![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
καθε φορα σε καθε στραβη ακουμε βλεπουμε μας λενε και γινονται τα ιδια και τα ιδια ....αντε με το καλο και η επομενη δεν αλαζει τιποτα τελος .....
|
|
|||
|
|||
![]()
Που να εριχνε και το χιονι που ριχνει συνηθως σε αυτο το μερος.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για να πω την αμαρτία μου μερικές φορές μπαίνω και εγώ στην βοηθητική γιατί μου την δίνει να περιμένω με το μωρό να κλαίει και οι μ@λ@κες να με περνάνε από δεξιά, έτσι προτιμώ να είμαι και εγώ ένας από τους μ@...... και ας είμαι λάθος ![]() ![]() Εχθές εγκλωβίστηκε φίλος μου και την ώρα που ήταν σταματημένος μου είπε ότι τον περάσανε 2 μηχανές!!! Τους ξέρει κανείς τους παλαβούς? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλα λογια να αγαπιομαστε
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε παιδιά, ποια άμεση αντίδραση και τρίχες κατσαρές; Αφού είναι στημένες οι δουλειές και όλοι αναμεταξύ τους τα λένε για να τα ακούν οι αφελείς.
Όσον αφορά το μποτιλιάρισμα βέβαια, επειδή και γω τα έχω φάει τα 5ωρά μου στη Μαλακάσα (είναι στάνταρ ότι στα χιόνια τόσο κρατάει το μποτιλιάρισμα εκεί) είμαι κατά 95% σίγουρος ότι φταίνε οι οδηγοί. Είναι οι περισσότεροι άσχετοι από το οδήγημα στο χιόνι και πιστεύουν ότι η ώρα για να βάλουν αλυσίδες είναι όταν το αμάξι αρχίζει να γλυστράει. Όσοι έχουν. |
|
|||
|
|||
![]()
Σορρυ Ζωρζ, αλλά σε αυτοκινητόδρομο, δεν παίζει να βάζεις αλυσίδες....
|
|
|||
|
|||
![]()
Το Varadero clup, είχε εκδρομή στην Ξάνθη και "πέσανε στην πίτα" στον γυρισμό.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αντε να βαλω κι εγω την φυτιλιά μου...........!!!
![]() Παρόλο που εχω γραψει σεντονια για τα περι διοδιων και συμβασεων δεν μπορω να μην γραψω εδω σε αυτο το νημα οτι, συμφωνα με τις υπογεγραμμενες συμβασεις παραχωρησης εργου μεταξυ κρατους και εταιρειων την ευθυνη για το κρατημα ανοικτων των Εθνικων Οδων σε περιπτωση χιονοπτωσης, κατολισθησης και λοιπων καιρικων ¨η μη φαινομενων το εχουν οι εταιρειες που εκμεταλευονται το Εθνικο οδικο δικτυο!!! Πραγμα που στην Μαλακασα π.χ. δεν ειδαμε!!!!! Η αληθεια πρέπει να λεγεται. Υ.Γ. Εννοειται οτι το παραπανω δεν θεωρειται άλλοθι για την μη πληρωμη διοδιων αφου ο πολιτης εχει το δικαιωμα της δικαστικης οδου αν θεωρει οτι η παρπαανω αμελεια λειτουργησε βλαπτικα απεναντι του. |
|
|||
|
|||
![]()
Λέω και εγώ που χάθηκε σε τέτοιο θέμα
![]() ![]() ![]() το μεσημέρι που επέστρεφα είδα πολλές νταλίκες, ποιος τις άφησε? αν δεν τις άφηνε δεν θα είχε διπλώσει κάποια από αυτές και να δημιουργήσει το πρόβλημα. το κράτος ευθύνεται για όλα ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την Αττική Οδό "φωτογραφίζουν" οι κινήσεις πολιτών για το άνοιγμα των διοδίων | MARK | Διάφορα | 22 | 30-01-2011 19:09 |
"Stop" από το ΣτΕ στην Ιονία Οδό, λόγω των επιπτώσεων στο περιβάλλον | MARK | Περιβάλλον | 10 | 23-07-2010 16:11 |
Αυξάνονται οι τιμές των διοδίων στην Αττική Οδό | S.T | Επικαιρότητα | 16 | 13-07-2010 15:14 |
Εκτεταμένες υλικές ζημιές από την έκρηξη στην Εθνική Ασφαλιστική | wolferin | Ελλάδα | 2 | 28-12-2009 15:13 |
Στενεύει η Εθνική για έναν χρόνο | Kwstas_kef | Επικαιρότητα | 3 | 08-10-2009 22:19 |