![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Μπράβο Αργύρη ωραία βολτούλα κάνατε!
|
|
|
|||
|
|||
|
Πρέπει να είναι φανταστικό το μέρος κρίνοντας από τις φωτογραφίες σου Αργύρη . Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας να χαίρεσαι την κοράκλα σου . ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Αργύρη... είσαι number 1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ελα ρε θηρίο... Θα με κουφάνεις...!!! Το αρχικό πρότζεκτ ήταν για Λίμνη Σμοκόβου με καφεδάκι στην Δροσοσταλιά, αλλά επειδή αργήσαμε να ξεκινήσουμε, τελικά κτυπήσαμε Μικρή Λίμνη... Σύντομο όμως, είμαστε για εκεί...!! JTR & VAGELI, ετοιμάστε τα άλογα, βρήκαμε νέο καταπληκτικό στέκι στο βουνό με θέα την Λίμνη Σμοκόβου... (Εχει και χώμα, να κάνετε την εντουράδα σας!!! ![]() )Σύντομα κοντά σας, με αναλυτικό ρεπορταζ, για την θεία, θείο και την Δροσοσταλιά του Ντινόπουλου..!!!!
Εύχομαι να μπορέσει να καλύψει την αυξημένη ζήτηση το σόι...!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ΡΕ ΤΙ ΑΥΤΟ????
![]() ![]() ΜΑΣ ΖΟΥΡΛΑΝΕΣ...!!!! Αυτές είναι μερίδες... !!! Γαμ@το, σε λάθος μέρος ζω... ![]() ![]() Σήμερα φεύγει ψυγείο φενιζόλ, για σας..!! ΜΕΡΙΜΝΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ...!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά... Να είμαστε όλοι καλά και να χαιρόμαστε τις ομορφιές της χώρας μας.. Εχουμε την τύχη να ζούμε σε ένα ευλογημένο μέρος, (αν εξαιρέσεις την κρισάρα που περνάμε)... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ξανθή μου, η χθεσινή εξόρμηση, ήταν για την νεολαία π.χ σαν και εμένα και την κόρη μου...
![]() ![]() Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία κάθονται σπίτι.... ![]() ![]() ΤΟΠΟΣ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ....!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|
|||
|
|||
|
οποτε θελετε να πατε παρτε με τηλ να κανονισω!
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο Αργύρη...!!!
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για καφεδάκι με φίλους στο Ζάντε | adventure | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 22 | 14-06-2011 00:06 |
| Βολτίτσα στο Λονδίνο.....με το ποντίκι !!! | frits | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 12 | 14-12-2010 20:50 |
| Ψάχνω ανταλλαγή με το 2009,105 HP, 15000 BMW R1200GS μου χλμ, | macrozan | Πωλήσεις μοτοσυκλετών | 9 | 24-10-2010 11:56 |
| Πρόβλημα με το Φλας μου | jonyp | Τεχνικά θέματα διάφορα | 5 | 18-09-2010 02:36 |
| Θανατηφόρο με μοτό, κάτω απ' το σπίτι μου ... | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Τι μας έτυχε | 36 | 31-07-2010 04:00 |