1) το 2009, έχουν αναφερθεί περιπτώσεις ναρκοληψίας, ειδικά στα παιδιά και τους εφήβους, από τουλάχιστον 12 χώρες", δήλωσε ο ΠΟΥ. "Αξιωματούχοι παραδέχονται ότι οι ανησυχίες είναι βάσιμες και λένε ότι θα τις εξετάσουν περαιτέρω, αλλά ο ΠΟΥ συνεχίζει να συστήνει, ούτως ή άλλως, τον εμβολιασμό κατά της γρίπης των χοίρων, συμπεριλαμβανομένου του πανδημικού εμβολίου Pandemrix του φαρμακευτικού ομίλου GlaxoSmithKline (GSK).

Η φινλανδική μελέτη, που κυκλοφόρησε από την Εθνικό Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας και Πρόνοιας (THL), απέφυγε να κατηγορήσει πλήρως τα εμβόλια, προσθέτοντας μια προειδοποίηση για πιθανή «κοινή δράση του εμβολίου και με κάποιο άλλον παράγοντα (-ες)." Αλλά το εμβόλιο σαφώς συσχετίζεται με την συγκεκριμένη κατάσταση, καθώς και από όλες τις προκαταρκτικές εμφανίσεις, φαίνεται να αποτελεί τον πρωταρχικό αιτιολογικό παράγοντα.


Λαμβάνοντας υπόψη τον ηγετικό ρόλο του ΠΟΥ στην προώθηση της "πανδημίας" της γρίπης των χοίρων που οδήγησε στις εκστρατείες μαζικού εμβολιασμού κατά πρώτο λόγο, είναι εξαιρετικά απίθανο αυτός ο φαύλος οργανισμός να μπορέσει ποτέ να βγει και να καταδικάσει τα εμβόλια κατά της γρίπης των χοίρων, άσχετα με το πόσες εκθέσεις και μελέτες θα δημοσιευθούν. Άλλωστε, η παραδοχή ότι τα εμβόλια δεν ήταν όλα έτσι όπως ισχυρίστηκαν ότι είναι, εκθέτει τον οργανισμό ως διακινητή ψεμάτων.

Στις αρχές του 2010, αποδείχθηκε η αλήθεια ότι η 'πανδημία' του ΠΟΥ δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μία οργανωμένη φάρσα για να διασπείρουν τον φόβο και να δρέψουν αισχρά κέρδη. Οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν εκτεθεί για την άσκηση πίεσης προς την ΠΟΥ να κηρύξει πανδημία, προκειμένου να πιέσει για τα εμβόλιά τους. Τα κέρδη για το Pandemix της GlaxoSmithKline εκτοξεύθηκαν σε πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια, ως αποτέλεσμα της εκστρατείας του εκφοβισμού.
http://www.inews.gr/116/900-perissoteres-pithanotites-gia-proklisi-narkolipsias-me-to-emvolio-kata-tis-gripis-ton-choiron.htm
Reply With Quote
 


Κανόνες καταχώρησης
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο HTML κώδικας ειναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Σχετικά Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Διαφορές Γρίπης από την Γρίπη Η1Ν1 emix Διάφορα 2 25-11-2009 17:18
5 νεκροί απο το εμβόλιο!!! kostasvar Κόσμος 1 19-11-2009 00:31
Οι πρώτοι Θάνατοι απο το εμβόλιο της νέας γρίπης! ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Υγεία 2 30-10-2009 17:25
Σοβαρές παρενέργειες ενδέχεται να προκαλεί το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης wolferin Υγεία 14 03-09-2009 14:29
Ανώμαλη προσγείωση για το Flight Simulator μετά τις απολύσεις της Microsoft Black_Shadow Κόσμος 4 25-02-2009 13:14


Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:22.


vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!