![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Δείχνει για βενζίνη.
|
|
|
|||
|
|||
|
το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζα και εγω σαν να μην τραβαγε η μηχανη ας πουμε, μεχρι που με αφησε ενα πρωινο και αν δεν κανω και γω λαθος ηταν ρελε αντλιας αν αυτο βρισκεται στην αριστερη μερια του ντεποζιτου, το οποιο ειχε παρει νερα και ειχε βραχυκυκλωσει. ανταλλακτικο 135 ευρω και γρηγορη αντικατασταση. ευχομαι να κανω λαθος.
|
|
|
|||
|
|||
|
βενζινη ειναι. σκουπιδακι η νερακι. μην ανησυχεις.
|
|
|
|||
|
|||
|
Πιστεύω και εγώ οτι κάτι έχει να κάνει με την αντλία...Πήγαινε σε μία αντιπροσωπεία και θα σου πούνε!!!!Εαν είναι το ρελέ βενζίνης,κάπου στο forum αν ψάξεις θα δεις κάτι ωραίες λύσεις σε περίπτωση που σου το ξανακάνει...
|
|
|
|||
|
|||
|
θα πάρω άυριο τηλ. στο γέρακα και βλέπουμε...απλά ξενέρωσα λιγάκι ...να θέλει κιόλας ρελέ και να κάνει σβησίματα με 170χλμ???τι πήρα κινέζικο ζετάκι!
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
για 20 euro πραμα ξενεροσες !!!!!!!!!!!!
αμα σου ερθη η εφορια κε θελη 22,000 ευρο για το 2009 νε σε δω |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() Εχεις δίκιο..αλλα δεν ξενέρωσα για τα λεφτά , άλλωστε έδωσα εναν σκασμό λεφτά για να το πάρω! Ξενέρωσα για το θέμα αξιοπιστία και το θέμα σβήνω στα 170χλμ λίγο πριν την κοπαίδα μέσα στο στροφιλίκι...!Είναι κάπως .... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απο οτι καταλαβες δεν υπαρχει και τοσο μεγαλη αξιοπιστια στην bmw ολοι τα ιδια εχουμε παθει λιγο πολυ, αλλοι οπως εγω εχουν παθει και χειροτερα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ούτε λίγο ούτε πολύ, εγώ δεν έχω πάθει ποτέ τίποτε, αλλά τέλος πάντων!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Όριο Ζωής Ενός Κινητήρα. | montister | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 37 | 22-04-2011 07:11 |
| Αναδιάρθρωση και εθνική ασφάλεια: Πανικός και εξέγερση... | ckalfas | Ελλάδα | 6 | 14-04-2011 23:41 |
| Σκύλος σώζει τραυματισμένο σκύλο σε εθνική οδό!!!! | pirate | Ζώα | 9 | 17-11-2010 15:08 |
| Βενζίνη 1,398€ δίπλα στην Aldi στην Πειραιώς.... | george1968 | Διάφορα | 15 | 28-08-2010 10:02 |
| Πιέσεις για διόδια στην Εγνατία οδο και αυξησεις στην Αθηνων-Πατρων! | georgekostas | Ελλάδα | 5 | 14-12-2009 20:45 |