![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αχ... να μην μπορώ να διαφωνήσω !!! ![]() Εντωμεταξύ ήταν και η πρώτη ή δεύτερη φορά που δεν κατέβηκα πλατεία χθες, στο διαστημα της εβδομάδας που πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις των "αγανακτησμένων". |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν τους έπνιγαν να βρούμε την ησυχία μας.............
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μπα φίλε μου ! Κακά τα ψέματα..κατάντια είναι όλα αυτά !!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μας πειράζει. Εάν έχεις φωτό βάλτην και γελάμε με την κατάντια μας.................
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπήρχε και στην ιστοσελίδα των ΝΕΩΝ, αλλά η ενσωμάτωση καταργήθηκε μετά από αίτηση. Ποιανού άραγε;!
Last edited by ortho; 02-06-2011 at 16:42. |
|
|||
|
|||
![]()
Για το θεμα της κερκυρας:
Από την πλευρά του, ο βουλευτής, Ντίνος Βρεττός αναφέρθηκε στην επίθεση λέγοντας: «Άρχισαν οι διαδηλωτές να φωνάζουν τα γνωστά συνθήματα. Είχαμε πολύ μεγάλη ευθύνη για τους ξένους βουλευτές και μας είπε η Αστυνομία να τους πάρουμε με σκάφος, διότι είχε αποκλειστεί η έξοδος των βουλευτών. Οι διαμαρτυρίες ήταν εναντίον των Ελλήνων βουλευτών, αλλά είχαμε τους ξένους βουλευτές που είχαν τρομοκρατηθεί. Ήταν 50 άτομα (οι ξένοι), από διάφορες χώρες, Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία κτλ. Έγινε αυτός ο αποκλεισμός, επειδή είχαν πληροφορηθεί ότι ήμασταν εκεί και έγινε αυτό το πράγμα. Πρόθεση της Αστυνομίας ήταν να φύγουμε από εκεί με πλωτό μέσο και ήρθε ένα καΐκι -γιατί προτεραιότητά μας ήταν να προστατεύσουμε τους ξένους ανθρώπους. Το καΐκι, μάς πήγε στο λιμάνι της Κέρκυρας, αλλά πέταξαν και πέτρες όταν επιβιβαζόμασταν στο καΐκι. Αν πετύχαιναν κάποιους, θα τους σκότωναν. Τί να πω με τους ξένους ανθρώπους;». Mπραβο μας!!!!!!!! ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΒΑΘΙΑ!!!! πηγη:http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=322988&cid=6 Last edited by GeorgeP; 02-06-2011 at 17:41. |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά θα πρέπει να ντρεπόμαστε για τέτοια συμπεριφορά αλλά και από την άλλη αυτοί δεν ντρέπονταν όταν βούλιαζαν τη χώρα (στο μερίδιο που τους αναλογεί βέβαια)
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Γιαυτο ντρεπομαι, γιατι σαν ελληνας πετροβολησα αθωους και μαλιστα ξενους φιλοξενουμενους!!!! Για καντο δικο σου το θεμα και π,χ, σκεψου να εχεις καλεσμενους στο σπιτι σου κι επειδη εχω προηγουμενα μαζι σου να ερθω εξω απο την πορτα σου και μολις βγειτε ολοι μαζι να αρχισω να ριχνω πετρες!! Ποια θα ειναι η θεση η δικη σου? τι θα πουν οι φιλοξενουμενοι σου ΟΠΟΙΑ δικαιολογια/εξηγηση και να τους δωσεις??? Γιαυτο ντρεπομαι!!!!!! Ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αρα Γιώργο δεν πρέπει να βλέπουμε τις όποιες αντιδράσεις ΜΑΣ σαν ΝΤΡΟΠΗ ή ότι θεωρούμαστε απολίτιστοι αλλά ότι ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ και καταλάβαμε ότι ο παράδεισος που νομίζαμε ότι ζούσαμε- γιατί έτσι μας τον παρουσίαζαν -είναι στην πραγματικότητα η κόλαση και εκεί θα στείλουμε όσους επιβουλεύονται την εθνική μας κληρονομιά και περιουσία.Γιατί μπορεί να είμαστε κοπρίτες ,χαραμοφάηδες και τεμπέληδες αλλά πάνω απ'όλα είμαστε ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ κάτι το οποίο δεν είναι τα μεγάλα κεφάλια της εξουσίας ανεξαρτήτου κόμματος. Και εγώ όπως και εσύ και όλοι οι άλλοι που μας διαβάζουν ψηφίσαμε κάποιο κόμμα σαν ενεργοί πολίτες .Δεν είναι κακό να παραδεχθούμε ότι αυτοί που ψηφίσαμε μας κορόιδεψαν.Κακό είναι να μην βλέπουμε την αλήθεια και την λύση για το δικό μας καλό και μέλλον. Φιλικά (για να μην παρεξηγηθώ γιατί σήμερα τα άκουσα από άλλον) ![]() Last edited by geolag; 02-06-2011 at 21:04. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
SOS Νέα απάτη μέσω internet | MARK | Επικαιρότητα | 6 | 05-01-2011 15:17 |
Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ: Καταγγέλουν τον προϋπολογισμό... και τον ψηφίζουν | gsmaniac | Επικαιρότητα | 2 | 22-12-2010 02:06 |
Βουλευτές-γιατροί ή βουλευτές-γάτοι;; | Carduelis | Μου τη δίνει που ..... | 9 | 17-07-2010 10:57 |
Kανάλια αγώνων μέσω internet !!!!!!!!!!! | riko46 | Χρήσιμα | 5 | 28-07-2009 19:00 |