![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ευχαριστούμε Γιώργο (GeorgeP) . ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
παντα ενημερος ο Γιωργος,ευχαριστουμε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αυτό ήξερα κι εγώ αλλά είναι "Πυράκια" από την Πυρά και όχι "πειράκια" από τον πέιρο.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
@GeorgeP: σωστός! Με μία διαφορά. Οι κινητήρες με αισθητήρα προανάφλεξης, πάντα αποδίδουν καλύτερα με υψηλότερης αντικροτικότητας καύσιμο, όχι βέβαια λόγω της ποιότητας του καυσίμου, αλλά γιατί παραμετροποιούν την καύση του μίγματος σύμφωνα με τις -αυξημένες- δυνατότητες του καυσίμου
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μια αναζητηση στο google θα σε πεισει τα μάλα!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Παλιό θέμα αλλά δεν πειράζει, θα γράψω την εμπειρία μου.
Χθες σε ταξίδι που έκανα για Αθήνα δικάβαλος, από κάποιο σημείο της διαδρομής και μετά η μηχανή ανέβασε θερμοκρασία. Μια γραμμή κάτω από το κόκκινο σταθερά για πολλά χιλιόμετρα. Σταματώ κλείνω διακόπτη, ξανανοίγω και μια γραμμή κάτω. Μετά από κάνα χιλιόμετρο πάλι τα ίδια. Στην εθνική με σταθερό γκάζι και κτύπαγε πειράκια, δεν μιλάμε όταν άνοιγα γκάζι, εκεί βαράγανε τα κανόνια του ναβαρόνε. Αφού ανέβασε λοιπόν και ο εγκέφαλος μου θερμοκρασία, σταμάτησα στα μέγαρα και έβαλα κατοστάρα βενζίνη μπας και το φέρω στα ίσια του. Μετά από 1 χιλιόμετρο , τέλος πειράκια, θερμοκρασία κανονικά. Ωραίο και αυτό, στην εθνική ανεβάζει θερμοκρασία και μέσα στην Αθήνα τίποτα. Δευτέρα αλλαγή μπουζί για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο καλοκαιριάτικα. Άμα πάω και τον γ......ω τον βενζινά θα φταίω? |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα
Η 100αρα επωνυμων πρατηριων ειναι παντα 100 ron και σχεδον ποτε δεν νοθευεται. Το πιο συνηθες ειναι να μην την εχουν τα πρατηρια λογω υψηλου κοστους αποθηκευσης προιοντος. Ο ελεγχος γινεται εκτος απο τις εταιριες και απο τα ΚΕΔΑΚ τα οποια ελεγχουν ποιοτητα και προδιαγραφες καυσιμων που πουλαει το καθε πρατηριο. Αυτα βεβαια για πρατηρια με σημα συνηθως μεγαλων εταιριων, πρατηρια τυπου ΑΠ η πρατηρια με εντυπωσιακα χαμηλες τιμες καλυτερα να αποφευχονται γιατι εκει παιζει το ενδεχομενο μπερδεματος 95 με 100 |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θορυβος τρομπας βενζινης R1150GS | Ranger_fou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 32 | 08-12-2013 19:31 |
Η τρομπα βενζινης πηγε διακοπές! | Sotos_ | Τεχνικά θέματα διάφορα | 31 | 26-05-2011 02:07 |
Περι εξατμισης | El Buitre | Τεχνικά θέματα διάφορα | 16 | 28-02-2011 23:47 |
συνδεσμος βενζινης | vaskoukou | Τεχνικά θέματα διάφορα | 4 | 01-06-2010 20:38 |
Τιμες βενζινης σε πρατηρια και αλλα χρησιμα | danaos | Χρήσιμα | 16 | 23-01-2009 22:35 |