Δεν νομίζω ότι στους περισσότερους θα πω κάτι καινούργιο,αλλά πραγματικά το αισθάνομαι & θέλω να το μοιραστώ μαζί σας..
Χθες χρειάστηκε να επισκεφθώ την πανέμορφη Ήπειρο και πιο συγκεκριμένα την Άρτα.Θα έλεγα ότι ήμουν επιφυλακτικός για το εάν θα εμενα το βράδυ εκεί ή θα επέστρεφα,έτσι για κάθε ενδεχόμενο αποφάσισα να πάρω ένα tank bank με είδη πρώτη ανάγκης.
Έτσι κατά τις 10:00 αναχώρησα,νομίζω ότι δεν χρειάζεται να σχολιάσω την υποτιθέμενη Ε.Ο.Κορίνθου Πατρών

,αυτό όμως που θα ήθελα να σχολιάσω είναι το πόσο ξεκούραστο και άψογο ταξείδι έκανα και ειδικά μετά την γέφυρα του Ριου-Αντίριου,πραγματική βόλτα

, η μηχανή δούλευε ΤΕΛΕΙΑ χωρίς να σκέφτεσαι και πολύ έκανε χαλαρές προσπεράσεις σε κάθε είδους όχημα..πρέπει να επισημάνω ότι ο χθεσινός καιρός ήταν ΙΔΑΝΙΚΟΣ,για ταξείδι, σταθερή θερμοκρασία μεταξύ 16-18 βαθμών.
Γύρω στις 14:00,και αφού είχα κάνει μια σταση για καφέ και την απαραίτητη επίσκεψη,εκεί που και βασιλιάς πάει μόνος του

,έφθασα στην Άρτα.
Έκανα το ραντεβού μου, φάγαμε και γύρω στις 18:30 πήρα την απόφαση να επιστρέψω,αφού δεν ένιωθα ίχνος κούρασης ή ταλαιπωρίας.
Η επιστροφή ήταν δύο φορές καλύτερη,και όπως λέει και ο λαός είναι πάντα πιο γρήγορη,πρέπει να πω ότι το πήγα σερί μέχρι τα διόδια της Κορίνθου(έπρεπε να γίνουν κάποια απαραίτητα τηλέφωνα..

) χωρίς να αισθανθώ το παραμικρό..
Επιστροφή στις 21:50 στο σπίτι, με 740 χλμ.επιπλέον στον κοντέρ και γεμάτος ικανοποίηση ότι και μετά από 3 χρόνια έχω κάνει την σωστή αγορά μοτοσυκλέτας.