![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ήμουν και τότε NLS. Αχ πως τον έλεγαν τον ιδιοκτήτη; Είχα πάει και σπίτι του.
|
|
|
|||
|
|||
|
Και ερχοντε και αλλα ονοματα μεγαλυτερα!
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Βασαρδανης λεγοτανε και εγω ημουνα στο customer support. Για το e-shop παντως να πω οτι εκανε και δυο αστοχες, κατ εμε, κινησεις: 1. Ανοιξε καταστηματα, προσπαθωντας να χτυπησει τον ανταγωνισμο (βλεπε Πλαισιο) 2. Ασχοληθηκε με αντικειμενο που δεν το κατειχε,μεσω συνεργατων (βλεπε φωτοβολταικα) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Το μόνο που με λυπεί είναι,που το προσωπικό θα φάει σουτ, οσονούπω..!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Θυμάμαι θυμάμαι... τα modem στο ραφάκι, το "Internet" μέσω terminal (κάνα ftp στο background για να κάνει ένα GIF 10 χρόνια να έρθει) κλπ. - α και πριν την Compulink (γιατί έλεγαν ότι το έκαναν πρώτοι αυτό αλλά ήταν δεύτεροι)... Πλάκα είχε. Λογικά σε έχω δει και τότε γιατί πέρασα αρκετές φορές από εκεί. (υπήρχε και μια άτυπη συνεργασία όντας και από τους πρώτους χρήστες) Τέσπα. Ότι είπες για e-shop συμφωνώ. Αυτά συζητάγαμε εδώ στη δουλειά. Έχω και συνεργάτες που ως φαίνεται θα τα χάσουν τα λεφτάκια τους... |
|
|
|||
|
|||
|
Να λυπηθούμε! Βεβαίως να λυπηθούμε!
Μήπως όμως θα έπρεπε πρώτα να σκεφθούμε και όλα τα μικρομάγαζα που διατηρούσαν προσωπικό, βιτρίνα, εξυπηρέτηση για επίδειξη των προϊόντων και μετά οι "καταναλωτές" προσέφευγαν σε ηλεκτρονικά καταστήματα σαν το παραπάνω, για να επωφεληθούν των ιλιγγιωδών εκπτώσεων του 7% ; Αυτα τα καταστήματα, ποιος θα τα λυπηθεί; ![]() . |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
...όντως, απλά στην επαρχία με τα e-shop points γλύτωνες τα μεταφορικά, τέσπα, κρίμα για τους εργαζόμενους.
|
|
|
|||
|
|||
|
μην τα ριχνουμε ολα στην κριση πια ,και η κακοδιαχειριση ειναι συχνο φαινομενο στην χωρα μας,ολοι κοιτανε να απλωσουνε τα ποδια τους παραπανω απο οτι ειναι το κρεβατι ,λιγοι εριξαν λεφτα του κερδους που ειχανε στη δουλεια τους,τα εκαναν βιλες, ακριβα αυτοκινητα ,ταξιδια και αλλα ,ανοιγοντουσαν σε υποκαταστηματα ,χωρις να υπολογισουν το κοστος,επερναν ενα σκασμο δανεια για να τα βγαλουν περα,και τωρα σου λενε "αρθρο 99"...αυτα ειναι χαζα πραγματα....αυτα τα λεω γιατι τα βλεπω και στο χωρο που βρισκομαι,οπως σημερα ακουστηκε ονομα πελατη τις εταιριας που εργαζομαι να εχει σχεση με το κυκλωμα του ποδοσφαιρου ,τι τα ηθελε αυτα ???
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| M TEC Online Shop | antonis1150GSA | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 6 | 06-06-2011 21:59 |
| Δώδεκα μύθοι και αλήθειες για το κρυολόγημα | MARK | Υγεία | 6 | 22-10-2010 13:12 |
| on line shop tei.....de ??? | mlock | Γενικά - Αναβάτης | 3 | 29-12-2009 22:04 |
| Υπερ και Κατα για το F800GS... | Kwstas_kef | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 17 | 22-10-2009 10:52 |
| Τζάμι για το φλασάκι (και γενικά φλασάκια) | NLS | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 7 | 23-05-2009 00:07 |